Marecki_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nawet na pół godziny nie wyjedziesz? :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 dzieki wszystkim za wspolny wypad :) a jutro torrrrrrrrrrrrrrr:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jutro sie musisz dac MV przejechac bo wpierdol :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 sie zobaczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nocne manewry zakończone :bigrazz: :crossy: :bigrazz: Barthazz dzięki za wspólną jazdę :crossy: :crossy: :crossy: Trzeba przyznać, że Leszno w sobotnią noc żyje, choć u mnie na wsi też parę ludków jeszcze się kręciło :icon_eek: Musimy zrobić kiedyś nocny wypad np. na Wrocław :crossy: :bigrazz: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ...Barthazz dzięki za wspólną jazdę :crossy: :crossy: :crossy: ... ...i odwiedziny pod HVN :D loool :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ...i odwiedziny pod HVN :D loool :P No patrz i nawet pamięta ;) Miłej zabawy w Kisielinie :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 jutro sie musisz dac MV przejechac bo wpierdol :D zapomnij! ja go prosiłem do pokazał mi faka ! :icon_twisted: :icon_twisted: ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nocne manewry zakończone :bigrazz: :crossy: :bigrazz: Barthazz dzięki za wspólną jazdę :crossy: :crossy: :crossy: Trzeba przyznać, że Leszno w sobotnią noc żyje, choć u mnie na wsi też parę ludków jeszcze się kręciło :icon_eek: Musimy zrobić kiedyś nocny wypad np. na Wrocław :crossy: :bigrazz: :crossy: Szkoda ze tak pozno napiales o nocnej jezdzie bo mnie juz nie bylo a z checia bym polatal :crossy: Na drugi raz daj znac troche wczesniej i ja sie pisze tylko do 1 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 zapomnij! ja go prosiłem do pokazał mi faka ! :icon_twisted: :icon_twisted: ;);)Widzicie leszcze a ja nawt jechałem traske mała MV:D biedna ma rsv w rękach tego potwora była XD Uploaded with ImageShack.us Był gnój :D Szeder nie poznałeś chyba co? :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No zajebioza!!! Musieliście nieźle śmigać - dajcie jakieś foty :bigrazz: Znów mnie ominął tor... szlag by trafił :icon_evil: Ps. zmieniłem sprzęta - kto zgadnie co to jest? Barthazz nic nie mów :) ==>MOTOCYKL<== podoba się? :wink: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No patrz i nawet pamięta ;) nie sugeruj, nie sugeruj... :icon_mrgreen: Miłej zabawy w Kisielinie :crossy: ŻAŁUJ!!! :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No zajebioza!!! Musieliście nieźle śmigać - dajcie jakieś foty :bigrazz: Znów mnie ominął tor... szlag by trafił :icon_evil: Ps. zmieniłem sprzęta - kto zgadnie co to jest? Barthazz nic nie mów :) ==>MOTOCYKL<== podoba się? :wink:Na tor zapraszam tym:DJawa, romet? nie wiem nigdy nie bylem z chromów dobry :P Jak doślą reszte to wsadze jakies foty albo ktoś wsadzi ja poki co mam obiciety internet i nie wsadze bo fotki duzo zajmuja ;P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Na tor zapraszam tym:DJawa, romet? nie wiem nigdy nie bylem z chromów dobry :P Jak doślą reszte to wsadze jakies foty albo ktoś wsadzi ja poki co mam obiciety internet i nie wsadze bo fotki duzo zajmuja ;P Romet ;) będzie na sprzedaż za 2-3 tygodnie :) 2008r, przebieg 1280km :D, na gwarancji, jeszcze ma folie na elementach nadwozia :bigrazz: A jak to zapie**ala.... wyrywa ręce :crossy: Ma 248ccm pojemności i pięć biegów - w tym 4 w górę :tongue: i co najważniejsze w kufer bez problemu zmieściłem 6cio pak piwa :lalag: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 to jest pewnie Junak. ładny syf :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi