sieka17 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 a piątek lecisz na hvn?? :D ja będę jak zawszę wiec wlatuj się skujemy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Pancia, co z fotami?? jeszcze w montażowni? :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Pancia, co z fotami?? jeszcze w montażowni? :D eeeyyy, no tego no :ph34r: się montują :wink: Ale będą, będą! Się obiecuje! Temat podczepiłam, są wolne miejsca w Łagowie, może byś się kopła z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 a piątek lecisz na hvn??BUNGA! BUNGA! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wybiera się może ktoś w niedziele na tor do starego kisielina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Pancia, co z fotami?? jeszcze w montażowni? :D Tu Adusia :) no hej Manuela i Pancia.. właśnie właśnie .. fotki .. dobrze że o tym przypomniałaś :).. no to Pancia czekamy z niecierpliwością:) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 to kurde kto to jest hm?? z kad wie ze z zatorza.?:)lukasz cos ty koledze o mnie naopowiadal? znam cię, bo mi pierdzisz tą swoją małą rakietą pod domem :rolleyes: poza tym spójrz na mój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wybiera się może ktoś w niedziele na tor do starego kisielina? O której? Może bym się przejechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 O której? Może bym się przejechał Jeszcze dokładnie nie wiem, ok 10 powinniśmy być na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tu Adusia :) Normalnie loffffciam i koffciam Cie ..słiiitasnie :icon_rolleyes: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 BUNGA! BUNGA!UMCIA! UMCIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 jakies plany na sobotę? ja o 11:00 planuję wyjechać na 3h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 BUNGA! BUNGA! beze mnie??Ty świnio zapamiętam Ci to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 beze mnie??Ty świnio zapamiętam Ci to...dawaj też :D będzie grubo jak ostatnio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ale gdzie,hvn?czy jakaś mniej kameralna biba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi