thobeta Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie potrzeba robić zwolnień grupowych i bardzo kosztownych odpraw.... Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Moje skromne zdanie jest takie, że Nomi samo się podpaliło. Stracili klientów z powodu Praktikera.Tak funkcjonuje biznes - sprzedać cały asortyment w jedną noc :)Otworzyli Demona... Heaven poszedł z dymem, proste!Moje zdanie jest takie same Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 200km dziś zrobiłem ..pytam kurna gdzie :o Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 hehe ja dzisiaj wyskoczyłem tylko do Praktikera i zrobiłem 130km :icon_razz: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jak to gdzie ;D ja sączę zimnego browarka aż mi się lepiej zrobiło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 oj oj,ja też chce bronka.wszystko już zamknięte, a smaka jest :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ja tam na szczęście zaopatrzenie mam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jak to gdzie ;D ja sączę zimnego browarka aż mi się lepiej zrobiło :DNo to zdrówko :flesje: Nie ma to jak relaks z piwem po jeździe :buttrock: I nawet poznałem koleżankę Eatthebackofbeyond, choć ciężko to się wymawia :) Pozdrowionka :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 język można połamać prościej jest Ewelinka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) Ewelina na RSVce dzisiaj to dostałą ładny wycisk. Pruli jak rakieta - Twarda dziewczyna :-) PS. Fajnie na tym polu wylądowaliśmy w kłębach kurzu :-)))) Edytowane 29 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ewelina na RSVce dzisiaj to dostałą ładny wycisk. Pruli jak rakieta - Twarda dziewczyna :-) PS. Fajnie na tym polu wylądowaliśmy w kłębach kurzu :-)))) Podazalem za Twoim sladem :):):) I po wszystkim zastanawiam sie... Czemu Marecki stoi w poprzek drogi :icon_eek: o co tu chodzi ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 no tak jak się myśli o dupach,a nie o zakręcie to tak się to kończy :icon_idea: na szczęście mocne nerwy i trochę zrozumienia własnej kozy wystarczyło by się nie położyć.brrrrr okropne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) oj oj,ja też chce bronka.wszystko już zamknięte, a smaka jest :flesje:ORLEN NA WSI MASZ!!!! Ewelina na RSVce dzisiaj to dostałą ładny wycisk. Pruli jak rakieta - Twarda dziewczyna :-) PS. Fajnie na tym polu wylądowaliśmy w kłębach kurzu :-))))bO " RSV nadaje się do jazdy na co dzień, tak samo jak Ferrari" :D Sieka pochwal sie nam wybrykiem i krawężnikiem w Rawiczu xD Edytowane 30 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) w pole nie wleciałem to musiałem coś odje**ć a barierka była blisko nawet bardzo już ją czułem na sobie haha :D Edytowane 30 Maja 2011 przez sieka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 200km dziś zrobiłem ..pytam kurna gdzie :o A to ciekawe gdzie;D Sieka tyle samo pewnie ^^ No to zdrówko :flesje: Nie ma to jak relaks z piwem po jeździe :buttrock: I nawet poznałem koleżankę Eatthebackofbeyond, choć ciężko to się wymawia :) Pozdrowionka :bigrazz: Witam Cię Marecki :D ćwicz wymowę, ćwicz:D :D ORLEN NA WSI MASZ!!!! bO " RSV nadaje się do jazdy na co dzień, tak samo jak Ferrari" :D Sieka pochwal sie nam wybrykiem i krawężnikiem w Rawiczu xD Czemu ja nic o Tym nie wiem:p Nikt sie nie chwalił potem:P! Ewelina na RSVce dzisiaj to dostałą ładny wycisk. Pruli jak rakieta - Twarda dziewczyna :-) PS. Fajnie na tym polu wylądowaliśmy w kłębach kurzu :-)))) Jasne że twarda:D ktoś musi jak faceci wymiękają :Doczywiście to był żart :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi