A&K Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Za 9000 patyków oddałem cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 wazne ze jest kasa.. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Za 9000 patyków oddałem cóżCzy to nie za tanio? Jak będziesz w potrzebie to mój motor ci odsprzedam :lalag: .. a za ile poszła twoja bryka ??Kup kup godny polecenia ale kominy biore ja :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kup kup godny polecenia ale kominy biore ja :D Joey ty od wszystkich bys bral kominy :P moze zostan kominiarzem... :D A tak na powaznie to wybiera sie ktos jednak jutro na 2 Rajd Kocich Gor? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/140172-ii-edycja-rajdu-kocich-gor-21-maja-2011/page__view__findpost__p__1747286 Start jest w Pegowie kolo Wroclawia (polowa drogi miedzy Obornikami Slaskimi a Wrockiem). Jak jutro rano nie bedzie jakies mega burzy to ruszam z Wroclawia.Start pomiedzy 10-12. Ja planuje byc jakos po 10.Jutro rano napisze jeszcze czy pojechalem ze wzgledow pogodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) Nie wiem co pewnym osobą nie gra z R1??? Jak czytam niektórych wypociny to mnie mdli :banghead: Cena nie gra, za duzo dodatków, silnik na wykończeniu - ludzie zastanówcie się co piszecie. Był kos u sprzedającego-ogladal motocykl, przejechał sie???Szkoda słów... Edytowane 20 Maja 2011 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 nie przejmuj sie Ilek to tylko gdybanie.. wszyscy jesteśmy polakami i narzekanie mamy we krwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) nie przejmuj sie Ilek to tylko gdybanie.. wszyscy jesteśmy polakami i narzekanie mamy we krwi..Dobra dobra Woziu skończ pie**olić i szwędac się po mieście z Skinderowymi tylko czyść motor i dawaj kominy :D EDIT:Ide chlać :Djak co pamiętajcie te zwłoki pod przystankiem to ja:D EDIT 2:Pele ja nie pojade a przejechał bym się ale ja niestety job :( Edytowane 20 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 No 9000 patyków może i tanio,ale to kwestia punktu patrzenia, zadbany na cycuś to on nie był zresztą sami wiecie do dopracowania mi się tego już nie chciało robić a już czas na jakąś zmianę na coś innego że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 No ja też niestety na kocie góry nie jadę. Ilek uspokój się, właśnie nikt nie był oglądać i się przejechać, dlatego każdy myśli, że to gnój jak większość sprowadzonych do PL motocykli. Handlarze nas do tego przyzwyczaili Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Joey nie nocuj na przystanku bo Cie za jakiegoś ćpuna Ktoś weźmie, a jak to sie kończy to sobie posłuchaj :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Zrobiłem wczoraj w nocy zakupy Triumph Speed Triple Udało mi się kupić edycję limitowaną (15 year edition John Blair)Motocykl bezwypadkowy kupiony w polskim salonie i serwisowany zgodnie z książką. Rewelka Rocznik 2009Pojemność 1000cm 136KM 110kNPrzebieg 11000kmAkcesoryjny Arrow - wspaniale brzmi :-)) więcej zdjęć tutaj Edytowane 21 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 O Qurwa stary gratki :notworthy: jak dla mnie maxem :buttrock: :buttrock: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Jeszcze dopisz przez kogo go kupiłeś :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Piękna maszyna :P oby ci dobrze służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 w kategorii lekkich nakedów lepiej wybrać nie mogłeś.. te triumphy to istne diabły.. miałem już doczynienia z tym modelem u mnie na stronie mam zdjecia.. tutaj jest link: http://www.bikepics.com/members/wozix/09speedtriple/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi