kazmirz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 firma trans - mar... praca dla Zywca Group piwo wodka i inne..rozwozenie w kolo komina do 60 km....umowa 2 tys.. wiecej na PW. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 2tys, bajońska suma... Od 1-go do 10-go starczy, a co dalej? :wink: Kurcze, w Lesznie ciężko z firmą co płaci jakieś uczciwe pieniądze za szoferkę. Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) a NIE WIERZYŁY NIEDOWIARKI! :crossy: Edytowane 16 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a NIE WIERZYLI NIEDOWIARKI!:crossy: ku*wa Joey jestes bogiem, zeby hackowac zegary od moto :buttrock: :icon_razz: Ale 3stowy sie prezentuja godnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ku*wa Joey jestes bogiem, zeby hackowac zegary od moto :buttrock: :icon_razz: Ale 3stowy sie prezentuja godnie :icon_twisted: Ja je Hackuje co wyciągnę aku, ciągle praktycznie salonowy i na dotarciu :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Joey ze spadochronem skakałeś na RSV? :icon_razz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Joey ze spadochronem skakałeś na RSV? :icon_razz:Pościłem się z wiaduktu...po chodniku :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ktoś ostatnio szukał R1, polecam tego sprzedającego!!! http://endo.net.pl/yamaha.php Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ilek śliczna ta R1, lecz na razie nie kupuję - rzeźbię VFR'kę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ilek śliczna ta R1, lecz na razie nie kupuję - rzeźbię VFR'kę :bigrazz:Jak bym mial siano z miejsca bym kupił ja :icon_eek: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 jest ładniutka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Git ETZ-ka, oby Ci służyła i żebyś sobie krzywdy nie zrobił. Etka dla 14-latka to mocny pocisk. Przynajmniej tak było za moich czasów. Straszniejszym pociskiem była tylko Jawa TS. :buttrock: Teraz małolaty na Litrach się rozbijają a za Naszych czasów jazda Etką czy Jawą urywała łeb przy samej doopie. No nie moglem się oprzeć by tego nie zacytować xDGówniarzeria, słuchać starszego ;] Edytowane 19 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 eeetam ja uwazam ze piec ma na wykończeniu i całą resztę ta R1... była zapewne uzywana do jazdy po torze.. druga sprawa taka ze jakby byla w dobrej kondycji to nigdy by do polski nie trafila za jakies smieszne pieniadze bo takie sprzęty rozchodza sie po znajomych ludziach..kazdy kto tamtego typa zna to by chociazby dla siebie lub na handel odrazu kupił.. takie moje zdanie na ten temat.. chociaż wszystko jest możliwe .. może faktycznie motocykl jest w super stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Woziu więcej wiary w ludzi :bigrazz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi