Ario Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Marecki 16-18.06 mam weekend wolny to możemy gdzieś jechać z piwem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Właśnie...Marek... Co myślisz o tej propozycji Andrzeja o wypadzie w te strony na 2 dni?? Byłby ktoś chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Marecki 16-18.06 mam weekend wolny to możemy gdzieś jechać z piwem :DA Tydzien pozniej rudna :D A moze drugi kierunek i atak nad morze ? pod namiot :DCzyli na tzw dzikusa:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bardzo chętnie - ale muszę najpierw sprzęta zrobić :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ostatni weekend maja Brodak, przypominam, pozdrawiam ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ostatni weekend maja Brodak, przypominam, pozdrawiam !My na tor raczej lecimy Ale... ;]Nigdy nie wiadomo :D Bardzo chętnie - ale muszę najpierw sprzęta zrobić :)Na zime go wygłaskaj teraz jeździj Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 brodak raz w roku, tor znacznie czesciej, jak chcecie, napisałem informacyjnie ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dzięki wszystkim za wczorajszą wyprawę. Musimy to powtórzyć ale koniecznie w wersji dwudniowej.Przesyłam kilka fotek: Kliknij! PS. zaległe fotki z BP_Poznań: Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Widać na zdjęciach "mój" zakręt :banghead: niby nic... a jak chwyciłem kamyczki to nie mogłem nic zrobić... teraz wiem, że górskie winkle bywają zdradliwe :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wlasnie to jest ten tym zakretu, przez ktorego zazwyczaj plynie woda i niesie ze soba ten syf. Pamieta ktos z Was jaka trase zrobiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Właśnie da ktoś na google maps dokładną trasę, którą jechaliśmy? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Widać na zdjęciach "mój" zakręt :banghead: niby nic... a jak chwyciłem kamyczki to nie mogłem nic zrobić... teraz wiem, że górskie winkle bywają zdradliwe :crossy:Dobrze zes nie zapie**alał bo tam widze ktos barierke juz skosił i poleciał w siną dal A ten syf to skądś znam;/ sam sie prawie przejechałem na tym Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 witam.jak ktos posiada kat.C i nie ma roboty..zapraszam...robota od zaraz..trasy w kolo komina.i co dzien w domu Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 szkoda że nie mam kat.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja Mam ;) co to za praca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi