Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Bocian szczerze to odpuść sobie R1, bo jej piękno może zabić - dosłownie - ogarnij porządnie R6 i zrób parę tys km, aby oswoić się z motocyklami. Nie bądź w gorącej wodzie kąpany :buttrock:Kup kup , mi tam zazdrość zwieracze ściśnie że i kac kupa nie ulegnie!GSXR k10 i nie ma mocnych. nie myślałeś o tym może? :D EDitSię bedziesz szczypać Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 70% ludzi mających litry,nie potrafi ich wykorzystać.kupić sobie 1000cc i jeździć nim 280 po prostej to i ja potrafię. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kup kup , mi tam zazdrość zwieracze ściśnie że i kac kupa nie ulegnie!GSXR k10 i nie ma mocnych. nie myślałeś o tym może? :D EDitSię bedziesz szczypać Joey skoncz juz swoje bezsensowne wejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wypad był zajebisty, też mi brakowało tego, żeby na spokojnie usiąść, piwko wypić i następnego dnia kontynuować wyprawę, ale na pewno przyjdzie na to czas. To nic, że się trochę pogubiliśmy, a ekipa była super! Dzięki :notworthy: Ps. Jak pojechałem sobie w Rawiczu, to już wszyscy byli w komplecie? Bo tylko pomachałem i rura na dom. Ps2. Marecki z Wrocławia dobrze się za Tobą jechało, wykorzystywałem Twoje headlighty świetne :biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) 70% ludzi mających litry,nie potrafi ich wykorzystać.kupić sobie 1000cc i jeździć nim 280 po prostej to i ja potrafię. :icon_eek:Sie odzywaszniech kupi :DBociek kup kup i zobaczymy kiedy do afryki spyli.. To nic, że się trochę pogubiliśmy, a ekipa była super! Dzięki :notworthy: To juz nie standard , to rutyna :DAle czy to nie słodkie :D Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Sie odzywasz zaprzeczysz? bocian-ile dałeś za naprawę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 zaprzeczysz? bocian-ile dałeś za naprawę??hahahaaahahaPoczekaj sezon :DWyciagasz kwike?A nie Ty emeryt w tak pogodę nie latasz:P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 poczekam nawet 2,specjalnie dla ciebie :icon_razz: właśnie się zastanawiam muszę sprawdzić gdzieś nowe oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Marek, Ty mnie więcej takich numerów nie strzelaj! Do teraz mam jak na filmie w zwolnionym tempie widok z lusterka jak kładziesz się w tym zakręcie :icon_twisted: :ph34r: i suniesz pod maszynką potem :blink: a tu jeszcze z wczoraj coś dla oka! PS. Biskupin gdzieś też czeka, może uda się mi dziś wklejkę zrobić Edytowane 15 Maja 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Sie odzywasz zaprzeczysz? bocian-ile dałeś za naprawę?? Troche mnie to wyszlo. Ale nic nie poradzimy trzeba zyc dalej. (o tym moze w 4 oczy) ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Czy Bartek uprawia tu taniec godowy? xDWiosna mnie zdumiewa hahah xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Troche mnie to wyszlo. Ale nic nie poradzimy trzeba zyc dalej. (o tym moze w 4 oczy) ;p oj,tu sami swoi,oprócz joey'a :icon_mrgreen: to napisz na privnie lepiej kupić następną,a tą pogonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) oj,tu sami swoi,oprócz joey'a :icon_mrgreen: to napisz na privnie lepiej kupić następną,a tą pogonić?... Edytowane 15 Maja 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 oj prowokacja zwykła,tam gdzie ja się wychowałem chłopacy jak coś mieli do siebie dali sobie w ryja i koniec,proponuję spróbować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) O kur.. faktycznie byłem głodny :biggrin: Ps. Barthazz możesz wypić mojego Powerade :flesje: Edytowane 15 Maja 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi