Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Teraz będę miał pretekst aby go pomalować całego. Orientuje się ktoś jaki byłby orientacyjny koszt, aby pomalować go w ten sposób: Są tam dwa kolory z jednym szarym paskiem. Moim zdaniem wygląda baaaaardzo apetycznie :bigrazz: A mój "paciak" wygląda tak: Myślę, że tragedii nie ma, aczkolwiek niepotrzebny wydatek :mad: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wiosna zweryfikuje kierowców :) nawet tych najlepszych :DZadość musi być szlif każdego dosięgną ale spoko Marecki gleba była teraz już możesz zapie**alać :buttrock: Dobrze że tak wolno i na kołach dało rade że nic się nie ułamało ;) Co do lakiernika nie znam nikogo dobrego bo takich chyba nie ma lol... Spytaj bociana ..byle zielony nie wyszedł :laugh: A jak byś chciał namiary na mieszalnie to wal smiało albo odezwij się do Macieja MT01 on nawet chyba nr bo też się pytał o mieszalnie Joey pomyliles sie. To jest brazowy xd :banghead: Jestem za !!! Dobrego lakiernika NIE MA !!! A jak sie trafi to mowi przyjedz za miesiac ;p Marecki z tego co sie dowiedzialem po fakcie to ktos ze Slawy (niby) dobrze robi i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No jak byś go tak pomalował wyglądał by o niebo lepiej. A przypomniało mi się w Gronowie jest na ulic myśliwskiej firma tunerska niby motocykli nie robią ale kumpel jakoś gościa przekręcił i mu pomalował chyba za pomalowanie 3 elementów zapłacił 500zł bez laku ty masz w trzech kolorach to pewnie będzię troch drożej Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dobrze Marecki, ze w sumie nic sie nie stalo.Niestety w gorach lubia byc winkle zasyfione (szczegolnie jak przez droge w tym miejscu woda sie przelewa) i to zawsze kiedy sie tego nie spodziewamy. Powodzenia w przemalowaniu VFRy. Takie malowanie to ognien :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Joey pomyliles sie. To jest brazowy xd :banghead: Ironia ;] A jeżeli chcesz dalej się odzywać to Twoj "czarny" fortepian wydaje mi się być fioletowy ;] Na forum Apki jest gość co pomalował Future w Ponaniu ..wg mnie maluje genialnie..cena około 2500 do indywidualnego dogadania się Przedhttp://img220.imageshack.us/img220/9484/aprikot.jpgProjekthttp://img64.imageshack.us/img64/9598/finaldl.pngWykonaniehttp://img405.imageshack.us/img405/3717/12032011029.jpg http://img232.imageshack.us/img232/1798/12032011028.jpg http://img854.imageshack.us/img854/6678/21032011086.jpg Mieszalnie masz w Śmiglu na przeciwko biedronki i orlenu Polecam sam korzystam z niej :) Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ironia ;] A jeżeli chcesz dalej się odzywać to Twoj "czarny" fortepian wydaje mi się być fioletowy ;] Na forum Apki jest gość co pomalował Future w Ponaniu ..wg mnie maluje genialnie..cena około 2500 do indywidualnego dogadania się Teraz to tylko bak jest malowany. Bo reszte elementow wymienilem na nowe bo nie moglem patrzyc na ten kolor ;(Juz nie jest tak zle jak bylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Joey, 2500 zł za pomalowanie całego motonga to jakaś masakra... Tyle myślałem, że za całe auto się płaci :)Thobeta, daj mi namiary na MaciejaMT - rozumiem, że to on maluje, tak? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bociana Motor wyglada kapitalnie ,ostatnio mialem okazje nim jechac i jest rakieta dobra . Jednak moc r6 powoduje zawrot glowy i maksymalna adrenaline .. W przyszlosci mam nadzieje,zakupu takiego dobrego sprzetu ... Marecki cosss ty zrobił ;) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bociana Motor wyglada kapitalnie ,ostatnio mialem okazje nim jechac i jest rakieta dobra . Jednak moc r6 powoduje zawrot glowy i maksymalna adrenaline .. W przyszlosci mam nadzieje,zakupu takiego dobrego sprzetu ... Marecki cosss ty zrobił ;) .... Ten bak nie przeraza :banghead: :banghead: :banghead: Ale jak to mowia. Moto ma jezdzic a nie wygladac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Bociana Motor wyglada kapitalnie ,ostatnio mialem okazje nim jechac i jest rakieta dobra . Jednak moc r6 powoduje zawrot glowy i maksymalna adrenaline .. W przyszlosci mam nadzieje,zakupu takiego dobrego sprzetu ... Ludu trzymajcie :icon_eek: Teraz to tylko bak jest malowany. Bo reszte elementow wymienilem na nowe bo nie moglem patrzyc na ten kolor ;(Juz nie jest tak zle jak bylo :)A coś Ty przed chwilą napisałNo nie daje rady :banghead: Ten bak nie przeraza :banghead: :banghead: :banghead: Ale jak to mowia. Moto ma jezdzic a nie wygladac :crossy:Kup nowy co tam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ludu trzymajcie :icon_eek: A coś Ty przed chwilą napisałNo nie daje rady :banghead: Kup nowy co tam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Chu.. z tym zbiornikiem. Jak sie wkurw... to R1 sciagne sobie. Tylko te lampy mi sie nie podobaja w 08-11r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Chu.. z tym zbiornikiem. Jak sie wkurw... to R1 sciagne sobie. Tylko te lampy mi sie nie podobaja w 08-11r :notworthy: Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ... Marecki cosss ty zrobił ;) .... A widzisz, każdego czeka to prędzej czy później, bo jak ktoś już pisał - motocykliści dzielą się na tych co się wyglebili i na tych co się wyglebią - choć to nie moja pierwsza gleba w życiorysie... Lecz nie ma czym się tu chwalić... Bocian szczerze to odpuść sobie R1, bo jej piękno może zabić - dosłownie - ogarnij porządnie R6 i zrób parę tys km, aby oswoić się z motocyklami. Nie bądź w gorącej wodzie kąpany :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Joey, 2500 zł za pomalowanie całego motonga to jakaś masakra... Tyle myślałem, że za całe auto się płaci :)Thobeta, daj mi namiary na MaciejaMT - rozumiem, że to on maluje, tak? Marecki mogę Ci dać namiar na dwóch lakierników z jednego jestem zadowolony bo robił mi fz6 a do drugiego zawożę samochód za 2 tyg wiec jeszcze nie wiem do końca jak robi ale za to jest stosunkowo niedrogi... jak bedziesz chciał to daj znac Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 A widzisz, każdego czeka to prędzej czy później, bo jak ktoś już pisał - motocykliści dzielą się na tych co się wyglebili i na tych co się wyglebią - choć to nie moja pierwsza gleba w życiorysie... Lecz nie ma czym się tu chwalić... Bocian szczerze to odpuść sobie R1, bo jej piękno może zabić - dosłownie - ogarnij porządnie R6 i zrób parę tys km, aby oswoić się z motocyklami. Nie bądź w gorącej wodzie kąpany :buttrock: R6 chcialbym sobie przerobic na tor. A druga zeby byla w trase. Nie wiem czemu ale od urodzenia byla yamaha i jakos sie przyzwyczailem do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi