RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 za 29900 to można kupić Tuono z 2010r w stanie fabrycznym z przebiegiem 0kmTuono zawsze chodziło mi po głowie...boje się spadku jej wartości i bardzo trudnej odsprzedaży jezeli myslisz o moto w kategoriach jeden max dwa sezony to faktycznie:) to kupuj BMW one wolna traca wartosc:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) jezeli myslisz o moto w kategoriach jeden max dwa sezony to faktycznie:) to kupuj BMW one wolna traca wartosc:D:D Dzisiaj byłem ujeżdżać K1200R. Żółto czarne malowanie :buttrock: Przed chwilą wróciłem do domu. Wrażenia z jazdy....masakra. Zawieszenie bajka, w zakręty wpada sam, przyspieszenie od 4tyś wali jak młotem - miedzy 9a11 to jest ku*wa rakieta. Do teraz latają mi ręce. Na 3 biegu z gazu koło do góry. Hamulce ostre jak brzytwa. Prędkość max - nie wiem przy 240 wymiękłem Do Tego motocykla trzeba mieć respekt. On jest tak płynny że nie czuć na nim prędkości. Edytowane 14 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 jezeli myslisz o moto w kategoriach jeden max dwa sezony to faktycznie:) to kupuj BMW one wolna traca wartosc:D:D Tylko ze plastiki (nie chodzi o typ motocykla :D ) z bmw sa jakosci krzeseł ogrodowych a przyciski na kierownicy wygladaja jak w chinskich skuterach parkowanych pod golym niebem :P Co do cb1000r to sprzet godny uwagi ale tylko z absem i w jedynym slusznym malowaniu czyli bialym :] A i nie sugerujcie sie ze silnik z cb1000r ma cos wspolnego z silnikiem fajera one tylko tak samo wygladaja. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dzisiaj byłem ujeżdżać K1200R. Żółto czarne malowanie :buttrock: Przed chwilą wróciłem do domu. Wrażenia z jazdy....masakra. Zawieszenie bajka, w zakręty wpada sam, przyspieszenie od 4tyś wali jak młotem - miedzy 9a11 to jest ku*wa rakieta. Do teraz latają mi ręce. Na 3 biegu z gazu koło do góry. Hamulce ostre jak brzytwa. Prędkość max - nie wiem przy 240 wymiękłem Do Tego motocykla trzeba mieć respekt. On jest tak płynny że nie czuć na nim prędkości. No to juz chyba wiesz co kupic:D:D nie wiem jak 1200 ale 1300 robi R1 jak dziecko z przedszkola:D:D Tylko ze plastiki (nie chodzi o typ motocykla :D ) z bmw sa jakosci krzeseł ogrodowych a przyciski na kierownicy wygladaja jak w chinskich skuterach parkowanych pod golym niebem :P Co do cb1000r to sprzet godny uwagi ale tylko z absem i w jedynym slusznym malowaniu czyli bialym :] A i nie sugerujcie sie ze silnik z cb1000r ma cos wspolnego z silnikiem fajera one tylko tak samo wygladaja. Pozdro sorka ze post pod postem ale nei ogarnalem sytuacji :) nie wiem o jakim Ty BMW mowisz , ale ogladajac je z bliska nie odnioslem takiego wraznia. Czego nie moge powiedzie po odwiedzinach w salonei Ducati. Wykonczenie proazka!!!!! Chiny na maksa, jezli chodzi o przelaczniki itp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 czy ja dobrze myslalem ze z cebry ten piec pochodzi ale wiadomo obnizona moc srzynia inna itp. Dobrze myślałem ??kolor oczywiście biały i żaden inny.. z tego co pamiętam to chyba 120 koni tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tak czytałem że silnik z cebry a rama z horneta - motywowali że księgowy robił cięcia przy projekcie Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Rama jest podobna do tej z horneta ale to zupelnie inne ramy. Co do silnika to z wygladu taki sam ale inne walki nierządu, sprzegło, korby, wał, odlewane a nie kute tloki, inne zawory, zmieniona skrzynia, pojedyncze wtryski, inna elektronika i wiele innych. Ale jezeli chodzi o wyglad to bije na na leb inne japonczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Rama jest podobna do tej z horneta ale to zupelnie inne ramy. Co do silnika to z wygladu taki sam ale inne walki nierządu, sprzegło, korby, wał, odlewane a nie kute tloki, inne zawory, zmieniona skrzynia, pojedyncze wtryski, inna elektronika i wiele innych. Ale jezeli chodzi o wyglad to bije na na leb inne japonczyki. I nie zapomnij dodać ze jest ku**ewsko mała:) ja mam 185cm to wygladam na tym jak na psie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) Kopsnięci po Książu już nazad, kto się nie doczepił niech żałuje! Na dowodzik wklejka, coby ślinka pociekła i przyszła na kolejny wypad chętka :buttrock: :wink: Edytowane 14 Maja 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zajebiste foto to 4 od dołu gratuluje za kunszt :) I za ostatnie foto które przedstawia Mareckiego i styl "na srającego kota" xD I nie zapomnij dodać ze jest ku**ewsko mała:) ja mam 185cm to wygladam na tym jak na psie;)Po lesznie jeździ koleś a owym motocyklu i co lepsze przesiadl sie z R6..i wcale się nie dziwie :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wypad był bardzo udany. Super ekipa. Takie wyjazdy są dobre, lecz byłyby lepsze z noclegiem i rozmowach przy piwku :flesje: Widoki były niesamowite a serpentyny całkiem przyjemne. Jedna z serpentyn tak mnie się spodobała, że postanowiłem się do niej przytulić :tongue: - efekt - złamane lusterko i porysowana prawa strona :banghead: Szczęście w nieszczęściu, że wszystko całe :buttrock: Było to jak jakieś fatum - specjalnie zostałem na końcu i powoli się toczyłem, aby bawić się zakrętami. Widzę ciasny prawy winkiel. Prędkość malutka, jakieś 25-30km/h. Ładnie się składam i na samym środku zakrętu nasrane piaskiem i kamyczkami... próbowałem z tego wyjść, lecz zarzuciło mnie i motocykl zrobił ślizg na prawą stronę i szurał metr góra dwa... :banghead: Gdy później rozmawiałem z naszym kolegom z forum, Andrzejem (pozdrawiam :) )- pocieszał mnie, że wszystkie winkle są czyste oprócz właśnie tego jednego - dodał, że nie ja pierwszy leżałem na tym syfiatym winklu! Miejscowi wiedzą, że jest tam syf na drodze i zwalniają maksymalnie... No cóż widać ten "czarny" sezon dosięgnął także mnie :icon_evil: Ma ktoś namiary na dobrego lakiernika? :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Wiosna zweryfikuje kierowców :) nawet tych najlepszych :DZadość musi być szlif każdego dosięgną ale spoko Marecki gleba była teraz już możesz zapie**alać :buttrock: Dobrze że tak wolno i na kołach dało rade że nic się nie ułamało ;) Co do lakiernika nie znam nikogo dobrego bo takich chyba nie ma lol... Spytaj bociana ..byle zielony nie wyszedł :laugh: A jak byś chciał namiary na mieszalnie to wal smiało albo odezwij się do Macieja MT01 on nawet chyba nr bo też się pytał o mieszalnie Edytowane 15 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Ma ktoś namiary na dobrego lakiernika? :) Dobry lakiernik jest w Miejskiej Górce. MaciejMT ma namiary do niego. Widziałem jego pracę i można polecićJak chcesz taniego to ja znam ale będziesz go musiał pilnować by nie zapił w trakcie malowania Edytowane 15 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Mieszalnie masz w Śmiglu na przeciwko biedronki i orlenu druga jest W Gostyniu debor zaraz za policjąW Lesznie na okrężnej też gdzieś dorabiają ale nie wiem dokładnie gdzie. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 w Lesznie Marux na Kochanowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi