RockDriver Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Marecki patrzy na disajn ;]I nie umie pogodzic sie z tym ze litrowe V łoi litrowe rzędy ;] to proponuje 1098 - powinno załatwić sprawe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 nie, bo V jest zbyt dzikie i nieokrzesane, nie ma płynności Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ja się szykowałem na rajd kocich gór, ale nie wiem jak będzie Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Marecki patrzy na disajn ;]I nie umie pogodzic sie z tym ze litrowe V łoi litrowe rzędy ;] Hahahahaha bo Cię jebne :bigrazz: nie, bo V jest zbyt dzikie i nieokrzesane, nie ma płynności No bo nie ma :) Uważam, że do płynnej jazdy, bez żadnych dolegliwości i zapierdal*niu najlepsza jest rzędowa 4 :bigrazz: Są jednak mosochiści lubiący extreme, kochający sportowe V'ki - szanuję to :buttrock: :) Kynias, przyglądnę się bliżej gixowi- aczkolwiek gdy widzę R1 w czarnym malowaniu ze srebrnym, to wymiękam :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 A masz cos konkretnego w planach?Bo turystycznie latac wokol komina nie ma sensu :Pcoś by się znalazło...Trasa_1Trasa_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Trasa nr 2 :lalag: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) liczy się rider nie sprzęt :icon_eek: ja tylko pragnę zwrócić uwagę na http://forum.scigacz.pl/about11541-0-asc-0.htmlhttp://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11541&postdays=0&postorder=asc&start=60 co jak co ale ani cbra,ani fortepian,kawucha a tym bardziej żaden z włoskich sprzętów,które i tak mają opinię dosyć wadliwych; nie miał takich problemów :banghead:. tyle w temacie Edytowane 12 Maja 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 liczy się rider nie sprzęt :icon_eek: ja tylko pragnę zwrócić uwagę na http://forum.scigacz.pl/about11541-0-asc-0.htmlhttp://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11541&postdays=0&postorder=asc&start=60 co jak co ale ani cbra,ani fortepian,kawucha a tym bardziej żaden z włoskich sprzętów,które i tak mają opinię dosyć wadliwych; nie miał takich problemów :banghead:. tyle w temacie temat ram to temat rzeka! :) a słyszałeś kuiedys o wyskakujących biegach w suzuki?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ale porównanie,biegi a rama :notworthy: w suzuki nie, ale w fortepianach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Też słyszałem o słabych ramach w gixie. Natomiast w yamahach wylatująca dwójka - choć ten problem dotyczył kilku modeli, m.in. R1 (starsze modele), R6, thundercat, thunderace. Choć problem ze skrzynią może wystąpić we większości wysokoobrotowych, sportowych motocykli. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Są jednak mosochiści lubiący extreme, kochający sportowe V'ki - szanuję to :buttrock: :) :buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać. jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) :buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać. jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :DNo V no Vun ;]Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscieI konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało? Edytowane 13 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No V no Vun ;]Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscieI konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało? V'ki zjadają tylnie opony i napędy:PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 zapomniałeś powiedzieć że rzędówki połykają w całości :buttrock: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 wczoraj podjechalem sobie do PKS..zapytalem milego pana czy zrobi przeglad mojego moto..przyszedl popatrzyl..ze ladny stan na 99 rok...ja do Niego ze mam xenon na h1..karze zapalic..reke przyklada.mowi ze strumien swiatla ok.. daje mu papiery idzie do biura..pieczatka 63 zl. i xenon montowany po przegladzie..wiec mowie OK :)... Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi