Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Marecki patrzy na disajn ;]

I nie umie pogodzic sie z tym ze litrowe V łoi litrowe rzędy ;]

Hahahahaha bo Cię jebne :bigrazz:

nie, bo V jest zbyt dzikie i nieokrzesane, nie ma płynności

No bo nie ma :) Uważam, że do płynnej jazdy, bez żadnych dolegliwości i zapierdal*niu najlepsza jest rzędowa 4 :bigrazz:

Są jednak mosochiści lubiący extreme, kochający sportowe V'ki - szanuję to :buttrock: :)

Kynias, przyglądnę się bliżej gixowi- aczkolwiek gdy widzę R1 w czarnym malowaniu ze srebrnym, to wymiękam :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>

liczy się rider nie sprzęt :icon_eek:

ja tylko pragnę zwrócić uwagę na

http://forum.scigacz.pl/about11541-0-asc-0.html

http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11541&postdays=0&postorder=asc&start=60

co jak co ale ani cbra,ani fortepian,kawucha a tym bardziej żaden z włoskich sprzętów,które i tak mają opinię dosyć wadliwych; nie miał takich problemów :banghead:.

tyle w temacie

Edytowane przez kuba wojewodzki

liczy się rider nie sprzęt :icon_eek:

ja tylko pragnę zwrócić uwagę na

http://forum.scigacz.pl/about11541-0-asc-0.html

http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=11541&postdays=0&postorder=asc&start=60

co jak co ale ani cbra,ani fortepian,kawucha a tym bardziej żaden z włoskich sprzętów,które i tak mają opinię dosyć wadliwych; nie miał takich problemów :banghead:.

tyle w temacie

temat ram to temat rzeka! :) a słyszałeś kuiedys o wyskakujących biegach w suzuki?:D:D

Też słyszałem o słabych ramach w gixie. Natomiast w yamahach wylatująca dwójka - choć ten problem dotyczył kilku modeli, m.in. R1 (starsze modele), R6, thundercat, thunderace. Choć problem ze skrzynią może wystąpić we większości wysokoobrotowych, sportowych motocykli.

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Są jednak mosochiści lubiący extreme, kochający sportowe V'ki - szanuję to :buttrock: :)

:buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać.

jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :D

:buttrock: :buttrock: jest fakt, że V brakuje płynności ale jest fun z jazdy a dla mnie to się liczy. co do dyskusji na temat wyższości jednego litra R4 nad drugim to IMO to akademickie rozważania i na ulicy to jeden ch**, musi się podobać.

jak Marecki chce R1, no to... jego strata ;) :D

No V no Vun ;]

Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscie

I konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało?

Edytowane przez Joey69

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

No V no Vun ;]

Bo w jeździe o to własnie chodzi by było zajebiscie

I konkretnie jak przelecisz taką dudniącą lokomotywą to wszyscy uciekają a policjant z lizakiem patrzy :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: i mówi sobie WTF.. Heniek co to ku*wa jechało?

V'ki zjadają tylnie opony i napędy:PPP

wczoraj podjechalem sobie do PKS..zapytalem milego pana czy zrobi przeglad mojego moto..przyszedl popatrzyl..ze ladny stan na 99 rok...ja do Niego ze mam xenon na h1..karze zapalic..reke przyklada.mowi ze strumien swiatla ok.. daje mu papiery idzie do biura..pieczatka 63 zl. i xenon montowany po przegladzie..wiec mowie OK :)...

********** Tylko Dla Mietczaków **********