barthazz Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zaraz wyjeżdżam... ale samochodem do rodziców na obiad:)Rajd mógłby być przełożony na inny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Z informacji od Beti sie dowiedzialem, zeRajd jest dzisiaj odwolany i przelozony na 16 lipca. A ja wczoraj za duzo nie pilem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No i doopa :banghead: Pada deszcz a chyba nawet deszcz ze śniegiem :mad: Właśnie rozmawiałem z Beti i Rajd został odwołany i jest przeniesiony na 16 lipca. Ps. jak tam w motoclubie, żyjecie? :tongue: Z informacji od Beti sie dowiedzialem, zeRajd jest dzisiaj odwolany i przelozony na 16 lipca....Potwierdzam :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja tam żyje i czuje się całkiem dobrze ;D Dzięki za milo spędzony czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 również :buttrock: ps.bilard musimy koniecznie powtórzyć ;) Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Wy to macie zdrowie <balonowa głowa> xD Ide do garażu...;] ps. JOEy wie kiedy pogoda barowa :D EDITDobra wujek JOEY juz nie ma kwadratowej głowy po wczoraj i zarzuca temat!!!! 8 MAJA MOTO NIEDZIELA N A BPPOZNAŃ SZWAJCARSKA 14 CENTRUM M1Kto leci?Po moto niedziieli przewidywana trasa z gronem znajomych z Poznania ;] ps.komuś się oberwie ;] Edytowane 3 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mania jest dziś coś w tym Motorze? temat coś ucichł z powodu braku chętnych... chętni zawsze się znajdą :D(a później chętnych odnajduje ERROR hahah :]) poza tym skoro raz postanowione, to odwrotu od biby raczej nigdy nie ma ;) ps.komuś się oberwie ;] a ktoś nabroił?? ;] Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Wczoraj wieczorem byłem na moto w Lesznie, ale już mało sprzętów jeździło, pogoda już świrowała... :icon_evil: A co do rajdu, to też się przygotowywałem, nastawiałem, a tu doopa :banghead: Edytowane 3 Maja 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 TRZYMAĆ KCIUKI JAZDA PRÓBNA!!!!!!!!!! :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 TRZYMAĆ KCIUKI JAZDA PRÓBNA!!!!!!!!!! :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Joey zyjesz ? Nic Ci nie jest ? Co sie w ogole stalo ? Jakies przecieki byly i ktos mi cos poweidzial ale nie wiem dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a co mu sie miało stać ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) Joey zyjesz ? Nic Ci nie jest ? Co sie w ogole stalo ? Jakies przecieki byly i ktos mi cos poweidzial ale nie wiem dokladnie.Zakutego łba nic nie tyka więc nie wiem o co chodzi? Jak bym nie żył to jak bym miał to odczytać? Edytowane 4 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Zakutego łba nic nie tyka więc nie wiem o co chodzi? Jak bym nie żył to jak bym miał to odczytać? To dobrze ze wsyzstko ok ;pJutro ja juz wyjezdam ;) w koncu :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 oj synkowie,synkowie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jutro ja juz wyjezdam ;) w koncu :crossy: :crossy: :crossy: W końcu złożyłeś sprzęta :buttrock: Tak się właśnie zastanawiałem kiedy ostatni raz jeździłem.... Ale od jutra ma być coraz cieplej i słonecznie! Śmigamy gdzieś w sobotę? Zapowiada się, że wszyscy będą już na swoich sprzętach. Będzie extra :tongue: Moglibyśmy się wstępnie umówić na 14.00 :crossy: :bigrazz: :crossy: Pale wymyśl jakąś ciekawą trasę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi