Joey69 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wuja rudy koniec maj jakoś mamy jechac jak gadaliśmy moze sie uda w ten weekend przed Brodakiem! No chwaliłeś się że olej z lag Ci wyjebałA filtry sprawdziłeś? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 pomiar Rudego z prawej strony Joey modli się... pytanie o co? :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jak ino wgram MAP2 to pogadamy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 wypad elegancki oby więcej takich pozdrawiam :D dzięki za spontan :D choć za to hamowanie się komuś dostanie hah... ;) świetny wypad :crossy: a wrażenia z toru...... niesamowite! :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) choć za to hamowanie się komuś dostanie hah... ;) A to niby dlaczego?wyj**ane doznania widząc Rudgo espeka któremu w josimurze lata rura xDDziw że jej nie wyrzygało i nikt w ryja nie dostał xD z prawej strony Joey modli się... pytanie o co? :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:A mojego ktoś nagrał?Musze zobaczyć czy coś mu nie odpadło czasem xD EDIT:Widzę że czyta to się spytam BETA. a Ty gdzie się podziewasz?Nie będziesz mniejszością wśród malych fałek :D EDIT 2: Marecki to chyba coś dla Ciebie by było ! Edytowane 9 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Marecki to chyba coś dla Ciebie by było !Widzę, że nie jestem sam wśród naszych forumowiczów jeśli chodzi o ostrą muzykę. Marecki, Joey, ktoś jeszcze? :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Widzę, że nie jestem sam wśród naszych forumowiczów jeśli chodzi o ostrą muzykę. Marecki, Joey, ktoś jeszcze? :buttrock: Niezły zestaw . Chociaż Korna kupuje tylko do płyty Issues , później zaczęłą sie lekko dziwnie , no i bez Head'a . Iron to juz klasyka - ale też mieli małą wtope z zmianą wokalu ;) Dobrze ze Dickinson wrócił - amen!:) a braci Cavalera chetnie bym posłuchał na żywo w tym składzie :) - więc kto jedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ...Marecki to chyba coś dla Ciebie by było ! Dobre, dobre :buttrock: :crossy: :buttrock: No i są czeskie Czeszki :bigrazz: Koorwa ale mam chęć pośmigać :crossy: - Może się zgadamy jeszcze jakoś w tygodniu - może czwartek po południu :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 (edytowane) Ja szukam chetnych na sonisphere do Wawy.(Polska edycja tego zalinkowanego przez Joeya). Gra tez Iron Maiden a do tego Motorhead :buttrock: 10 czerwca Wawa Bemowo - 198 PLN bilet. Link: http://pl.sonispherefestivals.com/ Edytowane 9 Maja 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No tak Pale - z jednej strony kusi ten Motorhead, a z drugiej tańszy bilet i wypad do Czech na winkle :icon_rolleyes: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dziękówa Ario !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Grubo Panowie nawet na onecie sie na fotke zalapaliscie :P http://moto.onet.pl/258273,9250421,1,zdjecie.html?node=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 dziękówa Ario !!! spoko ;) Grubo Panowie nawet na onecie sie na fotke zalapaliscie :P http://moto.onet.pl/258273,9250421,1,zdjecie.html?node=27 no proszę! :) Joey na GG pisał mi o zlocie w Rudnej. kto na to jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Bo jak to woziu powiedział jesteśmy prze ch*j ekipa :DCo do rudnej to trzeba dobrać dobrze ekipe by pomyłki w piciu nie było hahah xD Powiem tak napewno WSchowa jedzie czyli wuja rudy i SmokiOd nas zdeklarował sie Asmo... i reszta niech sie wypowie bo carol jedzie i Marecki mówił coś;] Edytowane 10 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a kiedy jest wyjazd do tej Rudnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi