PaleSatan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pele a Ty bedziesz dzis? Mnie nie bedzie bo jestem wew Wrocku. Ale poniedzialek nadal aktualny w Motorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) w niedziele o której zbiórka i gdzie na wypad do Wolsztyna żebym wiedział czy się zalać mocno czy delikatnie :icon_razz: No i miłej imprezy na grillu życzę wypijcie za mnie tam :) Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez sieka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Ale poniedzialek nadal aktualny w Motorze? jeszcze pytasz?? ;>no pewnie, że poniedziałek aktualny :D będzie freestyle'owa i mocno %% bibka :flesje: :flesje: sieka17 jak to wypijcie??? RAZEM MIELIŚMY PIĆ :D przecież pisałeś, że będziesz!? :icon_eek: Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez Manuela Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Oby nie padało - bo jakoś dziwnie się zanosi.... to wtedy wlecę do Was na moto aby się przywitać :) Jakby co to będę dzwonił :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 w poniedziałek to ja przyjadę i będę pił wiec wypijemy gruubo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W końcu to nei ja wyszedłem na największego pijaka HA!Pić trzeba umieć i z szczerym sercem moge przyznać że umiem :DAle dziś nie moge zalać pały bo w poniedziałek będe kompletnym kapciem xDA nie dam się w kulki zrobić :icon_evil: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam,Latamy dzisiaj??605206023 jakby co to piszcie dzwońcie :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W końcu to nei ja wyszedłem na największego pijaka HA!Pić trzeba umieć i z szczerym sercem moge przyznać że umiem :DAle dziś nie moge zalać pały bo w poniedziałek będe kompletnym kapciem xDA nie dam się w kulki zrobić :icon_evil: ciszeeeej,ciszeeeej :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dzięki za grilla, integracja w pełni udana ;) Niczego nie brakowało, więc nie mam obiekcji :icon_razz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W końcu to nei ja wyszedłem na największego pijaka HA! Pić trzeba umieć i z szczerym sercem moge przyznać że umiem :D jakie pić?? ;> Ty jedynie przelewałeś z kubka do kubka i w końca sam nie wiedziałeś czy to cola czy voda ;) THX za grilla Łobuziaki ;) :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 co do grilla to... kiełbaski smakowały, piwko dobre było, do domu dotarłem więc wszystko OK!Jutro o 9:00 LBM ma zbiórkę na stacji paliw "Emka" i jadą do Wolsztyna. Plakat Może podłączymy się do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Powstał sam on, nieśmiertelny z zaświatów wrócił xD Jutro o 9 planuje być zalany w trupa :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) co do grilla to... kiełbaski smakowały, piwko dobre było, do domu dotarłem więc wszystko OK!Jutro o 9:00 LBM ma zbiórkę na stacji paliw "Emka" i jadą do Wolsztyna. Plakat Może podłączymy się do nich? nie wiem czy wiesz, ale jak wczoraj wstałeś od stołu,to miałeś spore problemy,żeby się zorientować w którym kierunku jest Twój dom:biggrin: widok bezcenny :cool: Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam witam! na samym początku chciałbym podziękować wszystkim którzy wczoraj grillowali u Maćka (nie z klanu) hehe :D zabawa była fajowa dzięki! no i oczywiście dodaję wczorajsze zdjęcia (bez cenzury) ;) https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/GrillUMacka20110429?authkey=Gv1sRgCPHP553c9uiOsAE&feat=directlink Uwaga! Uwaga! zbieramy chętnych na jutrzejszy wyjazd na tor kartingowy do Kisielina pod Zieloną Górą. Zapewniam transport motocykli busem (miejsca ograniczone) trzeba tylko dostać się swoim transportem można oczywiście jechać bezpośrednio sprzętem do samego Kisielina. Wyjazd planowany jest jutro między godziną 8:00 a max 10:00 wszystkich chętnych proszę o jak najszybszy kontakt podaję nr do siebie 722 388 336. pozdrawiam! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja,ja,ja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi