ilek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 auto jest tanio do sprzedania: VW GOLF IV 1.6 16V 2000r.119000kmkolor czarnyśrodek z niebieskimi elementamicena 8500zlsprzedaje mój kumpel bo dostanie fure po ojcu. 5d??? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Bartthazz co powiesz na wypad w sobotę do Karpacza, Szklarskiejub do Czech l na jakiś obiadek?Jestem za, ale ten Książ to przecież po drodze więc zahaczyć możemy:) Ale weekend się zapowiada:piątek - grillsobota - Książ/Czechyniedziela - Wolsztynponiedziałek - do pracywtorek - Bojanowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To do zobaczenia jutro na grillu :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 5d??? 5 drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jutro wlece na moto na grilla powiedzieć cześć - niestety nie będę mógł z Wami :flesje: Jakby co, to kupcie kiełbaskę więcej i 1 browara :) na marginesie jest promocja w lidlu i carlsbberg 0,66l jest za 2,22 zł ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i komplet zimówek jeszcze dorzuca z felgami i kołpakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i komplet zimówek jeszcze dorzuca z felgami i kołpakami hehehehe, dziś zrobiłem tam mały zapasik i kupiłem 4 kartony po 15 szt ;) no i koorwa nie dorzucili zimówek :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witajcie, 2.Co do jakiegokolwiek spotkania przy piwku, ja raczej odpadam. zawsze można też przy soczku :)albo coli, bo też ma bąbelki ;) więc dawaj z nami :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 My przyjdziemy, do zobaczenia wieczorem .. Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jutro wlece na moto na grilla powiedzieć cześćo której będziesz? ja podjadę do Asmo wieczorkiem i po drodze mógłbym zahaczyć i się chociaż przywitać no i dzięki za info o Lidlu. jadę ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 "Przy piwie" :D ja zawsze jak przyjeżdżałam do Leszna, to piłam soczek ;)Oby w weekend majowy była ładna pogoda:A czy ktoś wiem, co się z Irkiem dzieje? Widzę, że Iłek odżył...Ciebie człowieku to już wieki nie widziałam:) Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pele a Ty bedziesz dzis? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata76 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam.Dziękuje za zaproszenie na grilla ale niestety tym razem nie będę mogła spotkać-poznać się z Wami. W sobotę pracuje więc sami rozumiecie. Mam nadzieję, że będzie jeszcze niejedna okazja. zawsze można też przy soczku :)albo coli, bo też ma bąbelki ;) więc dawaj z nami :D Hej.Jeśli chodzi o poniedziałkowe piwko, to jeszcze nie wiem co uda mi się wykombinować. Jednak nie ukrywam, że w bliskiej przyszłości najbardziej chciałabym skrzyknąć się w kilka babek i gdzieś wyskoczyć, wiecie taki babski sabat :wink: "Przy piwie" :D ja zawsze jak przyjeżdżałam do Leszna, to piłam soczek ;)Oby w weekend majowy była ładna pogoda:A czy ktoś wiem, co się z Irkiem dzieje? Widzę, że Iłek odżył...Ciebie człowieku to już wieki nie widziałam:) Pozdrawiam,Beti Po ostatniej rozmowie wiem, że większość czasu spędzasz we Wrocku ale to chyba żadem kłopot, przecież tam też możemy po ciebie podlecieć coby stworzyć niezłą żeńską kolumnę i naprzód. Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez beata76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 o 14:30 zbiórka na CPN MOJA MOJA (preem) na strzyzewicach..lecimy na pogrzeb do lasocic. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ok ja już atakuje ZAtorowską wieś ;]Szukajcie mych zwłok na Makowskiego a poTem na krzyckiego DO ZOBACZENIA NA GRILLU!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi