Manuela Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No na bank np w moi wydaniu i cyby pincet xD Manuela chcesz poczuć konia? xDpropo?? :D hmm... zdradź konkrety... :) Propo zawsze jest :D Ale cebekiem to raczej Cie nie wezmę bo nie uciągnie nas razem, istne zło!czyli montuj sprzęcior i lecimy :notworthy: :icon_mrgreen: z reguły odważna istotka ze mnie, więc co mi tam... :D zaryzykuję ;) Moderator za co ban dla kontiego?? Przecież każdy ma prawo do wygłaszania swoich opinii!Oczywiście nie oceniam poziomu merytorycznego tych wypowiedzi, bo ten jak było widać był daleki od przyjętych norm i zasad, ale czy za słowa krytyki, nawet jeśli są na pograniczu faulu emocjonalnego i dobrego smaku winno się zaraz karać banem?! :icon_eek: pragnę nadmienić,że wcale go nie znam...wyrażanie opinii to jedno, a pojeżdżanie i obrażanie to drugie!... :bigrazz: tak, jak słusznie zauważyła Beti :notworthy: - nie po to tu jesteśmy... :buttrock: trzeba ponosić pełną odpowiedzialność za swoje słowa :icon_razz: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Z tym kufrem to mi się przypomina jak w Sławie gadaliśmy z Bartkiem że przy jego fazerce tak ten kufer lata aż pewnego dnia ktoś dostanie w czambo z niego jak mu odpadnie xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 PRZENOŚNE FOTORADARY !!! http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20110414%2FPOWIAT01%2F973122579 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20110414%2FPOWIAT01%2F973122579 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20110414%2FPOWIAT01%2F973122579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Bestia wrócił!! Człowieku, co się z Wami działo:)Co do filmu...trzeba przyznać, że (nie)pamiętny film przeszedł do historii:) Fajnie byłoby go teraz obejrzeć po tylu latach :D Ale pewnie się nie doczekamy:) I żeby nie było...Irek - gdzie jest film!!!!!!!!!! Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Uwaga na drugi spadajacy kufer :)..motur jest przygotowany na motoserce i na niedziele do wrocka:)...jutro o 9 na MC? bo z tego co wiem o 8:30 jest zbiórka na gostyniu i parada. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem0_87 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Zgadza się o 8.30 jest zbiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dalej to kto jedzie? 1-ja jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Też się piszę na jazdę :crossy: Więc o której się zbieramy ?? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 8 na MC? chyba ze nie chcecie byc na ta 8:30.. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja jestem z Carollem umowiony na 9 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja mogę się przejechać najbardziej mi pasuje 9 pod makiem Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) ZBIERAMY SIE WSZYSCY (oczywiście chętni) O 9 NA MC CZEKAMY NA DOJEZDZAJĄCYCH MAAAAAAAAX DO 9:40 I RUSZAMY NA GOSTYŃ. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ok mi pasuje Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 OK tez bede na 9 na Maku. Czy oprocz wtyjazdu na Gostyn jakas trase dluzsza planujemy? Marecki masz cos obmyslone ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 9:00 jestem na McD. nie czekam na spóźnialskich :)Pale poznałeś mnie dzisiaj? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi