Joey69 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No na bank np w moi wydaniu i cyby pincet xD Manuela chcesz poczuć konia? xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wszystko co potrzebne juz idzie z Holandii a z tym co trzeba odnowic tez powoli ruszam ;) Szkoda ze mnie nie bedzie z Wami na moto ale jakos dam rade. Moze w koncu wyskocze moim Raptorem na Wschowe (kacze doly) jak mi przejda bole :) Trzeba sobie jakos radzic. Ja potrzebuje adrenaliny xd :crossy: Pozdro Po zimie bede mial okazje go odpalic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Bocian dasz się przejechać ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Luzno ;) Wpadaj do mnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ok tez melduje sie na 9 sobota Mc. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Siemka po dłuższym nie byciu.Widzę że się nieźle bawicie motocykle rozbijacie ;)... Ario gratulacje nowego nabytku tyle zdążyłem wyczytać.A właśnie tak na marginesie jakby ktoś słyszał o znalezionym aluminiowym kufrze centralnym na trasie Osieczna - Leszno to dajcie znać bo mi taki zaginął ;)pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 marudzenie to narodowa cecha Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ario gratulacje nowego nabytku tyle zdążyłem wyczytać. dzięki. jak coś mi nawali w silniku to liczę na to, że dasz wykręcić od siebie ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No na bank np w moi wydaniu i cyby pincet xD Manuela chcesz poczuć konia? xDpropo?? :D hmm... zdradź konkrety... :) Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Szukajac zdjecie quada znalazlem takze R1 ktora bylem ogladac jak szukalem motoru dla siebie ;) Marecki cos co szukasz prawda ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Szukajac zdjecie quada znalazlem takze R1 ktora bylem ogladac jak szukalem motoru dla siebie ;) Marecki cos co szukasz prawda ? ;)Sliczna jest :)Ta mi się widzi : W takim malowaniu chciałbym kupić :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Ta Bocianowa ma zaciski 6tłoków, inna kapa sprzęgła i wloty w owiewce itp. to zależy od rocznika ? Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Szukajac zdjecie quada znalazlem takze R1 ktora bylem ogladac jak szukalem motoru dla siebie ;) Marecki cos co szukasz prawda ? ;)Sliczna jest :)Ta mi się widzi : W takim malowaniu chciałbym kupić :bigrazz: Tez jest ladna. Pod stroj tez by pasowala ;)Nie wiem od ktorego rocznika wchodzily juz te nowsze. Chyba od 2006 lub 2007Marecki bo ta Twoja to 2005 hm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ludzie kto w lesznie okolicach zrobi mi ladnie nowy komin i wywali puszke mieszacz spalin..? znam Tylko tych z gronowa.. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Na chwilę obecną zbieram fundusze :)Ta ze zdjęcia jest z 2004 roku:http://otomoto.pl/yamaha-r1-cbr-r6-zx10r-gsxr-k3-k4-k5-k6-M2529377.html Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi