Manuela Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a to z dzisiejszej wycieczki ;)(leszno-głogów-sława-leszno) :D https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/10Kwi201103?feat=directlinkświetna 'krajoznawcza' :crossy: :crossy: :crossy: Joey co za sprzęcik :D wszystkich pewnie pozamiatałeś :D :buttrock: :D i ta yyy... special moto position ;) dobre ujęcie - Marcos el torpedos znikający na zakręcie :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Joey ale Beti się podobał Twój supersport:) Beti wpadnij znowu pojeździć z nami to się pościgamy na naszych nowych maszynach :icon_twisted: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To takie prawie super moto :DAsmo chcesz wyskoczyc? :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To takie prawie super moto :DAsmo chcesz wyskoczyc? :icon_twisted: mi ta czerwona błyskawica bardziej pod CAFE RACER`a podchodzi.. JOEY po co będziesz kase wydawać na części jest jeno rozsądne rozwiązanie z wielu. Pożyczyć busa i do makaronów skoczyć i zawinąć z ulicy RSV w busie na pace zdemontować wszystkie części oprócz ramy, ramę wyrzucić w krzaki i rura do leszna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam tu Ada :),, pewnie że Beti się podoba sprzęt , bo wie co dobre hehe... Czerwona błyskawica :)- podoba mi się to określenie :) może ktoś chce kupić?? ^^ bo zamierzam sprzedać:) Joey może się skusisz^^ :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Kilka zdjęć z rozpoczęcia sezonu w Poznaniu: KliknijW minioną niedzielę wspominałem, że chciałbym pojechać gdzieś turystycznie a nie tylko latać wokół Leszna więc założyłem nowy temat - wyjazd do Biskupinia. Jakby ktoś miał ochotę to zapraszam. Przekieruj temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Teraz w niedziele jest Częstochowa. Leci ktoś ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Teraz w niedziele jest Częstochowa. Leci ktoś ? Kilka osób zbiera sie na bajzel do wrocka... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Może bym się też przejechał na bajzel. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja raczej bajzel odwiedze ale to zoabcze jak sie bede czuć po sobocie i ilu nas bedzie to moze autem sie brykniemy ;p Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam tu Ada :),, pewnie że Beti się podoba sprzęt , bo wie co dobre hehe... Czerwona błyskawica :)- podoba mi się to określenie :) może ktoś chce kupić?? ^^ bo zamierzam sprzedać:) Joey może się skusisz^^ :) Za ile myślisz sprzedać to ładne czerwone cacko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam tu Ada :),, pewnie że Beti się podoba sprzęt , bo wie co dobre hehe... Czerwona błyskawica :)- podoba mi się to określenie :) może ktoś chce kupić?? ^^ bo zamierzam sprzedać:) Joey może się skusisz^^ :) Za ile myślisz sprzedać to ładne czerwone cacko ?? Tak za 5,500 myslalam... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 @Ario:Gratuluje tuono :DLadny motor, mam nadzieje, ze niedlugo bedziemy mogli w koncu razem posmigac :) Udalo mi sie w koncu zarejestrowac SVke i tez oficjalnie rozpoczalem sezon, oczywiscie pierwsze 2 dni jezdzilem w deszczu... miałem wcześniej odpisać ale net padł. :) w końcu coś mam więc w sierpniu przyjadę po wiśniówkę ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jedzie ktos na motoserce do głogowa,gostynia.góra jedzie najpierw głogów.potem do gostynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja bede jechal z panna na gostyn. http://elka.fm/content/view/47830/347/ tutaj mala relacja co bedzie. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi