A&K Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 bylem na przegladzie i dupa. stop nie dziala a wlasciwie dziala caly czas :) musze to zrobic... Joey Ty tez to miales? Ario ja też mam problem ze stopem raz się pali raz nie jak zaglądam i chce naprawić to się pali jak jede to czasami nie swieci nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja już wiem, że na 100% problem leży w tylnym czujniku. zdjąłem go, przelutuję kable i spróbuję go dobrze ustawić. jest trochę bez sensu zaprojektowany, ale dam radę :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ktos zna moze tego motocykliste ?http://elka.fm/content/view/48388/80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z garażu...rozkręcony klamot...i może w tym momencie zatrzymam się na reszcie opowieści bo już naprawde nie wiem co mu jest ..moja weryfikacja kończy się szybciej niż się zaczęła.. :banghead: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja nie znam i nigdy wczesniej nie widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 http://elka.fm//content/view/48391/430/ rok temu sie chyba z nim na maku minełembo takie srady mi wpadały w oko Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ślepcy i niedzielni kierowcy - to moje koszmary :icon_evil: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ktos zna moze tego motocykliste ?http://elka.fm/content/view/48388/80/Chłopak koleżanki mojej byłej dziewczyny. Foty z wczorajszego wypadu: Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ktos zna moze tego motocykliste ?http://elka.fm/content/view/48388/80/Chłopak koleżanki mojej byłej dziewczyny. Foty z wczorajszego wypadu: Kliknij!Trio w czarno białych kombiakach :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ma ktoś z was jakieś wejścia w nowych częściach z serwisu? Jakieś zniżki? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tamten powyzszy link byl zly ;p Tutaj macie Bociana ze srodka xdZdrowego i zywego. A tak w ogole dzis bylem u mojej pani zobaczyc jak sie czuje. Zle z nia jest ale bedzie git, wierze w to. Jeszcze troche i bede z wami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wygięta ta rama od tego fortepiana Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wygięta ta rama od tego fortepiana Ja jestem tylko troche przestawiony ale na szczescie nie polamany. A rama motoru ok.Owiewki drogie jak ciul do moto ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja komplet do swojego moto mam za 900zł tanie jak barszcz :DI znowu plusikowe dla włoszki :DFortepiany... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Sam bak jakbym mial wymieniac to 3100 do mojego modelu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi