Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A co do AC to nie mam. Dopiero mialem taki zamaiar wykupic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 TYLKO POZOSTAJE POGRATULOWAĆ :notworthy: :lalag: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: MASZ U MNIE KANAPKE NA MAKU JAKĄ BĘDZIESZ CHCIAŁ ZIOM kiedy wyjedziesz bocian ?? a zdjęcia msz jakieś ?? Nie zmiescilem sie na zakrecie gdzies kolo Miedzyrzecza. PaleSatan wie dokladnie gdzie to jest bo ja juz pozniej nawet nie myslalem. Zrobilem szlif na zakrecie w lewo (zakret 90 stopni bardzo dlugi). Dosc mocno ranilem moja pania bo wszystko z lewej stony bedzie prawdopodobnie do wymiany. Dupe mi tez z lekka urwalo no i przod dostal oraz chlodnica minimalnie. Aha no i bak wgnieciony i lusterka obydwa nowe beda musialy byc, a o skorze i kasku lepiej nie wpomne ;( . Moto juz stoi u Kubackiego i czeka na naprawe. Zdjecia mam 2 ale niewyrazne.Jestem z lekka poobijany ale przejdzie :) to dobrze ,że ty jesteś cały,kolega schab kiedyś powiedział takie zdanie,które powtarzam jak mantrę w takich sytuacjach jak ta:"składasz grata maksymalnie i liczysz na opony..." Kubacki zgoli z Ciebie ostatnia złotówkę. Nie wiem czy to dobry adres co prawda to prawda :excl: gadaj z przemem, on ci więcej doradzi,swoją drogą, najpierw części później maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja mam z nim troszeczke inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja mam z nim troszeczke inaczej ;) hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Smiej sie smiej ;) Kubacki od nas kupowal motory na poczatku i dalej je sprzedawal. Zna nas od kilku dobrych lat. Interesy kontra interesy ;) Jakos musi sie teraz odwdzieczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No to widze ze sie dzialo....Bocian wazne ze Tobie za bardzo nic sie nie stalo, no i skoro mogles jeszcze na moto dojechac do Leszna to nie moze byc tragicznie :P Wiesz wogole dlaczego sie nie zmiesciles w zakrecie? Tzn. zeby nastepnym razem nie powtorzyc bledu ;) @Ario:Gratuluje tuono :DLadny motor, mam nadzieje, ze niedlugo bedziemy mogli w koncu razem posmigac :) Udalo mi sie w koncu zarejestrowac SVke i tez oficjalnie rozpoczalem sezon, oczywiscie pierwsze 2 dni jezdzilem w deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Bocian, najważniejsze, że nic Ci się nie stało:):) Dobrze, że Ty jesteś cały, a moto...walić...poskłada się, powymienia, naprawi i będzie dalej jeździć :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) No to widze ze sie dzialo....Bocian wazne ze Tobie za bardzo nic sie nie stalo, no i skoro mogles jeszcze na moto dojechac do Leszna to nie moze byc tragicznie :P Wiesz wogole dlaczego sie nie zmiesciles w zakrecie? Tzn. zeby nastepnym razem nie powtorzyc bledu ;) @Ario:Gratuluje tuono :DLadny motor, mam nadzieje, ze niedlugo bedziemy mogli w koncu razem posmigac :) Udalo mi sie w koncu zarejestrowac SVke i tez oficjalnie rozpoczalem sezon, oczywiscie pierwsze 2 dni jezdzilem w deszczu... Troche za szybko wszedlem w zakret i nie wiedzialem ze on taki dlugi. Asfalt tez troche waski tam byl no ale coz bywa. Byl tam ten najgorszy zwirek ktory najbardziej zadecydowal o wszystkim. Ale widocznie mialo tak byc :( I jeszcze na dodatek musialem wybrac. Row czy barierka. Wybralem row :( Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kubacki zgoli z Ciebie ostatnia złotówkę. Nie wiem czy to dobry adresMamy swoje zdanie jak widzisz Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Jak to mówią: "Motocykliści dzielą się na tych co leżeli i będą leżeć";-/ Każdego prędzej czy później to czeka! Oby ta sytuacja czegoś Cię nauczyła... Droga to nie tor - jak ktoś chce ZAPIE****AĆ to zapraszam do Poznania :) Najważniejsze że Ty jesteś cały - motocykl się poskłada, choć już taki ładny nie będzie :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A co do AC to nie mam. Dopiero mialem taki zamaiar wykupic :(drogie AC do mojego 2300 No to widze ze sie dzialo....Bocian wazne ze Tobie za bardzo nic sie nie stalo, no i skoro mogles jeszcze na moto dojechac do Leszna to nie moze byc tragicznie :P Wiesz wogole dlaczego sie nie zmiesciles w zakrecie? Tzn. zeby nastepnym razem nie powtorzyc bledu ;) @Ario:Gratuluje tuono :DLadny motor, mam nadzieje, ze niedlugo bedziemy mogli w koncu razem posmigac :) Udalo mi sie w koncu zarejestrowac SVke i tez oficjalnie rozpoczalem sezon, oczywiscie pierwsze 2 dni jezdzilem w deszczu... Troche za szybko wszedlem w zakret i nie wiedzialem ze on taki dlugi. Asfalt tez troche waski tam byl no ale coz bywa. Byl tam ten najgorszy zwirek ktory najbardziej zadecydowal o wszystkim. Ale widocznie mialo tak byc :( I jeszcze na dodatek musialem wybrac. Row czy barierka. Wybralem row :(No trzeba było motor maksymalnie na glebe skłądać i kolanems zlifowac od teog masz slideryA takw ogole ja tez miałem przygode elektryka mi kompletnie siadła busem mnie ściągali i złamałem kierownice i klamke hamulca bo mis ie motor wyjebał przez wiatr :icon_eek: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Jak to mówią: "Motocykliści dzielą się na tych co leżeli i będą leżeć";-/ Każdego prędzej czy później to czeka! Oby ta sytuacja czegoś Cię nauczyła... Droga to nie tor - jak ktoś chce ZAPIE****AĆ to zapraszam do Poznania :) Najważniejsze że Ty jesteś cały - motocykl się poskłada, choć już taki ładny nie będzie :( Pozdrawiam Zobaczysz jak go teraz odjebie ;p Bedzie jak nowy i ZA ROK NA ALLEGRO ZE NIGDY NIE MIAL WYWROTKI. Ten zakret musze pokonac z ta predkoscia co dzis probwalem ;p (taki charakter). Jakby byl 20cm asfalt szerszy to by nic nie bylo. WIEM KAZDY NAPISZE TERAZ (GDYBY)Nie tylko ja widze bede mial teraz pauze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie zmiescilem sie na zakrecie gdzies kolo Miedzyrzecza. PaleSatan wie dokladnie gdzie to jest bo ja juz pozniej nawet nie myslalem. Zrobilem szlif na zakrecie w lewo (zakret 90 stopni bardzo dlugi). Dosc mocno ranilem moja pania bo wszystko z lewej stony bedzie prawdopodobnie do wymiany. Dupe mi tez z lekka urwalo no i przod dostal oraz chlodnica minimalnie. Aha no i bak wgnieciony i lusterka obydwa nowe beda musialy byc, a o skorze i kasku lepiej nie wpomne ;( . Moto juz stoi u Kubackiego i czeka na naprawe. Zdjecia mam 2 ale niewyrazne.Jestem z lekka poobijany ale przejdzie :) http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=52.465946,15.726757&daddr=&hl=pl&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=15&sll=52.467096,15.731349&sspn=0.019086,0.038409&ie=UTF8&t=h&z=14Zakret +/- 90 stopni, lewy zaciesniajacy sie z lekkiej gorki bez widocznego konca (las). Bocian i tak masz fuksa w ch*j, ze ty sie polozyles na asfalcie a moto do rowu, a nie oboje w barierke zaraz na koncu zakretu. Wazne zes calo z tego wyszedl. Chyba nie na darmo ustawili przed zakretem ogranicznie do 40 :P Ja mialem troche zipow i poskladalem to co z plastikow zostalo. O dziwo zadna klamka ani podnozek sie nie roz**bal wiec dalo rade dojechac na kolach. A tak Btw. Ta traska tamtedy fajna. Nowy asfalt i ciasne winkle :bigrazz::buttrock: Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ....i ZA ROK NA ALLEGRO ZE NIGDY NIE MIAL WYWROTKI....Ja poznam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Pozbieral mnie palesatan ktoremu jeszcze raz bardzo dziekuje i nowemu koledze ktory przybedzie do nas na forum juz niedlugo. Palesatan powiedz mi gdzie to dokladnie bylo bo nie pamietam.:icon_eek: masakra... :( choć "dobrze", że TYLKO "Twoja Pani" ucierpiała, a TOBIE NIC NIE JEST!!!!zdrowie, najważniejsze :bigrazz: a sprzęt pewnie szybko sobie poskładasz i wypieścisz na nowo :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi