Joey69 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja się też piszę na niedzielę,chyba,że tego kapcia nie dostanę :banghead: schab coś mało ciekawych opon ma :lapad: macie jakieś opony na sprzedaż??miękka,pirelli super corsa,ewentualnie bridgestone? 180?Masz ku*wa telefon?Bys odpisał chłopcze!Spytam kumpla on miał od srada nowke 180 stona Jedz do lipna ja osatnio michałka nabyłem tam Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Masz ku*wa telefon?Bys odpisał chłopcze!Spytam kumpla on miał od srada nowke 180 stona Jedz do lipna ja osatnio michałka nabyłem tam tak jak mówisz ja byłem przed wczoraj i też w Lipnie kupiłem dobrą oponkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mnie jednak nie będzie, odrabiamy w pracy 2-go maja jutro.Dowiedziałem się o tym na godzinę przed wyjściem z pracy, standardowo czyli. Marecki to może niedziela albo poniedziałek na wspólne latanie?Jak w poniedziałek to bym pogonił do pracy na moto i z pracy prosto na głogów bym leciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jutro hells angels impreze robi jak nie bedzie padac to jade na oko obczaic co za typy sie tam przewijają..ciekawe czy to prawdziwe bandziory czy leszczyna typu doktorki na "harleykach davidsonkach" którzy nigdy z prawem nie mieli do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pogoda zrobiła się zajebi*ta - u mnie zaczyna się huragan, który idzie od Wrocławia - masakra.... Mnie jednak nie będzie, odrabiamy w pracy 2-go maja jutro.Dowiedziałem się o tym na godzinę przed wyjściem z pracy, standardowo czyli. Marecki to może niedziela albo poniedziałek na wspólne latanie?Jak w poniedziałek to bym pogonił do pracy na moto i z pracy prosto na głogów bym leciał.Jutro raczej będą nici z jazdy....A w niedzielę może wyjadę jak będzie pogoda. Chyba, że w poniedziałek. Zgadamy się z wieczorka na forum :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 To kto jutro sie wybiera do poznania? O 8 na maku? Ja wlasnie wrocilem z Wrocka. Pizga tak, ze cala jazde mialem wrazenie ze plyne zaglowka, a nie jade moto hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 OK informuje na maku jetsem o 8 i czekam do 8.20 gdzies potem kol meWiec kto cche niech podjeżdża Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Będę po nocce w pracy ale co tam... moto już zatankowane więc jadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No widac ze chłop z jajami Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 rozpocząłem sezon na tuńczyka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 rozpocząłem sezon na tuńczyka :DKupiłeś go w końcu??!!Dawaj jakieś fotki :buttrock: :bigrazz: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dobra ja rano wstaje i patrze czy bedzie taka wichura jak teraz.Ja bedzie spokojniej to stawiam sie na maku. Ario to juz kupiles tego tunczyka czy dopiero polowanie na serio sie zaczyna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ano :DŻona się do mnie nie odzywa... mam nadzieję, że jej minie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A jednak :buttrock: Dozbierales czy koles puscil z ceny? Joey ty lepiej kupuj te akrapy bo teraz wogole Cie juz slychac nie bedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 zjechał. teraz muszę podładować aku tylko, opona z tyłu jest zmieniona (poprzednia miała wkręta w sobie). pozostaje rejestracja i ubezpieczenie i może w nast. sobotę wyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi