Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W Poznaniu jestem ugadany z ludźmi z forum fazera, ale polecieć mogę z wami, raźniej będzie :icon_biggrin:

Ja bym dzisiaj polatał ale ubezpieczenie mi się skończyło a wszystkie pier**lone placówki PZU są do szesnastej i nie mam jak opłacić :banghead:

Lata ktoś dzisiaj? Planuje wyjechać około 15.30-16.00. Zgadujemy się gdzieś? :crossy:

W pracy jedynie po 19;/

W Poznaniu jestem ugadany z ludźmi z forum fazera, ale polecieć mogę z wami, raźniej będzie :icon_biggrin:

Ja bym dzisiaj polatał ale ubezpieczenie mi się skończyło a wszystkie pier**lone placówki PZU są do szesnastej i nie mam jak opłacić :banghead:

No to tak jak wyczytałęs o 8 na maku w lesznie:) w sobote :D

i spotkamy sie z fazerowcami w poznaniu :P

Same fortepiany mnie otoczą;(

Moj kolega robi w ubezpieczeniach jesli chcesz mozesz podjechac do leszna :) p godzinach tez wystawia:)

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Zadzwoń do PZU i poproś numer komórkowy agenta z Twojego regionu. Powiedz że masz biznes i chcesz sie z nim ugadać na dogodny czas.Zdzwonicie sie i pojedziesz do niego do domu i zrobi Ci ubezpieczenie nawet o 24 w nocy. Jak tak cały czas robie.

Dobra fifka nie jest zła:D

Beti to nie jest spam co tu się dzieje to porostu znowu życie zakwitło!!

Rozumiem że tylko Marecki i Bocian<chyba> jedzie do poznania innym za daleko?

Co z rawiczem i ich emtekami?

Ja mam remont łazienki i płytkarza na głowie. Cały czas jednak intensywnie myślę. Jestem tak 50/50. Nie wiem czy w ostatniej chwili nie podejmę decyzji

Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r

Dobrze zrobiłeś. Brubeck to dobra firma. Mogę polecić - też latam w ich kominiarce :bigrazz:

Ale dziś wieje- masakra... ale jest 22 st :icon_mrgreen:

Woziu, A&K- śmigacie? Będę przed 16 na chwilę na maku, jakby co :)

Edytowane przez Marecki_

<<=== BORN TO RIDE ===>>

No gorąco aż mi jak po mieście chodziłem, trzeba kurtki do szafy chować :icon_biggrin: Miejmy nadzieję, że w weekend będzie pogoda bo jak widać każdy się na coś grubszego szykuje :crossy:

Edytowane przez barteck_street

Mój profil bikepics

z pogodą to ponoć lipa na weekend tak ludzie mówią.

Czasem bywa że w lesznie jest na odwrót tego co zapowiadają.. aż zbyt często się tak zdarza..

Ostatni weekend miał byc mega zajebisty a okazało sie ze była totalna kicha z pogodą.. więc tym razem jak ludzie gadają ze ma byc do dupy to zapewne bedzie ładnie.. samo życie, nigy nie warto słuchać co ludzie mówią odnośnie pogody..

Ha ha ha ha tak właśnie myślałem, że to Ty :)

Później kręciłem się na lesznie i znowu Cię widziałem na al. konstytucji, lecz tak wyjebał*ś do przodu spod świateł, że został tylko siwy dym :icon_eek: a ja miałem czerwone.... jak ruszyłem to już Cię widać nie było :crossy: :crossy: :crossy:

Ale wiało że na prostej miałem pochylenia jak na zakrętach - prawie kolano wystawiałem :laugh:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Ha ha ha ha tak właśnie myślałem, że to Ty :)

Później kręciłem się na lesznie i znowu Cię widziałem na al. konstytucji, lecz tak wyjebał*ś do przodu spod świateł, że został tylko siwy dym :icon_eek: a ja miałem czerwone.... jak ruszyłem to już Cię widać nie było :crossy: :crossy: :crossy:

Ale wiało że na prostej miałem pochylenia jak na zakrętach - prawie kolano wystawiałem :laugh:

wiatr to fakt,jechałem na Kaczkowo tam nakręciłem i do Leszna to do Kaczkowa w miarę ale do Leszna to boczny wiatr tak dawał że już nie deptałem jechałem wolno hihihih ja tak szybko nie zap...alam jak piszesz a kiedy jedziemy poćwiczyć schodzenie na zakrętach do kolanka :flesje:

... a kiedy jedziemy poćwiczyć schodzenie na zakrętach do kolanka :flesje:

W zeszłym sezonie miałeś mnie nauczyć i jakoś się rozmyło... Musimy się zgadać na latanie gdzieś po winklach i wtedy mi wytłumaczysz mniej więcej co i jak. Bo wydaje mnie się, że pochylenia mam dobre (do zamknięcia opon kilka mm) ale jakoś nie próbowałem ściągać dupy z siodła i wystawiać kolana- choć to pewnie jakiś ogranicznik złożenia- zgadza się? nieraz jak jadę w zakręcie, to aż trę butem...

To kiedy pierwsza lekcja? :)

Joey, zapisujesz się do szkółki szorowania kolanem po asfalcie?

<<=== BORN TO RIDE ===>>