Ario Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 środa minie, tydzień zginie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pany a wybiera się ktoś na Częstochowę 17? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pany a wybiera się ktoś na Częstochowę 17?barteck_street mam namiary na gościa, który 17 leci do Częstochowy z większą brygadą zorganizowaną zbrojną heh ;) pewnie z chęcią przygarną jeszcze jednego żuczka :buttrock: - jeśli szukałbyś jakiejś :crossy: ekipy oczywiście :bigrazz: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zanalzłem ciekwy artykuł pt.: "Idzie wiosna będą warzywa" http://olsztyn.wm.pl/44626,Motocyklisci-wracaja-na-drogi-sa-juz-pierwsi-ranni-i-mandaty.html http://olsztyn.wm.pl/44626,Motocyklisci-wracaja-na-drogi-sa-juz-pierwsi-ranni-i-mandaty.html http://olsztyn.wm.pl/44626,Motocyklisci-wracaja-na-drogi-sa-juz-pierwsi-ranni-i-mandaty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pany a wybiera się ktoś na Częstochowę 17?Odemnie tez sie tam kulu wybiera ale to sie mozesz z nimi ustawic na motosercu w gostyniu :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak pogoda dopisze, to będe na maku o 8.00 w sobotę :buttrock: aczkolwiek wyjeżdżam z powrotem najpóźniej 12.00-12.30 Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak nic mi nie wypadnie to tez jade. Marecki zgadamy sie jeszcze i najwyzej razem polecimy z Bojanowa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak nic mi nie wypadnie to tez jade. Marecki zgadamy sie jeszcze i najwyzej razem polecimy z Bojanowa :crossy:Pewnie, będzie raźniej :crossy: Szedar, a może pojechałbyś razem z nami do Poznania na otwarcie sezonu? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak pogoda dopisze, to będe na maku o 8.00 w sobotę :buttrock: aczkolwiek wyjeżdżam z powrotem najpóźniej 12.00-12.30SPoko wodza bedzie fanie mowie wam :) Jak nic mi nie wypadnie to tez jade. Marecki zgadamy sie jeszcze i najwyzej razem polecimy z Bojanowa :crossy:Pewnie, będzie raźniej :crossy: Szedar, a może pojechałbyś razem z nami do Poznania na otwarcie sezonu?Swietna mysl :DSzadar dajez wiem ze torche daleko ale w koncu powiec co jak co ale widak zalu w oczach u byłęgo własciciela to nawet master card nie kupisz :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Joey piles cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Chyba na zas cos wypil bo Joey w piatek nie mozna coby w sobote moc jechac :P A trza wstac z rana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Co tu się do licha dzieje?? Bo zaraz ja zacznę przeklinać :P Nie dosyć, że spam pełną gębą, to jeszcze Joey jakieś bliżej nieokreślone słowa używa!!!!!!!!!!! Zabierzcie mu już tą butelkę. Asmo do licha:):) Jeszcze podjudzasz. Ludki...ogarnijcie się wreszcie:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 To nie butelka to fifa :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 zgadamy się jeden dzień na terroryzm miasta jakiegoś w okolicach? Dzisiaj pierwszą jazdę miałem w tym sezonie a przeglądu jeszcze nie zrobiłem ale to kwestia czasu dzisiaj gostek mi nie zrobił bo nie miałem lusterka prawego oponę wymieniłem w Lipnie przednią więc mogę śmigać jak ktoś chętny to polatam z nim albo jak :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobra fifka nie jest zła:DBeti to nie jest spam co tu się dzieje to porostu znowu życie zakwitło!!Rozumiem że tylko Marecki i Bocian<chyba> jedzie do poznania innym za daleko?Co z rawiczem i ich emtekami? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi