kuba wojewodzki Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a dokąd w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ...No wkurwiaj go bardziej gadaniem o fazim z ixilamiMarecki co zal dupe ściska co? xD...Ściskał... no ale trzeba się z tym pogodzić. Fazi trafił w dobre ręce. Niech cieszy nowego właściciela, bo ja teraz coraz bardziej przelewam emocję na Vitka :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Widzę Marecki, że się przekonujesz do VFR, w końcu kawał dobrego sprzętu Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dzięki :bigrazz: Robię coraz więcej przy nim, aby stał się wyjątkowy i cieszył nie tylko jazdą, ale też wyglądem :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a dokąd w ogóle?Do poznania na rozpoczecie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 przydało by sie juz organizowac Kto sie pisze an rozpoczecie w poznaniu w koncu dawac głos, zwierzętami nie jesteście..tylko hołotą ;P Przypominam ze rozpoczęcie jest w poznaniu 9 kwietnia i zbiorówka jest o 8 na Mc Donaldzie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie jade :DNie rajcuje sped bydla i jazda 20km/h z gotujacym sie silnikiem i unoszacym sie smrodem ze skutersynow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie jade :DNie rajcuje sped bydla i jazda 20km/h z gotujacym sie silnikiem i unoszacym sie smrodem ze skutersynow.Mi będzie dymić ale z kotła ... po wszystkim ;]W niedziele Panie Pawle można wpaść? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Raczej bede w chacie wiec Kol mi bejbe chyba ze dzien wczesniej bedziemy sie upajac alkoholow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 o najn egen?zobacze jak wroce z Pozka czy w sobote czy w niedziele bo jak w sobote to wpadne odrazu do Ciebie szybka zaprawa przy makaronie z towarzystwem Johnego i go go power rangers !! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Spoko za 10 lat bedziemy sobie juz chodowac watroby w domu i tylko trza bedzie zaplacic za przeszczep:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) ku*wa ale alkoholicy :icon_exclaim: ps. właśnie wróciłem z libacji Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wiem o jaki zakręt chodzi,to jeden z moich ulubionych:)powiem szczerze, że jeszcze Boszkowa nie zrobiłem :banghead: ale jak załatwię oponkę od schaba to się przelecę w tamte rejony :clap: to fakt trzeba sie przejechac na boszkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Panie Pawle pamiętaj Pan o konektorach :)Zaraz alkoholicy:PDziś środa środek tygodnia powszechnie ogłoszony świętem ..LIBACJA!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jakie ''Święto '' w każdą środe o 12 godz jest ''Święto - pół tygodnia w 4 literach '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi