Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce?Chyba każdy... Nie pocisz kasku, nie dmucha Ci w szyję i kark no i jesteś ninja :ph34r: :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tylko nie zaluj kasy i nie kup jakiegos szajsu :)Kominiarka fajna rzecz :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce?No wydaje mi sie że większość lata w kominiarkach.To zależy jaką kupisz ja pierwszą kupiłem taką zwykłą za 20 zł i była mokra, a że w naturze Polaka jest tak że musi kupić zawsze dwa razy to drugą kupiłem taką http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=t&string=kominiarka&category=156i jest znacznie lepiej choć ostatnio w niedziele latałem już bez. Marecki jeszcze jedno pytanko może głupie ale nie wiem ta kiera była aluminiowa czy stalowa bo mam wątpliwości co do aluminiowej, czy to się nie złamie ? Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce? Ja mam nawet dwie :PJedna na bardzo chlodne dni: Rukka modelu nie pamietam za 170 zeta.Jak dla mnie rewelacja oryginalny Windstoper jest jednak warty swej ceny. A druga na srednie temperatury. Spark (wloska firma) w calosci z materialu termoaktywnego.Zalety juz podali koledzy wyzej. Nie pocisz kasku. Jedynie jak jezdze do pracy to kominiary nie nosze. Za duzo do ubierania by bylo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Woziu ale ja mowilem o zakrecie przed Swieciechowa ten 90 stopni. I nie mow mi ze tam sie nie osrales. Jakby nie bylo barierek to ten z przeciwka do rowu by wjechal :) Przez moment sam zwatpiles bo nie wiedziales co zrobic i jeszcze jak trabil xd OOO gitek co to sie stalo ? Z ceny spadasz ?http://allegro.pl/show_item.php?item=1544862414Jasne wieksza pojemnosc xDBaba jest motor wek Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce?Mi się jeździ bardzo dobrzeTak jak piszą nie smrodzisz kasku, jesli kupiz tani badziew bedzie sie moczyc skraplac wokolo ust i leciec z nosaTu masz cos mniej wiecej jak mojahttp://allegro.pl/alpinestars-winter-kominiarka-od-motosudety-i1500005592.htmlBocian wali w alpina to mozę sobie sprawić, będziesz w ogolę gwiazda:P Wind toper swietna rzecz nie wieje wiatr w morde a co lepsze w mrozne dni nie bedzie Ci przemrażać komórek na twarzy i nie beda Ci naczynka pękać co w efekcie moze spowodować pajączki na twarzy, z noskiem spowoduje to ze nie bedzie Ci parować aż tak, dobrze emic PIN LOCKA HJC mają często chyba każde to w ogole powoduje że eni paruje szyba ale mi sie z tym juz nei jeździ dobrze Marecki ty miałeś taką fajną kiere przy kilo fazie pamiętasz jakieś (parametry wymiary)jej.ona była jakaś podobna do tej czy bardziej prostahttp://moto.allegro.pl/kierownica-trw-lucas-suzuki-650-sv-n-1999-2002r-i1496088439.htmlMiałem firmy LSL: Bocian A to dla Ciebie ;), to jest... był... mój Fazi :banghead: :LOSER!!!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mam do opchania power commander + ignition module(sportowy) do kawasaki ZX 12 R PC3 (usb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Szkudlar widzę, że nowe barwy moto. Musze kiedyś wpaść obadać :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Szkudlar widzę, że nowe barwy moto. Musze kiedyś wpaść obadać :buttrock:no zapraszam.jestem w domu 12-19 kwietnia. wpadej na kawe,piwo co wolisz !16-go jesziemy do głogowa na motoserce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Woziu ale ja mowilem o zakrecie przed Swieciechowa ten 90 stopni. I nie mow mi ze tam sie nie osrales. Jakby nie bylo barierek to ten z przeciwka do rowu by wjechal :) Przez moment sam zwatpiles bo nie wiedziales co zrobic i jeszcze jak trabil xd OOO gitek co to sie stalo ? Z ceny spadasz ?http://allegro.pl/show_item.php?item=1544862414 co ty mi tu wkręcasz ziomek ?? nie zarzucaj mi ze sie boje albo że wątpie kiedy kieruję a tym bardziej że nie wiem co zrobić.. to już gruba przesada do chu*a.. Joey powiedz mi dobrze się jeździ w kominiarce, bo zastanawiam się czy kupić... Nie skrapla się to wszystko co wydychasz i nie jest mokra? Bo w zimniejsze dni doskwiera mi to, że leci z nosa i zimno. Może ktoś jeszcze śmiga w kominiarce?No wydaje mi sie że większość lata w kominiarkach.To zależy jaką kupisz ja pierwszą kupiłem taką zwykłą za 20 zł i była mokra, a że w naturze Polaka jest tak że musi kupić zawsze dwa razy to drugą kupiłem taką http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=t&string=kominiarka&category=156i jest znacznie lepiej choć ostatnio w niedziele latałem już bez. Marecki jeszcze jedno pytanko może głupie ale nie wiem ta kiera była aluminiowa czy stalowa bo mam wątpliwości co do aluminiowej, czy to się nie złamie ? ja całą zimę przelatałem w kasku krosowym i jakoś nie stwierdziłem nigdy żeby było nieznośnie zimno.. jak integralny założyłem to aż za gorąco mi a balaclavy to raczej nigdy nie założe bo to szaleństwo (głowa ugotowana).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ...Marecki jeszcze jedno pytanko może głupie ale nie wiem ta kiera była aluminiowa czy stalowa bo mam wątpliwości co do aluminiowej, czy to się nie złamie ?Była stalowa i chromowana. Szersza od oryginału, przez co lepiej moto wprowadzał się w zakręty :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Marecki ty miałeś taką fajną kiere przy kilo fazie pamiętasz jakieś (parametry wymiary)jej, bo na allegro jest tyle tego że na głowe idzie dostać.Ona była jakaś podobna do tej czy bardziej prostahttp://moto.allegro.pl/kierownica-trw-lucas-suzuki-650-sv-n-1999-2002r-i1496088439.htmlHmmm gdzieś ostatnio widziałem praktycznie identycznego fazera, tylko oponki miał inne :icon_mrgreen: Kierownica jest stalowa i ma 76cm szerokości. Marecki_ My w końcu musimy się zgadać na wspólne latanie, nie tęsknisz za dźwiękiem IXIL-i, nie chciał byś ich ponownie usłyszeć? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jakbyś potrzebował jakieś wymiary to napisz do kolegi o nicku Szedar - to on ode mnie kupił Faziego. Zagląda tu nieraz. Pozdro Szedar - kiedy zgadujemy się na wspólną jazdę?? :buttrock: ... Marecki_ My w końcu musimy się zgadać na wspólne latanie, nie tęsknisz za dźwiękiem IXIL-i, nie chciał byś ich ponownie usłyszeć? :biggrin:Nawet mnie nie denerwuj :) Pewnie, że bym chciał - a dasz karniochę? :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 muszę kiedyś sprawdzić jak się jeździ w kominiarce.. oczywiste jest że im mniej na sobie tym lepsza wygoda i swoboda..jeszcze niedawno chciałem kupić kurtkę od kiedy ci*ło się zrobiło olałem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Jakbyś potrzebował jakieś wymiary to napisz do kolegi o nicku Szedar - to on ode mnie kupił Faziego. Zagląda tu nieraz. Pozdro Szedar - kiedy zgadujemy się na wspólną jazdę?? :buttrock: ... Marecki_ My w końcu musimy się zgadać na wspólne latanie, nie tęsknisz za dźwiękiem IXIL-i, nie chciał byś ich ponownie usłyszeć? :biggrin:Nawet mnie nie denerwuj :) Pewnie, że bym chciał - a dasz karniochę? :crossy: "Patrz ale nie dotykaj, dotknij ale nie próbuj"Sprzętami swoimi się jeździ :icon_razz: :icon_biggrin: Co do latania to może w Głogowie? Jest mniej więcej po środku. Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Szedar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) muszę kiedyś sprawdzić jak się jeździ w kominiarce.. oczywiste jest że im mniej na sobie tym lepsza wygoda i swoboda..jeszcze niedawno chciałem kupić kurtkę od kiedy ci*ło się zrobiło olałem tematHeHe "oczywiste jest im mniej na sobie tym wygodniej" no to chyba akurat nie dotyczy kominiarki bo w zimne dni akurat kominiarka daje nam tą wygodę A wiesz wygoda wygodą ale ...! Ja tam pod chodzę do tego z innej strony "od przybytku głowa nie boli" lepiej mieć na sobie kilka rzeczy więcej niż później gdybać co by było gdy by np: miał kurtkę? Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi