gitek19 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Marecki nie dam rady ;/// Ale na Poznan - na Bank lece ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie.Cieszę się bardzo - jestem ciekawy Twojego moto - do zobaczenia :buttrock: no teraz sie zmienil lekko motorek,czerwony jest. no do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Barfi masz namiary na kogoś, kto śmiga do wrocka w niedzielę, bo raczej też pojadę i chciałbym dołączyć w Rawiczu. Chyba, że Ty też lecisz do wro z nimi?I co tam dzisiaj bo pogoda nie bardzo sprzyja ale ja chyba pojadę.wyślę ci na pw nr do goscia który jedzie na 100% jak dzisiaj z latania nic nie bedzie to może sie też przejadę Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i dupa ! deszcz pada.a ja błotnika jeszcze z przodu nie mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i dupa ! deszcz pada.a ja błotnika jeszcze z przodu nie mam !No u mnie też jakiś kapuśniaczek leci z nieba :banghead: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ale kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja zostaje w domu :-/ Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Panowie nie łamać się! W koncu to święcenie ;) W sumie miało przelotnie padać między 6 a 9 więc liczę na to, że od teraz będzie się osuszać :icon_twisted: Zobaczymy co będzie za godzinę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wyjdzie slonce :) Badzmy dobrej nadzieji xd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Qurwa a gdzie to obiecane 26 stopni i słońcenapiszcie przed jedenastą czy ktoś jedzie czy nie ja mimo złej pogody bym się przejechał powolutku spacerkiem :buttrock: :buttrock: Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Niestety doopa z jazdy... cały czas pada i nie zapowiada się aby przestawało... asfalt mokry, są kałuże... Szlag by trafił :angry: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ja tam z barthezem jedziemy pomalu. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Najbardziej wnerwia mnie fakt, jak nastawie się na jazdę i wszystko zaplanuje - i nagle tak jak dziś pogoda się zjebuje!!!!kazmirz jak przestanie padać to też pojadę... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Niestety doopa z jazdy... cały czas pada i nie zapowiada się aby przestawało... asfalt mokry, są kałuże... Szlag by trafił :angry:No też tak wypatruje cały czas prze okno i to że asfalt jest mokry to by nie było tragedii ale te kałuże dają do myślenia. , chociaż przed chwilką jakieś dwa czoppry mi śmigły pod oknem hehe Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 dobra ja spadam..zjesc cos i na garaz ...do zobaczenia tym co beda:) marecki dawaj..nie lam sie..aby kropi tj w lesznie juz nie pada. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi