Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

JOEY mówiłeś ostatnio że jest opcja że akrapy od SV idzie dopasować do RSV. Na allegro są stalowe w dobrej cenie tak myśle, tutaj masz linka to zajrzyj:

http://allegro.pl/wydechy-wydech-sportowe-suzuki-sv-1000-sv1000-i1524469497.html

http://allegro.pl/wydechy-wydech-sportowe-suzuki-sv-1000-sv1000-i1524469497.html

trzeba by sprawdzić czy to są na stówe akrapy. Bo być może to tylko naklejka. Niewiem czy akrapovic robi do SV stalówki i chyba akrap nie ma w zestawach tego typu obejm tłumików tak mi się wydaje.

W dniu 31.03.2011 o 06:56, Woziu napisał:

JOEY mówiłeś ostatnio że jest opcja że akrapy od SV idzie dopasować do RSV. Na allegro są stalowe w dobrej cenie tak myśle, tutaj masz linka to zajrzyj:

trzeba by sprawdzić czy to są na stówe akrapy. Bo być może to tylko naklejka. Niewiem czy akrapovic robi do SV stalówki i chyba akrap nie ma w zestawach tego typu obejm tłumików tak mi się wydaje.

Podejrzane ...bardzo tanie...coś tu śmiedzi...Nie jestem pewny ale oni chyba gumki nie stosuja...

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

W dniu 31.03.2011 o 08:14, Woziu napisał:

sprawdziłóem i akrap w ogóle nie ma w swojej ofercie stalowych kominów więc te na allegro to lipa...

Zastanówmy się który normalny sprzedaje markowe kominy w stanie jak na fotce!!

To ja odpadam an ten weekend calkowicie;/

raz praca dwa kapec mi sie skonczyl

Widze Marecki ze kazda minute wykorzystujesz na jezdzenie motorem :) Taka pogoda a Ty latasz xd Szacun dla Ciebie ale powiem Ci szczerze ze te felgi to sa zaje fajne :buttrock:

Kiedys ktos mowil tutaj na forum ze widzial ladna R6 w Lesznie i pytal czy to ja. Odpowiedzialem ze to nie ja ale dzis sobie spogladam na allegro i znalazlem taka sama ale czerwono biala moze to byla ona. (dla sprostowania i niewiedzacych ja mam czarna) :)

http://allegro.pl/yamaha-yzf-r6-2007r-idealna-zadbana-i1534323498.html

To jest dokładnie ta. Widziałem ją pod rapidem i tu zdjęcia też z Rapida.

Ładne malowanie co ? Ciekawe jak to gra na tym wydechu :-)

Bocian przyznaj się że mu zazdrościsz Tego komina :-)

Edytowane przez thobeta

Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r

W dniu 31.03.2011 o 18:25, thobeta napisał:

Jak dla mnie to nie widze innego malowania niz czarny lub niebieski :)

A co do gadania to jestem ciekaw jak chodzi. Moj oryginalny tez nie jest zly jak sie dobrze rozgrzeje ale zawsze lepszy jakis tuningowy.

TO MA GADANIE:

http://allegro.pl/akrapovic-wydech-koncowy-tlumik-yzf-r6-2008-09-i1526293817.html

W dniu 31.03.2011 o 18:41, thobeta napisał:

Akropy zdecydowanie najlepsze brzmienie mają :buttrock: :buttrock:

Edytowane przez Barfi84

,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA "

W dniu 31.03.2011 o 18:23, Bocian1992 napisał:

Widze Marecki ze kazda minute wykorzystujesz na jezdzenie motorem :) Taka pogoda a Ty latasz xd Szacun dla Ciebie ale powiem Ci szczerze ze te felgi to sa zaje fajne :buttrock:

...

Dziękować, felgi wyszły dobrze :lalag: :bigrazz:

A co do jazdy, to wszystko trzeba pogodzić a nie zawsze jest to łatwe :) Stąd też, w niedzielę praktycznie nie jeżdżę...

Nawet dziś wyjechałem na chwilunie, ale tylko po to aby rozprowadzić olej na łańcuchu, gdyż od niedawna nie stosuje żadnego smarowidła w spreju. Kupiłem olej Hipol z orlenu i pędzelek. Hipol jest gęstym olejem przekładniowym. Sporo się o tym naczytałem na różnych forach i śmiało mogę polecić. Z opisów użytkowników wynika, że zębatki i łańcuch nie wykazuje zużycia nawet po duuużych przebiegach, a litr starczy na kilka sezonów. W zeszłym sezonie stosowałem biały bel-ray. Zużyłem trzy duże spreje. Jedno smarowanie starczało na jakieś 200 km. Po zabawie z hipolem, starcza na około 400km. Reasumując, nie ma sensu przepłacać. Hipol spenetruje (fajne słowo :tongue: ) każdy zakamarek łańcucha i starcza na dłużej.

Sory, ale tak mnie natchnęło, aby się tą informacją podzielić :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>

W dniu 31.03.2011 o 20:04, Marecki_ napisał:
  W dniu 31.03.2011 o 18:23, Bocian1992 napisał:

...

Dziękować, felgi wyszły dobrze :lalag: :bigrazz:

A co do jazdy, to wszystko trzeba pogodzić a nie zawsze jest to łatwe :) Stąd też, w niedzielę praktycznie nie jeżdżę...

Nawet dziś wyjechałem na chwilunie, ale tylko po to aby rozprowadzić olej na łańcuchu, gdyż od niedawna nie stosuje żadnego smarowidła w spreju. Kupiłem olej Hipol z orlenu i pędzelek. Hipol jest gęstym olejem przekładniowym. Sporo się o tym naczytałem na różnych forach i śmiało mogę polecić. Z opisów użytkowników wynika, że zębatki i łańcuch nie wykazuje zużycia nawet po duuużych przebiegach, a litr starczy na kilka sezonów. W zeszłym sezonie stosowałem biały bel-ray. Zużyłem trzy duże spreje. Jedno smarowanie starczało na jakieś 200 km. Po zabawie z hipolem, starcza na około 400km. Reasumując, nie ma sensu przepłacać. Hipol spenetruje (fajne słowo :tongue: ) każdy zakamarek łańcucha i starcza na dłużej.

Sory, ale tak mnie natchnęło, aby się tą informacją podzielić :)

Trzeba probowac po bel reyu na nowym napedzie :D

W dniu 31.03.2011 o 18:25, thobeta napisał:

Jedyne słuszne malowanie tego fortepiana biało czerwone reszta to szrotowce

W dniu 31.03.2011 o 20:13, PaleSatan napisał:

Z tym pedzielkiem i olejem to trzeba sie niezle na machac :P

Ja jestem zbyt leniwy :bigrazz:

lubię grzebać przy moto, może dlatego się w to bawię :buttrock: W sumie cały zabieg to jakieś 10-15 minut :)

Zgadujemy się na tę sobotę, czy "każdy sobie rzepkę skrobie"?

Dobrze by było się umówić i podjechać całą zgrają :crossy:

Moja propozycja 10.30-10.45 na maku. Kto chętny?

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Mam wrażenie że to strasznie musi chlapać. Olej ma jednak inną gęstość od smaru. Nie rzyga na motocykl ?

(choć w sumie te automatyczne systemy smarowania też są na olejach)

Edytowane przez thobeta