Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to odrobinkę dziś polataliśmy :crossy: :crossy: :crossy: Od razu się człowiek lepiej czuje!Kurcze, muszę się przyznać, że coraz lepiej jeździ mnie się na Vitku :bigrazz: Męczy mnie jeszcze parę szczegółów wizualnych, lecz ogólnie jestem coraz bardziej zadowolony :icon_biggrin: thobeta, chlapało jeszcze czy już było w porządku? U mnie po tych delikatnych kropkach jest już ekstra, i wiem, że mam spokój z łańcuchem na kilkaset km. Pozdro :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Minimalnie chlapała. Generalnie już jest ok. Marecki dzięki z tym paliwem bo zapomniałem podziękować ! Liczyłem to spalanie dzisiaj. 15L/na 150km nie chce wyjść inaczej.Tempo żeście narzucili że ten warchlak chciał mnie wpie**olić z kopytami :icon_biggrin:Drobiazg, po to ma się kumpli :buttrock: Fakt faktem, że V'ki powyżej pewnego zakresu obrotów żrą bardzo dużo, aż robi się wir w baku...Nakedem ciężko się jeździ z takimi prędkościami, ale muszę przyznać, że świetnie ogarniasz ten sprzęt, gdyż tyle Nm to nie przelewki przy dużych prędkościach w zakrętach. A na marginesie - zdziwiłem się po przejażdżce MT, z jaką lekkościom on się prowadzi. Taki grzmot a gdy ruszysz robi się niczym piórko. Pełen pozytyw :crossy: :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kolega na er6 świetnie ogarniał maszynę. A jak to szło na kolo :eek: zajebioza :buttrock: ps. Co myślicie na temat tego kasku: http://moto.allegro.pl/shark-s900-ellipse-nowosc-2011-od-motosudety-i1500374466.htmlBardzo mnie się podoba i poważnie przymierzam się d jego kupna. Macie jakieś doświadczenia z kaskami shark'a? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dla mnie Shark=wszystko jasne, czyli zajebiste kaski. Nie jezdzilem w nim, ale założę sie ze jest git. Cena dobra :flesje: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Marecki ty jak zwykle skromny do bólu. Powiem uczciwie że ja jechałem z wami jak na szpilkach. Te szybkości na tym motocyklu były dla mnie graniczne. Boje się jeszcze MTka i mam cały czas w głowie swoją tylną oponę o twardości skały. Sporo potrwa nim wam dorównam Z powrotem jechałem za Bocianem i do Bojanowa odstawił mnie na kilometr :-) :-) Fajnie wymiatała er6...pełen szacun Staram sie xd. Latamy dzis ? Trzeba taka ladna pogode wykorzystac co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Kolega na er6 świetnie ogarniał maszynę. A jak to szło na kolo :eek: zajebioza :buttrock: ps. Co myślicie na temat tego kasku: http://moto.allegro....1500374466.htmlBardzo mnie się podoba i poważnie przymierzam się d jego kupna. Macie jakieś doświadczenia z kaskami shark'a? Ja caly zeszly sezon przelatalem w Sharku RSI. Ogolnie wszystko OK i Polecam.Jedynie wieksze problemy sa z wizjerem w czasie duzego deszczu.Jak zapada szybe to woda zamiast sie skraplac i splywac to sie zamienia w mgielke i uja widac na drodze.Tylko nie wiem czy to tylko ma moj model tak ma czy pozostale tez. Btw. W tej cenie co podales tego S900 ja nabylem RSI :P Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://www.rideicon.com/Moge Ci załatwić Marecki dowolny artykuł z tej strony jak chcesz na gg mozemy obgadac :)Miałem ICONA jakiś czas był rewelacyjny :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Joey, tam ceny nie są w zasięgu... ale dzięki.Pale RSI są różne modele i w tej cenie też można dostać. A tak ogólnie, to czym one się różnią od S900 ellipse? Ten model ma świetne malowanie, belndę słoneczną no i jest to shark :)Chyba, że macie jakieś inne propozycję w cenie 700zł. Chciałbym aby miał blendę i anti foga.Ps. Dziś niedziela, więc ja odpadam z jazdy... :icon_evil: A jest taka zajbiaszcza pogoda!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Poprostu Marecki Pantofel :D"Kobiety jak te kwiaty kto się żeni ten wie, powąchać tak dotykać nie" xDTak mi sie jakoś Zamachowskiego piosenka przypomniała Moja głowa... Kto się pisze za tydzien na poznań? Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oj taka ladna pogoda a Marecki w domu :icon_razz: :) Jaka szkoda xdSpecjalnie bede jezdzil kolo twojej chaty zeby Cie podenerowac xdA Marecki bedzie wtedy bil glowa o sciane :banghead: i mowil po co sie zenilem :) :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: A tak w ogole to kto dzis wyjezdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amen999 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja za godzinke będe odpalał sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Joey, tam ceny nie są w zasięgu... ale dzięki.Pale RSI są różne modele i w tej cenie też można dostać. A tak ogólnie, to czym one się różnią od S900 ellipse? Ten model ma świetne malowanie, belndę słoneczną no i jest to shark :)Chyba, że macie jakieś inne propozycję w cenie 700zł. Chciałbym aby miał blendę i anti foga.Ps. Dziś niedziela, więc ja odpadam z jazdy... :icon_evil: A jest taka zajbiaszcza pogoda!!! RSI sa zasadniczo dwa modele zwykly i carbon. Dopiero w tym roku wszedl model RSI Pro. A cena glownie zalezy od malowania.A co do roznic to wszytkie kaski Sharka serii Sxxx maja skorupe z termoplastu a wyzsze modele integralne to wlokno szklane (+ ewentualnie carbon)I rzeczywiscie seria S ma duzo fajniejsze malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja za godzinke będe odpalał sprzęta.Ty do mnie dzwoniłęś tak?Bo cholera juz zglupialem xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Thobeta to ty po 14 wyjeżdzaleś z maca i jeszcze dwócho gości Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No ładnie tak się z kolegi naśmiewać, ładnie? :icon_mrgreen: Poczekajmy, na każdego przyjdzie pora, więc wtedy pogadamy :biggrin: W sumie to bardziej chodzi o moich chłopaków - jeden ma 5 a drugi 10 lat. Po prostu chce z nimi też przebywać i się pobawić - życie jest sztuką wyboru :buttrock: Pogodę mieliście wyśmienitą :crossy: :crossy: :crossy: Bocian, gdy nadjeżdżałeś - wiedziałem od razu, że to Ty :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi