Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 czyli o 19:00 ale ten boks to gdzie dokładnie jest (nigdy nie byłem tam)byłes w nowym motorze juz?bo tego na chrobrego juz nie ma Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Joey69 nie pochwaliles sie ze jezdzisz na nowym sprzecie :) Jak maszyna sie sprawuje ? xd Pewnie podjedziesz nia dzis pod motorclub i pochwalisz sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To jak sie przypatrzyłeś ostatnio co?No tak nie przypatrzyłeś się bo ciągle na dupe patrzałeś wiec od przodu nie zdarzyłeś oglądnąć xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Motor klub jest przeniesiony z Chrobrego na Zieloną już od paru miesięcy, lecz może nie wszyscy o tym wiedzą. Idąc od rynku Bracką, skręcamy w lewo na Zieloną i za jakieś 50metrów mamy klub. Do zobaczenia o 19 tej :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) to ta węższa część zielonej? będę miał problem ze znalezieniem Was ? kto w ogóle będzie? Edytowane 26 Marca 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witaj :)Mimo ze w powitalni ogolnej sie juz witalismy :)Moze tez zechcesz jutro wpasc na spotkanie :D Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Dzięki za zaproszenie, ale na dziś mam już plany. Innym razem, chętnie :bigrazz: Bawcie się dobrze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Marecki jade na 100%. Widzimy sie na rynku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 pijoki xD ŻYJE!!! Ale dzisiaj to nawet słońce dla mnie za głośno świeci xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 oczywiście:)lubię wyzwania :D :D :D ps. z którego zatorza jesteś? ...Kurde - brakuje mi dziś piwa....mam martini - chcesz? :DJasne :Dtylko weź cytrynkę, bo się skończyła :Dja mam lód i limonkę :D :D :D z tego lepszego ma się rozumieć:)"lubię wyzwania"-oho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 oczywiście:)lubię wyzwania :D :D :D ps. z którego zatorza jesteś? ...Kurde - brakuje mi dziś piwa....mam martini - chcesz? :DJasne :Dtylko weź cytrynkę, bo się skończyła :Dja mam lód i limonkę :D :D :D z tego lepszego ma się rozumieć:)"lubię wyzwania"-oho ho hoGonimy cos dzis? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kto może być gotowy na godz. 14-tą ? Ja jestem i Bocian też pisał że będzie. Im wcześniej tym lepiej bo 16-ta to już wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 OK Tez sie stawiam na 14 na MC Shicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja powinienem też być ale muszę ściemnić obiad u teściowej Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 jak wytrzezwieej to tez bede xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Qurwa ja niestety nie mogę dzisiaj latać, wczoraj grałem w piłę i sobie nogę rozjebałem :/ :banghead: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi