Joey69 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów.pikantny kurczak burger lepszy :buttrock: Zgadzam sie ale chicken burger wymiata :D Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów. ps. niedziela będzie bardziej sympatyczna, więc może przesuńcie to "polatanie" o jeden dzień :D komu promile pozwolą? Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów. Czyli w niedziele latamy rozumiem :DKomu zasiądziesz na tyle? :Da co?? masz wolne siodełko? :D :D :Dzawsze mam wolne :DAle nie wiem czy bys chciala tam siasc :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 zawsze mam wolne :DAle nie wiem czy bys chciala tam siasc :Pbo nie zapytałeś :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Manuelasłuchaj, on ma małe siedzenie, poza tym strasznie nie równo jeździ, źle trzyma kierownice:)zapraszam do mnie:) Edytowane 25 Marca 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Marecki, dzwoń, dzwoń. Ja tak sobie teraz myślę, gdzie ja idę:P Tzn. Jadę...Marecki...ja Cię z samochodu nie będę wynosić :P No cóż, będę jutro się martwić:DA w niedzielę niektórzy muszą już wyjeżdżać, bo im się urlop kończy :( Mimo to życzę Wam udanej pogody:)Beti - potrzebuję transport w jedną stronę :D więc nie będziesz musiała wyrzucać zwłok na powstańców wlkp ;) Kurde - brakuje mi dziś piwa.... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 WCALE NIE BĘDZIE FATALNIE. CO NAJWYŻEJ BĘDZIE TAK JAK DZISIAJ.Ja uważam, że dzisiaj było całkiem dzobrze nie było wiatru i odczuwalna temperatura była wyższa. Jeżeli jutro będzie tak samo jak dzisiaj to szykuje się udana sobota :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Manuelasłuchaj, on ma małe siedzenie, poza tym strasznie nie równo jeździ, źle trzyma kierownice:)zapraszam do mnie:)hmmm.... czyli dobrze 3masz kierownicę, jeździsz prosto i masz wygodniejsze siodełko?? :Dale wcześniej pisałeś, że nie jeździsz w takich temperaturach... :blink:i do lata mam czekać na przejażdżkę?? :banghead: oh no!! :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Manuelasłuchaj, on ma małe siedzenie, poza tym strasznie nie równo jeździ, źle trzyma kierownice:)zapraszam do mnie:)hmmm.... czyli dobrze 3masz kierownicę, jeździsz prosto i masz wygodniejsze siodełko?? :Dale wcześniej pisałeś, że nie jeździsz w takich temperaturach... :blink:i do lata mam czekać na przejażdżkę?? :banghead: oh no!! :D nie no,mogę zrobić wyjątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ...Kurde - brakuje mi dziś piwa....mam martini - chcesz? :D nie no,mogę zrobić wyjątek:Dpropozycja? :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ...Kurde - brakuje mi dziś piwa....mam martini - chcesz? :D Jasne :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 oczywiście:)lubię wyzwania :D :D :D ps. z którego zatorza jesteś? ...Kurde - brakuje mi dziś piwa....mam martini - chcesz? :DJasne :Dtylko weź cytrynkę, bo się skończyła :Dja mam lód i limonkę :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ok dziś dzień apokalipsyBojanowo niech się dogada i okoliceLeszno zaś się strzaska tutaj :)Łukasz napisz do nie około 17 A co z dziełchami? Manuela zastanowiłaś się w końcu?Daje sobie dziś 4 piwa xDWybacz asmo ;( Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W Rawiczu leje deszcz. Porażka Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja jestem ZA. Byle tylko nie padało temperatura mi nie straszna Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi