Barfi84 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mnie z HDka korci ten XR1200. Bandycki sprzęt. Jak będzie dostępny to też pojadęKozacki sprzęt. :buttrock: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No ale do picia wieczorem w knajpie nie potrzebujesz chyba kierowcy co ?masz rację - wieczorkiem kierowca jest zbędny - sama nieźle się prowadzę - zwłaszcza po kilku :flesje: :flesje: :D lecz,jak już wcześniej wspomniałam... myślałam, że chociaż wieczorek przy PIFFQ wypali, by grupę zorganizowaną zbrojną "spod maCa" poznać :D i...znowu dOOpaaa!!!!!! Friendsy moją imieninową %% zorganizowali...beznadziejny zbieg okoliczności daty... :banghead: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No ale do picia wieczorem w knajpie nie potrzebujesz chyba kierowcy co ?masz rację - wieczorkiem kierowca jest zbędny - sama nieźle się prowadzę - zwłaszcza po kilku :flesje: :flesje: :D lecz,jak już wcześniej wspomniałam... myślałam, że chociaż wieczorek przy PIFFQ wypali, by grupę zorganizowaną zbrojną "spod maCa" poznać :D i...znowu dOOpaaa!!!!!! Friendsy moją imieninową %% zorganizowali...beznadziejny zbieg okoliczności daty... :banghead:Czyli Ciebie nie bedzie? Marecki, jeżeli pozwolisz zdecyduje się na jazdę z Tobą :) Oczywiście jeżeli nie będzie przeciwwskazań ;) P.S. Przypomniało mi się (a raczej zostałam upomniana :P) , że po raz kolejny w Bojanowie organizowany jest 3 maja Rajd motocyklowy - tak jak w zeszłym roku. Ci co byli, to wiedzą o co chodzi:)Wszelkie informacje organizacyjne będę przekazywać tutaj:) Pozdrawiam,BetiA co z Twoim CB ze nie pojedziesz na nim? jeżeli zobaczę jeszcze raz policje w cywilu to owszem pojadę przepisowo ale sciągne gacie i będę im gołą dupą świecić do kamery a niech sobie nagrywają. Jak zatrzymają to powiem że 50km/h na godzine to tak zatrważająca dech w piersiach prędkość, że aż mi się spodnie z dupy osunęły. Dodam jeszcze że żałuję że jechałem poniżej dozwolonej prędkości lecz moc silnika w moim motocyklu nie jest nie wystarczająca by mierzyć się z turbulencjami i oporem wiatru przy prędkościach rzędu 40-50km/hUMARŁEM hahaha † Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Marecki, jeżeli pozwolisz zdecyduje się na jazdę z Tobą :) Oczywiście jeżeli nie będzie przeciwwskazań ;) P.S. Przypomniało mi się (a raczej zostałam upomniana :P) , że po raz kolejny w Bojanowie organizowany jest 3 maja Rajd motocyklowy - tak jak w zeszłym roku. Ci co byli, to wiedzą o co chodzi:)Wszelkie informacje organizacyjne będę przekazywać tutaj:) Pozdrawiam,BetiNo problemo :bigrazz: Beti napisz mi swoj nr tel na PW oraz nr domu, bo dziś przejeżdżałem Twoją ulicą i nie bardzo wiedziałem gdzie mieszkasz :)A na rajd się pisze - zawsze jakieś urozmaicenie od śmigania :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 mowie odrazu ze z sobotniego smigania raczej nici panowie i panie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie kracz :) trzeba będzie odstawić taniec słońca i zrobi się pogoda jak ta lala :biggrin: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja jak tancze wygladam jak zaba w mikserze jak bym wojewudzkiemu zapierdalajkowi vel DOMA ex haust pokazał fotke z leszcyznskiego heaven to by chyba jebną smiechem xDCzemu Ty mnie obściskiwałeś xDTak nie pamiętam tego xD No to Mania i Beta niech tańczą ja się napije i z Asmo zapale fajke pokoju xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 United Chickeeeeeeeeeeeen !!! :wub: ChickEEEEEn :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ja jak tancze wygladam jak zaba w mikserze jak bym wojewudzkiemu zapierdalajkowi vel DOMA ex haust pokazał fotke z leszcyznskiego heaven to by chyba jebną smiechem xDCzemu Ty mnie obściskiwałeś xDTak nie pamiętam tego xD No to Mania i Beta niech tańczą ja się napije i z Asmo zapale fajke pokoju xD ja Ciebie??może za to piwo co mi kupiłeś?:)wiesz- poza tym, nie mów o tym głośno, bo mój chłopak się dowie i obrazi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Chłopaki, bo zaraz tu przyjdzie nicegej z forum i zrobi z Wami porządek :bigrazz: To co z tą sobotą?! wypowiadajcie się. Padać nie będzie a temperatura około 10 st :buttrock: Moja propozycja : 15.00 na maku Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 mowie odrazu ze z sobotniego smigania raczej nici panowie i panieoooosh... nie ma co zapeszać! :P 10 programów - 10 różnych prognoz, bo każda pogodynka mówi inaczej heh.... :banghead: Ja jak tancze wygladam jak zaba w mikserze jak bym wojewudzkiemu zapierdalajkowi vel DOMA ex haust pokazał fotke z leszcyznskiego heaven to by chyba jebną smiechem xDCzemu Ty mnie obściskiwałeś xDTak nie pamiętam tego xD No to Mania i Beta niech tańczą ja się napije i z Asmo zapale fajke pokoju xD Jak pokażesz swe ruchy "żaby w mikserze", to i ja zatańczę :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 mowie odrazu ze z sobotniego smigania raczej nici panowie i panieoooosh... nie ma co zapeszać! :P 10 programów - 10 różnych prognoz, bo każda pogodynka mówi inaczej heh.... :banghead: Ja jak tancze wygladam jak zaba w mikserze jak bym wojewudzkiemu zapierdalajkowi vel DOMA ex haust pokazał fotke z leszcyznskiego heaven to by chyba jebną smiechem xDCzemu Ty mnie obściskiwałeś xDTak nie pamiętam tego xD No to Mania i Beta niech tańczą ja się napije i z Asmo zapale fajke pokoju xD Jak pokażesz swe ruchy "żaby w mikserze", to i ja zatańczę :icon_mrgreen:Daj mi 0,5 litra i parkiet moj xD Chłopaki, bo zaraz tu przyjdzie nicegej z forum i zrobi z Wami porządek :bigrazz: To co z tą sobotą?! wypowiadajcie się. Padać nie będzie a temperatura około 10 st :buttrock: Moja propozycja : 15.00 na makuwypowiem sie poraz setny nie predzej niz o 16 moge wyjechac a do knajpy mowie odrauz nie predzej niz o 20 sie mozna zebrac bo predzej stypa chyba ze zalezy wam na czasie to moze byc 19 ale w tym miejscu niech sie wypowie Asmo i Pele jak to w motorze bywawg mjej prognozy to5° | -3°ale Poisz nadzieja Marecki Ja jak tancze wygladam jak zaba w mikserze jak bym wojewudzkiemu zapierdalajkowi vel DOMA ex haust pokazał fotke z leszcyznskiego heaven to by chyba jebną smiechem xDCzemu Ty mnie obściskiwałeś xDTak nie pamiętam tego xD No to Mania i Beta niech tańczą ja się napije i z Asmo zapale fajke pokoju xD ja Ciebie??może za to piwo co mi kupiłeś?:)wiesz- poza tym, nie mów o tym głośno, bo mój chłopak się dowie i obrazi :)A Ty bedziesz w sobote? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Chodzi o to, aby ustalić coś konstruktywnego, a nie pitolić farmazony :) Czyli pod makiem na 16.00 :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 WCZORAJ BYŁA MOWA NA TEMAT SUPERMOTO :excl: Uprzejmie proszę obejrzeć filmy które mają na celu pomóc zdecydować czy ścigacz czy supermoto: a tutaj kolejny film: czas porzucić te ciężkie nisko zawieszone zabudowane plastikami gabloty które nie są stworzone na polskie warunki drogowe na rzecz lekkich, zwinnych i poręcznych praktycznych maszynek z gatunku SUPERMOTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 W tym pierwszym filmiku jakby się wyjebał w tym krótkim rękawku na tych winklach to mógłby siebie skrobać na kilkuset metrach :banghead: ale supermoto nieźle nadaje się do wygłupów i ostrej jazdy - prawie wszędzie :)Nigdy nie latałem na SM, dlatego miałbym mieszane uczucia czy go kupić... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi