Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) BARFI daj link do tego tematu na elce jak możesz. Ciekaw jestem o czym tam piszą..http://elka.fm/content/view/48002/78/ Ale tych komentarzy lepiej nie czytaj A wy chłopaki sie tak tymi trasami chwalicie jeszcze jakaś pała dojrzy i będzie zasadzka :ohmy: Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tutaj macie auta i nr rejestracyjne naszych kochanych pantofelkow :) http://www.punkty-karne.com/podstrona/radiowozy-wielkopolskie/36/ chcilabym dodac ze w okolicach Rawicza jezdzi takze czarne bravo ktore nie jest tam wpisane :)Trzeba uwazac i nie przesadzac (Joey69) xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 a co sie stalo z Mania? Cos ucichla, czyzby cicha myszka ;] yhy! Cicha i spokojna... ;) A do tego wQrzona! :banghead: w sobotę chciałam z chłopakami pośmigać, a tu dOOpaaa się zrobiła... - "mój kierowca GSXa" się rozchorował na całego – śmigać będzie (!), ale w tangu z virusem grypy eh...myślałam, że chociaż wieczorek przy PIFFQ wypali, by grupę zorganizowaną zbrojną "spod maCa" poznać :D i...znowu dOOpaaa!!!!!! Friendsy imieninową %% zorganizowali... aaaaaa! A miało być tak pięknie... :banghead:A Ty będziesz w sobote? Zapraszam na otwarcie sezonu motocyklowego do Kościana 9 kwietnia, zbiórka o godz. 11.00 na placu Krimpen (tam gdzie w zeszłym roku) Plan:11.oo- zbiórka11.15- parada13.oo- Msza Polowa ze święceniem motocykli w Starych Oborzyskach14.30- ognisko i inne atrakcje serdecznie zapraszam9 kwietnia rozpoczęcie sezonu w poznaniu Panowie 9 kwietnia jazdy testowe HD we Wrocławiu, polecam zawsze jest fajnie. Ja z Vivaldim jedziemy jak rok temu. Ktoś się przyłączy? :buttrock:Czy mówiłem już że 9 rozpoczęcie w poznaniu? Tutaj macie auta i nr rejestracyjne naszych kochanych pantofelkow :) http://www.punkty-karne.com/podstrona/radiowozy-wielkopolskie/36/ chcilabym dodac ze w okolicach Rawicza jezdzi takze czarne bravo ktore nie jest tam wpisane :)Trzeba uwazac i nie przesadzac (Joey69) xdZawsze uważam jeżdżę z gumą :D zawsze trzymalem sie z daleka od gostynia i dzisiaj popelnilem najwiekszy błąd że tam pojechałem. Na wjeździe do gostynia zatrzymali mnie :banghead: srebrna nieoznakowana Skoda Octavia lub Superb dokładnie nie pamiętam (nowy model). Finał taki: 10 punktów i 400 zeta (płatne gotówką bo niemam meldunku) obie strony zadowolone.Czyli wiemy już że gostyń królowa jednokierunkowych odpada jak i mniej więcej te kierunki na rzec naszych sprzętów i stanu dróg A tak btw nie jest zle ja jadac w czerwcu do bojanowa dostalem 500 i 10 ..SKURWIAŁY LOTOS!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 drogi do dupy a gdzie lepszy kawałek asfaltu to zaraz obstawiony przez drogówke w cywilu.Az odechciewa mi się wyjeżdżać. Jak się wkurwie to zrobię przesiadke na skutera i go stuninguje. Bo litrem niema gdzie jeździć. Zrobiłem już grubo ponad 2000 km w tym roku i mam dosyć. Totalnie nie chce mi sie jeździć. Tymbardziej że trzeba mieć oczy w wszedzie a nawet w dupie bo niewiadomo kiedy i gdzie nieoznakowany radiowóz siądzie na ogon. W moim przypadku zakończy się to manią prześladowczą bo już mi się udziela że wszędzie policja się na mnie czaji (takie odnoszę wrażenie).pie**ole ryzykować zdrowie psychiczne i za rok wsiąde na supermoto i nawet nie będę rejestrować. A żeby mnie zatrzymać będa musieli strzelać ze shotguna jak do kaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Rekreacyjnie 15 min na gnoju 12 :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) drogi do dupy a gdzie lepszy kawałek asfaltu to zaraz obstawiony przez drogówke w cywilu.Az odechciewa mi się wyjeżdżać. Jak się wkurwie to zrobię przesiadke na skutera i go stuninguje. Bo litrem niema gdzie jeździć. Zrobiłem już grubo ponad 2000 km w tym roku i mam dosyć. Totalnie nie chce mi sie jeździć. Tymbardziej że trzeba mieć oczy w wszedzie a nawet w dupie bo niewiadomo kiedy i gdzie nieoznakowany radiowóz siądzie na ogon. W moim przypadku zakończy się to manią prześladowczą bo już mi się udziela że wszędzie policja się na mnie czaji (takie odnoszę wrażenie).pie**ole ryzykować zdrowie psychiczne i za rok wsiąde na supermoto i nawet nie będę rejestrować. A żeby mnie zatrzymać będa musieli strzelać ze shotguna jak do kaczki.Nom jest coś z to manią prześladowczą ja ostatnio też zagrałem główną rolę w filmie krótko metrażowym i teraz wszędzie widzę czarną skodę haha tylko mnie to kosztowało troszke mniej 200zł i 6pkt Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wizja zakupu KTM 660 SMC staje się coraz bliższa choć od dawna już się czaję i błąd zrobiłem że jeszcze go niemam trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Rekreacyjnie 15 min na gnoju 12 :D RACJA !!! a co kiedy człowiek ma zamiar jeździć 6 godzin dziennie?? Tutaj w regionie opcje szybko się kończą niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Daj spokój z Boszkowem na samą myśl się nie chcę choć teraz całkiem przyjemnie się tam leci;/ no ale ? Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja widzę jedno rozsądne rozwiązanie !! Zakładamy gang supermoto każdego spokojnie będzie stać jak pogoni to co ma.. A zabawa będzie przednia.. jak ktos niewie co to supermoto to zagladnijcie w ten link: http://www.bikepics.com/members/wozix/06640lc4/ http://www.bikepics.com/members/wozix/06640lc4/ http://www.bikepics.com/members/wozix/06640lc4/ to byl moj KTM i nikt mi nie powie że nie wygląda groźnie.. ścigacze się chowają na nierównych drogach a supermoto przechodzi przez najgorsze nierówności jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja widzę jedno rozsądne rozwiązanie !! Zakładamy gang supermoto każdego spokojnie będzie stać jak pogoni to co ma.. A zabawa będzie przednia..Wujka Asmo i Pieruna Vel wyrywacza silnikowych elementów ;p Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Woziu ale taki KTM kosztuje 15 klocków Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) Witam Trasa Boszkowo-Leszno jak najbardziej , ale do znaku i powrot na Leszno . W samym Boszkowie nadal woda stoji po jednej stronie drogi ustawione sa betonowe plyty poukladane na siebie po któych trzeba przejechac ,wokoł pelno wody ogolnie syf i mogila . Dziś przejezdzałem i drobne porzadku zaczynaja robić,ale z woda walcza od grudnia i nie sadze by do konca kwietnia sobie poradzili , Takze wczasowicze,którzy w tym roku zawitaja do Boszkowa na pierwsze porzadki po zimie to moga sie przerazic pozalewane puby drewniane na głownej plazy i wokoł ... Takze Sama Jazde po Boszkowie odradzam mnóstwo piasku wody i brudu na ulicy ... Woziu - Mandat Boli i zniecheca ,ale nie łam się nie którzy maja owiele wiecej punktów na glowie i codziennie robia czyt.. po 300km z oczami wokol glowy i uwaga na czajacych sie policjantów w coraz to dziwniejszych miejsach ...Dzis reguły nie ma zmieniaja miejsca kazdego dnia i jak co roku oblawa na motocyklistów bedzie dobitnie widoczna ... ================================ Możemy Wymieniac miejsca,gdzie stoja ;D Bysmy na te miejsca szczegolnie uważali i omijali, ;d Edytowane 23 Marca 2011 przez gitek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 jakie ale jak tutaj kazdy ma grata za min 20 klocków to po zmianie zostanie jeszcze kupe kasy na zapas zupy, opon i napędów na cały sezon.. A co to za frajda cisnąć na prostej gładkiej.. Lepsza zabawa latać po wioskach gdzie dużo zakrętów i drogi nierówne jak cholera z domieszką różnych niespodzianek.. A na zadupiach wogole policji niewidać mówie wam musicie przemyśleć temat supermoto.. ten ktm ktorego mialem bez problemu z palcem w dupie ponad 180km/h i więcej nie potrzeba było .. w zupelności starczało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ja wiem ze to cool jest. Chciałbym mieć dwa sprzęty. Zastanawiałem się kiedyś ale więcej niż 5-6koła nie wyskubie Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi