amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 BARFI daj link do tego tematu na elce jak możesz. Ciekaw jestem o czym tam piszą..http://elka.fm/content/view/48002/78/ Ale tych komentarzy lepiej nie czytaj A wy chłopaki sie tak tymi trasami chwalicie jeszcze jakaś pała dojrzy i będzie zasadzka :ohmy:w mediach gostyńskich i ponad 200km/h godz. podali http://www.strefagostyn.pl/index.php/aktualnosci/gostyn/4393-policja.htmla tak poza tym witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 No co za pirat drogowy! Jak można osiągać takie prędkości?! Wariat jakiś :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: z resztą jak większość z nas :tongue: Witaj amnezja :buttrock: Czasem u mnie amnezja również występuje i podejrzewam, że jutro również nastąpi :flesje: :flesje: :flesje: Nie mogę się dodzwonić do Pawła z MotoKlubu... Brak zasięgu... Aczkolwiek rozmawiałem z kumplem, który tam jest i przekazał Pawłowi, że potrzebujemy boks na około 8-10 osób. Boks będziemy mieli zarezerwowany od 19.00. Jutro ma być podobno w klubie koncert poezji... rokowej, więc może być ubaw :)Beti jutro zadzwonię i się umówimy, bo rozumiem, że jedziesz? :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:ach... te pierwsze kilometry na "zabójczych" prędkościach :D :D :D to najpiękniejsze chwile!!<do dziś pamiętam... choć u mnie na pierwszy strzał prawie 80 stykła ;)> ps.Witaj AMNEZJO :flesje: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:) Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. koleżanko-jesteśmy prawie w tym samym wieku,więc dam Ci pewną radę,- jesteś gotowa???- pamiętaj, kolana zawsze dociśnięte do zbiornika podczas kręcenia Ósemek:))) Edytowane 25 Marca 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mówiłem,że pogoda się spieprzy?! jak ja chce wyjechać to zawsze jest zimno:( Pozostają tylko ciepłe kapcie,Baltazar Gąbka,ew. You Can Dance w tv:) Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen: słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:) Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Robię. Wczoraj miałam drugą jazdę:) Plac na tyle mały, że więcej nie mogłam :wink: A chciałam! Oj, bardzo. Ekscytacja - to dla mnie znaczy moto, tak w dużym skrócie. koleżanko-jesteśmy prawie w tym samym wieku,więc dam Ci pewną radę,- jesteś gotowa???- pamiętaj, kolana zawsze dociśnięte do zbiornika podczas kręcenia Ósemek:)))dobre rady, zawsze w cenie! dziękuję, następnym razem ścisnę kolana :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mam potwierdzenie od Pawła z Motorklubu - mamy boks na około 10 miejsc od 19 tej :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:)+10 to już (prawie) wiosna w pełni :Dnawet +2 satysfakcjonowały, by trochę pośmigać :buttrock: co zrobić?? -taki mały bzik! :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 słuchaj- dla mnie 10 na plusie to tak jakby 0 :)och ta dzisiejsza młodzież,nic tylko jeździć:)+10 to już (prawie) wiosna w pełni :Dnawet +2 satysfakcjonowały, by trochę pośmigać :buttrock: co zrobić?? -taki mały bzik! :icon_mrgreen: powiem tylko tyle -kolana ze stali, ręce z żelaża:) lubię spamować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Łukasz jutro piwo?jutro mała porażka, ale z najświeższych news'ów wynika, że niedziela ma być piękna - słonko i koło dyszki na plusie :D więc nie ma się co łamać :icon_mrgreen:Call on me jutro i jak samo przezsie mowi okolo 19 atcken :D Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Witaj :)Mimo ze w powitalni ogolnej sie juz witalismy :)Moze tez zechcesz jutro wpasc na spotkanie :D Twoje zdrowie :flesje: Mój rekord to na razie 30km/h po placu. I obawiam się, że nawet przy tej prędkości mi się podoba :bigrazz:Jak zrobisz prawko - czego Ci życzę - wtedy dopiero nauczysz się jeździć. Serio :crossy: Czasem tak mam, że nie przekraczam 100km/h i jadę tak, delektując się mruczeniem silnika i pięknem przyrody :) A czasem dopada mnie instynkt drapieżnika i .... brakuje mi mocy i gazu w manetce :crossy: I muszę się przyznać, że ta drapieżna strona ma przewagę :bigrazz:Ja ostatnio jak obwodnica cisłem 260 i sie schowałem za szybka to moj tez mruczał choc nie wiem ile bym tak wytrzymał xD Mam potwierdzenie od Pawła z Motorklubu - mamy boks na około 10 miejsc od 19 tej :DNo i jutro betonujemy :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pogoda fatalna a o 16:00 jest Małysz więc moja propozycja to spotkać się na MaKu o 15:00 zjeść cheeseburgera i do domu. A o 19:00 ciąg dalszy tankowania płynów po 5zł tym razem dla kierowców a nie sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi