kuba wojewodzki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chłopacy, a mnie zabierzecie ze sobą??proszę...Wyjedz w koncu gnoju a nie kisisz ogora xDnie ma z kim szalec i nikt niechce leciec na nasza trase rekreacyjna xDPozatym ponoc strasznie piaszczysta jest a wiadomo im wiekszy hardocre tym lepszymi hardocorwcami będziemy :DSpirit krotoszyn 2011 part 2 ma byc i ch*j :D A i 26 szykuj sie na niezl najebke :D ej wiecie dlaczego foeum nie bylo przez ostatnie dni??Bo serwery są w japonii w miescie fukushima tym gdzie elektrownia..Jak t moj moto doktor powiedzial Honde szlag trafił kryzys idzie xD ja już jestem trochę jak schab:)poniżej 15 C, nie jeżdżę:)a tak naprawdę, w tym tygodniu wyjadę wyprowadzić małą na spacer.ale czy za Wami zdążę moim pipcikiem??:) kolejka? ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nic nie brzmi jak Twoj grt DOMA i wszytko jasne ZAPIERDALAJ!!!Korride w pampelunie czas zacząć ;DPamiętaj 9 kwietnia do Poznania a jak chcesz 2 tez sie mozesz kulnać :D no i 16 ale to jesteśmy w kontakcie :D Ile to było w tedy autostradą? 265? spoko poczekam :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ok.spacerowym tempem się przejadę.Liczę ,że Maciej na tej swojej kozie też pojedzie:)265? tyle to ja mam na parkingu polo:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ok.spacerowym tempem się przejadę.Liczę ,że Maciej na tej swojej kozie też pojedzie:)265? tyle to ja mam na parkingu polo:):)Maciej a on jeszcze jezdzi? xDKarol ponoc chce jechac ale po zeszłym sezonie (tak czytaj to) mam zdanie o nim ze gdzie nie jedzie to cos sie dzieje a jak pojedzie to musi uciekac , nie winie go bo to nie z jego winy ale ma sie jaja ma sie dym w bialych skarpetkach na środku pola xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ok.spacerowym tempem się przejadę.Liczę ,że Maciej na tej swojej kozie też pojedzie:)265? tyle to ja mam na parkingu polo:):)Maciej a on jeszcze jezdzi? xDKarol ponoc chce jechac ale po zeszłym sezonie (tak czytaj to) mam zdanie o nim ze gdzie nie jedzie to cos sie dzieje a jak pojedzie to musi uciekac , nie winie go bo to nie z jego winy ale ma sie jaja ma sie dym w bialych skarpetkach na środku pola xD a po polskiemu można?a nie mi tu grypsujesz:)bo się wylogowałem z myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No chodzi o to ze sie najebalem i o 2 w nocy w skarpetkach po polu biegałem...ponoć xDA Karol gdzie ie jedzie to cos mu wypada lub go do roboty wołająkumasz doma master? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey pijesz coś? bo nie bardzo wiem o co kaman w Twoim poście :flesje: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 3ba było tak od razu,teraz to kumam:)ja następnym razem schowam gdzieś kluczyki,żeby mnie nie korciło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 3ba było tak od razu,teraz to kumam:)ja następnym razem schowam gdzieś kluczyki,żeby mnie nie korciło:)Ja swojej niuni teraz tez nie wezme :Dchyba ze bede mial kapcia do skonczenia:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 dzisiaj wrzuciłem nowe opony i klocki przednie do grata a teraz czekam na ciepłe wiatry z nad japonii..chmura radioaktywnego pyłu rozgrzeje nasze krajowe asfalty, a od większej dawki możliwe że trochę sie również asfalt naciągnie.. te wszystkie fałdy powstały z dobrobytu w naszym kraju. Za dużo asfaltu dają na drogi i się pomarszczył jak fierana. tzn. drogi pomarszczone są jak rajtuzy :wacko: jak będzie ciepło to we wtorek ktoś wyjedzie jakąś trase zrobić po okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak będzie ciepło to we wtorek ktoś wyjedzie jakąś trase zrobić po okolicy?Ja odpadam przynajmniej do piatku mysle ze w sobote najwczesniej kolo 16 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 * JOEY69 To na weekend powiadom jak będziesz gotowy do drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak będzie ciepło to we wtorek ktoś wyjedzie jakąś trase zrobić po okolicy?Ja mam urlop cały tydzień i śmigam codziennie. A teraz właśnie siedzę na maps.google i układam jakąś trasę na dziś Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak ktos tu zajrzy to pisac gdzie i o ktorej! i jak bo ja za 10 min wychodze z chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 * JOEY69 To na weekend powiadom jak będziesz gotowy do drogi..mysle ze jak sie ekipa zbierze to mozesz do nich dolaczyc a ja o 16 sie dolacze do was:) tylko miejcie tel w pogotowiu Marecki w sobote latasz? jak będzie ciepło to we wtorek ktoś wyjedzie jakąś trase zrobić po okolicy?Ja mam urlop cały tydzień i śmigam codziennie. A teraz właśnie siedzę na maps.google i układam jakąś trasę na dziś Kliknij!to wymysl cos na sobote ale ja nie predzej niz 16 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi