Marecki_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Została mi jeszcze przednia felga, lecz tam zrobię ranty i delikatnie parapet - powinno wyjść gicior :icon_biggrin: A co do soboty to jestem oczywiście ZA!Proponuje najpierw spotkanie na moto a później w motor klubie na :flesje: :flesje: :flesje: :buttrock: Ja myślę, że sobota aktualna...fakt, że póki co wywiało mnie, ale na sobotę wrócę:) Wy ustalcie miejsce, Marecki...my się już zgadamy...bądź tel., bądź podjedź do mnie...od środy powinnam być już u rodziców. Pozdrawiam,BetiNie ma sprawy, cieszę się, że o mnie pamiętasz :notworthy: Edytowane 20 Marca 2011 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ja będę tylko na piwie... chwilowa 'niedyspozycja' motocyklowa (czyt. brak motocykla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ja będę tylko na piwie... chwilowa 'niedyspozycja' motocyklowa (czyt. brak motocykla)Goń tego tuńczyka bo jak spierdoli to nie wiem co będziesz gonić;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey a jak 9 kwietnia ? Lecisz na Arene do Poznania ? Moze bedzie wiecej chetnych i polecimy wieksza ekipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 z mojej strony sobota aktualna... tylko tak jak już pisałem - w pracy jestem do 14:00 więc mogę się spóźnić parę minut albo umówimy się na późniejszą godzinę.Wieczorem oczywiście też się piszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey a jak 9 kwietnia ? Lecisz na Arene do Poznania ? Moze bedzie wiecej chetnych i polecimy wieksza ekipa ?do 9 daleko ale poki co nic nie uleglo zmianie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey a jak 9 kwietnia ? Lecisz na Arene do Poznania ? Moze bedzie wiecej chetnych i polecimy wieksza ekipa ?do 9 daleko ale poki co nic nie uleglo zmianie A wolne wtedy masz ? Bo nie wiem czy wiesz ze to jest sobota ? I od rana wyjazd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey a jak 9 kwietnia ? Lecisz na Arene do Poznania ? Moze bedzie wiecej chetnych i polecimy wieksza ekipa ?do 9 daleko ale poki co nic nie uleglo zmianie A wolne wtedy masz ? Bo nie wiem czy wiesz ze to jest sobota ? I od rana wyjazd :buttrock:juz sie o mnie nie martw postaram to dobrze zorgainzowac poki co nawet nie mam grafiku wiec nie wiem Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Joey a jak 9 kwietnia ? Lecisz na Arene do Poznania ? Moze bedzie wiecej chetnych i polecimy wieksza ekipa ?do 9 daleko ale poki co nic nie uleglo zmianie A wolne wtedy masz ? Bo nie wiem czy wiesz ze to jest sobota ? I od rana wyjazd :buttrock:juz sie o mnie nie martw postaram to dobrze zorgainzowac poki co nawet nie mam grafiku wiec nie wiem Dobrze szeryfie jazdy bez rejestracji xd :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chłopacy, a mnie zabierzecie ze sobą??proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 ej wiecie dlaczego foeum nie bylo przez ostatnie dni??Bo serwery są w japonii w miescie fukushima tym gdzie elektrownia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) ej wiecie dlaczego foeum nie bylo przez ostatnie dni??Bo serwery są w japonii w miescie fukushima tym gdzie elektrownia.. Serio ? Chyba to nie żart ? Bo jeśli, to w obliczu tej tragedii mało smaczny Edytowane 20 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chłopacy, a mnie zabierzecie ze sobą??proszę...Wyjedz w koncu gnoju a nie kisisz ogora xDnie ma z kim szalec i nikt niechce leciec na nasza trase rekreacyjna xDPozatym ponoc strasznie piaszczysta jest a wiadomo im wiekszy hardocre tym lepszymi hardocorwcami będziemy :DSpirit krotoszyn 2011 part 2 ma byc i ch*j :D A i 26 szykuj sie na niezl najebke :D ej wiecie dlaczego foeum nie bylo przez ostatnie dni??Bo serwery są w japonii w miescie fukushima tym gdzie elektrownia..Jak t moj moto doktor powiedzial Honde szlag trafił kryzys idzie xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chłopacy, a mnie zabierzecie ze sobą??proszę...Sprawa oczywista :icon_mrgreen: Nie wiem, czy wiesz, ale nowy na forum, aby się wkupić, stawia kolejkę :bigrazz: :flesje: Prawda chłopaki? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ale on ma w/g profilu 70 lat i r6 toć to mega hardrock :buttrock: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi