Marecki_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 oby była pogoda - będzie gitarra :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 oby była pogoda - będzie gitarra :bigrazz: Widze ze tu kazdy ma problem ze spaniem xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Widze ze tu kazdy ma problem ze spaniem xD pogoda niby jest ale 6C hm ale może jescze skoczy temperatura do góry ok jak by mnie nie było na forum a miałbyś ochotę po śmigać to daj znać 668 449 051 Jestem w terenie jak by co to jestem pod tel. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jest dobrze :bigrazz: dziś śmigam. Zgadujemy się gdzieś? Jakieś propozycje? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jest dobrze :bigrazz: dziś śmigam. Zgadujemy się gdzieś? Jakieś propozycje? Mysle ze by mozna:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 już się ubieram. 14.00 pod makiem :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) już się ubieram. 14.00 pod makiem :bigrazz: Rozjebałeś mnie teraz xD EDIT: No to sie zgadaliśmy ale cos jazda nie wyszla :P Ja nawet z maka ie wyjechałem aku padło ;/ Edytowane 21 Listopada 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Heh a wlasnie mialem sie zapytac jak wam wyszlo latanie :P Niestety przed wrockiem juz padalo i pizdzilo niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 No właśnie Joey, znikłeś gdzieś, czekaliśmy za Tobą aż w końcu ruszyliśmy na chatę, bo faktycznie piździło, doopa mi zmarzła jak cholera :biggrin: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 No właśnie Joey, znikłeś gdzieś, czekaliśmy za Tobą aż w końcu ruszyliśmy na chatę, bo faktycznie piździło, doopa mi zmarzła jak cholera :biggrin: No zimno było to fakt :icon_razz: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 jakies motomikołaje u Was w Lesznie czasem sie nie szykują ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 jakies motomikołaje u Was w Lesznie czasem sie nie szykują ?? Miałem taki pomysł I chciałem robić ale że z racji że padło mi moto to dałem siana zreszta drogi sa wery chu*owe ^^ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witajcie, i przyszedł znowu czas na mnie. Po półtorarocznej przerwie Panowie i Panie wracam do gry:) Zmieniam trochę wcześniejszy styl i powiedzmy, że zaczynam zabawę na nowo:) Z armaturek przesiadłam się na Honde CB 500. I już się nie mogę doczekać wiosny:) Więc jest prawdopodobieństwo, że w przyszłym sezonie gdzieś się spotkamy:) Pozdrawiam serdecznie i z uśmiechem od ucha do ucha:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Cześć ! Honda CB500...zaskoczony jestem. Myślałem że zostaniesz już w tych chromach Edytowane 12 Grudnia 2010 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cieszę się w takim razie, iż potrafię jeszcze zaskakiwać :P :) Zdaje mi się, że wspominałam o moich zapatrywaniach. Ja tą decyzję już dawno podjęłam, teraz udało mi się ją zrealizować...powodów jest mnóstwo. Zobaczymy co z tego będzie :) Nadmienię, iż już nie miałam siły do armatury - dosłownie :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi