Joey69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Spoko tylko ja wyznaje zasade czym sie strules tym sie lecz :P No i juz wciagam drugi browarek hehe :] to ja chyba nigdy bym nie wsaidł na moto xD w sumie moze i lepiej bo bys sie przewracał w tym waszym eksluziw max garage xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No i kolejny udany wypad :icon_biggrin: Joey podaj maila na pw lub sms to wyślę Ci fotki :buttrock: Taka pogoda mogłaby się utrzymać!!! Zimo wypierd*laj !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) No i kolejny udany wypad :icon_biggrin: Joey podaj maila na pw lub sms to wyślę Ci fotki :buttrock: Taka pogoda mogłaby się utrzymać!!! Zimo wypierd*laj !!! Ogólnie napisz mi jeszcze raz o tym wypadzie za Odre bo nie kminie tego wogole xD I kiedy to chcecie robić dokładnie bo z pogodą jak wiadomo róznie bywa No nie powiem pogoda świetna ale eni ukrywajmy było by cieplej to i głebsze winkle by się jadło :crossy: dopiero wróciłem z motocykla lotałem po mieście jak dzikus xD Edytowane 31 Października 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 (edytowane) Jeśli jutro będzie ładna pogoda to kto pisze się na latanie ?? taka mała ściągawka http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72994 Może warto by się kiedyś tym zainteresować http://www.pzm.pl/Tory_Kartingowe/Tor_Kartingowy__GOSTYN_ PZDR Edytowane 1 Listopada 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Czy bedzie pogoda czy nie to ja jutro i tak okolo 9 rano robie trase Leszno Wro :D Jacys chetni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Co wy na to by w przyszłe wakacje wybyc wspolnie gdzies za granice? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Od dawna chodzi za mną jakiś dalszy wypad. Jestem za :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Od dawna chodzi za mną jakiś dalszy wypad. Jestem za :buttrock: W takim razie cos na zachete :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1715292 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Czytałem, zajebis*a sprawa. A może na początek zrobimy wyprawę dookoła Polski? Taki wypad z kilkoma noclegami :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Czytałem, zajebis*a sprawa. A może na początek zrobimy wyprawę dookoła Polski? Taki wypad z kilkoma noclegami :bigrazz: Tez o tym myslałem ale nie mogę sobie pozwolić na to i na to:( musze kuferki do motonga kupic bo sie eni załaduje na niego a to koszt 700zł wiec do tego chce przeznaczyć reszte oszczednosci an Chorwacje bo taki mam cel w tym roku :) Bedzie trzeba ogarnac temat na forum i wsrod znajomych i sie wybierzemy widzi mi sie kopsnac na 2 tygodnie :D Ja pierdu ale sie najebałem wczoraj xD :buttrock: Edytowane 11 Listopada 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja pierdu ale sie najebałem wczoraj xD :buttrock: Ja tez :bigrazz: W sumie to jeszcze jestem pijany :biggrin: A co do wyjazdu to jestem jak najbadziej ZA. Na poczatek mysle ze moga to byc czeskie i polski gory na weekend :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Na poczatek mysle ze moga to byc czeskie i polski gory na weekend :buttrock: Niezły pomysł, wtedy będzie można razem zrobić format :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Jestem naprawdę za wszystkim za tak ale jak już to prosil bym o Chorwacje bo naprawdę z sianem cienko moge wygladac Edit: coś mnie puścić faza niechce xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Coś tam dzisiaj słyszałem że w niedzielę ma być ładna pogoda 16C słonce, było by można jakąś trasę zrobić :crossy: Edytowane 12 Listopada 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ogarnijcie sprzęty pomyslcie co potrzebujecie płyny klocki napedy gumy i dajcie znać mi bo bede paczke robić dla przykładu pilot sport chyba 2ct ale niechce skłamać 410zł K&N do bandita jak brałem to okolo 200 ale nie wiecej napedy no to tu jak kto chce ja mialem DiD za jakeis 450 zl :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi