klops_87 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 szykuje sie moze jakis wypad po okolicy w weekend? A druga sprawa taka czy ma ktos z was opone 180/55/17 oczywiscie uzywana na zbyciu? POZDR! Witam, Mam na srzedaz opone 180/55 R17 Bridestone ma ona okolo 1,8mm bieznika na srodku. Jest wystawiona na allegro tu masz link http://allegro.pl/item1161092408_sprzedam_...180_55_r17.html W razie pytan pisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie do leszczyniaków. Możecie mi napisać czy w Lesznie jest jakiś godny zaufania serwis motocyklowy albo mechanik. Mam do wymiany łańcuszek rozrządu, regulacje zaworów i wymianę napędu w GSXR 600 k2. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam. ja w Lesznie chwale sobie sebe w polmozbycie a w sumie za polmmozbytem ostatni garaz tam jest jego serwis Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie do leszczyniaków. Możecie mi napisać czy w Lesznie jest jakiś godny zaufania serwis motocyklowy albo mechanik. Mam do wymiany łańcuszek rozrządu, regulacje zaworów i wymianę napędu w GSXR 600 k2. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam. Polecam mojego kumpla, tylko u niego najbliższy termin to pewnie nie wcześniej jak za tydzień - 2 tygodnie bo zmienia stan cywilny :icon_rolleyes: W razie co podaje namiary 697-432-581 WIKTOR, mówić że od Szymona od Xj-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Polecam mojego kumpla, tylko u niego najbliższy termin to pewnie nie wcześniej jak za tydzień - 2 tygodnie bo zmienia stan cywilny :icon_rolleyes: W razie co podaje namiary 697-432-581 WIKTOR, mówić że od Szymona od Xj-ty a jak ten wiktor ma na nazwisko? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Czy ktos wybiera sie na moto na Woodstock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Czy ktos wybiera sie na moto na Woodstock? ja miałem ale neistety nie dam rady ale wejdz w tematy troche ludzi bedzie jechac z naszych okolic :) szykuje sie moze jakis wypad po okolicy w weekend? A druga sprawa taka czy ma ktos z was opone 180/55/17 oczywiscie uzywana na zbyciu? POZDR! znajomy ma bringstona 190 do srada 750 na sell jak chcesz cena około 300zl wogole nie jezdzona zainteresowany? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja miałem ale neistety nie dam rady ale wejdz w tematy troche ludzi bedzie jechac z naszych okolic :) znajomy ma bringstona 190 do srada 750 na sell jak chcesz cena około 300zl wogole nie jezdzona zainteresowany? Motor juz sprzedalem z dziurawą oponą wiec alarm odwołany i opony nie potrzeba. Ale dzieki za zainteresowanie i chęci Ziomek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) 20- 22 sierpnia zlot w krotoszynie jedzie ktos z forum od nas? http://forum.motocyklistow.pl/XXIII-Ogolno...yn-t134578.html Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Hej! Pale Ty dziś leciałeć VFR trase wrocław leszno???bo chyab spotkaliśmy się na trasie:) tak sądze ze to Ty VFR z Micronem?:) spotkalismy się na swiatłach przed żmigrodem jeszcze tak czy nie?:) Czerony Bandit na PKS'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 20- 22 sierpnia zlot w krotoszynie jedzie ktos z forum od nas? http://forum.motocyklistow.pl/XXIII-Ogolno...yn-t134578.html Znajomy mnie namawia, żebym pojechał ale jakoś siebie nie widzę na tym zlocie. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Hej! Pale Ty dziś leciałeć VFR trase wrocław leszno???bo chyab spotkaliśmy się na trasie:) tak sądze ze to Ty VFR z Micronem?:) spotkalismy się na swiatłach przed żmigrodem jeszcze tak czy nie?:) Czerony Bandit na PKS'ie Taa to bylem ja :biggrin: Widze ze jestem rozpoznawalny :P Niestety ja nie rozpoznalem. A nie bylo Ci goraco w tych pelnych ciuchach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Taa to bylem ja :biggrin: Widze ze jestem rozpoznawalny :P Niestety ja nie rozpoznalem. A nie bylo Ci goraco w tych pelnych ciuchach? Hej! No wiesz co powiem Ci, że zimno mi nie było:) jak jade to jade gorzej jak trzeba sie zatrzymac:) ale przyuwazylem ze miale dżiny takie na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Co się dziej z leszczyniakami od doś dawna zero życia na tym temacie HELO Edytowane 1 Września 2010 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Znajomy mnie namawia, żebym pojechał ale jakoś siebie nie widzę na tym zlocie. i co ? byleś ? czasem nie jechałeś z plecakiem w sobote późnym popołudniem na blachach PGS ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzisiaj o godzinie 13 zaczynają się zawody motocrossowe na Kaczych Dołach koło Wschowy... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi