Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 niektórzy nie wiedzą... szczegóły!! acha napisz, które te tory, ew. pożyczę Ci Fazera na tydzień :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ;) Bardzo miło z strony kolegi :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Tylko teraz jest chwila zastanowienia hmm :rolleyes: żartowal czy pisał prawde :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Normalnie straszny ruch się zrobił ;) Ale dobrze dobrze :bigrazz: Ja niestety nie dam rady pojechać z Wami gdyż w z poznania o 14 będę wyjeżdżał (zajęcia) Ale mam nadzieje że innym razem będzie sposobność ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Normalnie straszny ruch się zrobił ;) Ale dobrze dobrze :bigrazz: Ja niestety nie dam rady pojechać z Wami gdyż w z poznania o 14 będę wyjeżdżał (zajęcia) Ale mam nadzieje że innym razem będzie sposobność ;) :icon_biggrin: :icon_biggrin: No strasznie nam przykro,ale sezon sie dopiero zaczal i okazji bedzie jeszcze wiele pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) buahahaha <hahaha> Nie mogłam sie powstrzymać ;) Ario, czy to ma znaczenie, ktore tory ;p A no dobra, ma, bo ja bedziesz we Wro, to bedziesz na nie uwazac :D :D :D A ja chcialam zakosic w weekend Intruza ojca, wreszcie sie zdecydowalam na niego i co???????? Rozkręcony! Wychodzi na to, ze pozostaje przy pierwotnym planie :) Pozdrawiam cieplutko BTW. Wzywam do odpowiedzi "Tate" Irka, bo on to już w ogole sie nie odzywa do nas :( Chyba pochlonela go rola tatusia :D :D :D :D Edytowane 14 Maja 2010 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a wiecie ze jutro ma padac deszcz.[pogoda gorsza niz dzisiaj] kurde a mielismy motorami na ślub jechac o 14,30h mam nadzieje ze bedzie bez deszczowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a wiecie ze jutro ma padac deszcz.[pogoda gorsza niz dzisiaj] kurde a mielismy motorami na ślub jechac o 14,30h mam nadzieje ze bedzie bez deszczowo! My smigamy w niedziele :icon_biggrin: :icon_biggrin: ja sie caly czas modle o ta pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 jak to jest ślub motocyklisty to choćby wiadrami lali wodę to obowiązkowo na moto Alicjo obawiam sie że twoje modlitwy nie pomogą bo niestety ma ponoć padać aż do czwartku jutro ma być trochę lepiej ale za to w niedziele cały dzień ma padać ja z moimi slikami odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 jak to jest ślub motocyklisty to choćby wiadrami lali wodę to obowiązkowo na moto Alicjo obawiam sie że twoje modlitwy nie pomogą bo niestety ma ponoć padać aż do czwartku jutro ma być trochę lepiej ale za to w niedziele cały dzień ma padać ja z moimi slikami odpadam Bedzie ladnie :icon_biggrin: :icon_biggrin: my jedziemy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 slub córki motocyklisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 slub córki motocyklisty. ja bym jechał nawet jakby padało zawsze to jest jakaś atrakcja no i sprawicie frajdę ojcu weselnemu i młodym i przy okazji udowodnicie że wilki trzymają się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ja bym jechał nawet jakby padało zawsze to jest jakaś atrakcja no i sprawicie frajdę ojcu weselnemu i młodym i przy okazji udowodnicie że wilki trzymają się razem Bardzo dobrze ze kolega tak pisze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: to znaczy ze zawita w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Bardzo dobrze ze kolega tak pisze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: to znaczy ze zawita w niedziele hehe na weselu jedzie się pomalutku a ja nie dosyć że mam sliki to jeszcze w nie których miejscach już płótno świta ale jak jutro nie bedzie padać to morze się wybiorę do lipna po nową Edytowane 14 Maja 2010 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 :icon_evil: hehe na weselu jedzie się pomalutku a ja nie dosyć że mam sliki to jeszcze w nie których miejscach już płótno świta ale jak jutro nie bedzie padać to morze się wybiorę do lipna po nową Opona jeszcze nie wymieniona :evil: :evil: :icon_question: oj oj bedziemy sie gniewac :icon_evil: :icon_evil: zostaje jeden sposob aby ta zlosc moja cofnac a mianowicie zlosc zniknie jak zawitasz w niedziele o 14 i zaszczycisz nas Swoja obecnoscia :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [email protected] Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 :icon_evil: Opona jeszcze nie wymieniona :evil: :evil: :icon_question: oj oj bedziemy sie gniewac :icon_evil: :icon_evil: zostaje jeden sposob aby ta zlosc moja cofnac a mianowicie zlosc zniknie jak zawitasz w niedziele o 14 i zaszczycisz nas Swoja obecnoscia :icon_razz: :icon_razz: oj oj postaram się zawitać ale jak będzie padać to dupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motocyklistka1988 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 oj oj postaram się zawitać ale jak będzie padać to dupa blada no jak bedzie padac :icon_biggrin: :icon_biggrin: ale jak bedzie +7 i nie beda anioly plakac to jedziemy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi