Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wywalilem te torowe gazniki, wstawilem stare membranowe i wiecie co? motor chodzi jak zloto :) zbiera sie juz od dolu, nie muli nie zrywa, az chce sie jezdzic :)

Pewnie tamte byly by tez dobre, gdeyby wstawic inne dysze i krucce chyba byly troche za duze... zbyt wiele zabawy jak dla mnie bez warsztaty :/

Teraz zostalo sprzeglo do wymiany i okazalo sie ze kranik nie trzyma przez co z gaznikow paliwo sie leje O_o i skonczyly mi sie klocki hamulcowe... ech jedna wielka skarbonka ten motor, szkoda ze na koniec nie da sie wyciagnac tej kasy spowrotem.

ja dałem do regulacji luzów zaworowych lecz dalej cos mi stuka ...

chodzi motorek duzo ciszej ale przed regulacja chyba sie lepiej zbierał tak mi sie zdaje :)

ale za przyjemnosc trzeba placic :)

EDIT!

Panowie i Panie mam wielką prośbe do was!!

Czy mial by ktoś pożyczyć kufer ze stelarzem do Bandita na 3 dni?

Albo chociaż TANKBAGA?

To jest dość pilna sprawa dla mnie

Na 3 dni 1-2-3 sierpien

Będe naprawde wdzięczny

Edytowane przez Joey69

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

przeciez olejaki to grzechotki, tam zawsze cos stuka :D

mi sie zdaje ze wczesniej tak nei bylo ale moze sie nie przysluchalem

ale jak np mam 3 bieg i z 3 sie rozpedzam po zakrecie np lub cos i taki muł jest to takie stuaknie jest

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

ale jak np mam 3 bieg i z 3 sie rozpedzam po zakrecie np lub cos i taki muł jest to takie stuaknie jest

no coz Ciezko z tego wywnioskowac cokolwiek, tak naprawde, bo jesli sie rozpedzasz od 40km/h to moze troche mulic :)

A teraz tak sie spytam, kto jedzie na Opalenice? bo ja bym sie przejechal :)

Tylko niech sie zbierze jeszcze chociaz paru chetnych!

Kuba odpisywałem Ci SMS, ale mołeś go nie odebraeć, ja jak najbardziej jestem za jazdą. Tym bardziej, że wg prognozy pogody od soboty ma być upał. Tylko musimy się jakoś zorganizować. Pozdro i czekam na wiadomości.

To co się Witas przejmujesz, będziemy tak myśleć to nigdzie w tym roku nie pojedziemy :crossy: Może Beti pojedzie też, nie odzywała się narazie. Witas, masz jakiś namiot, bo ja nie a gdzieś musimy zalegnąć :biggrin: ?

Rezerwujemy miejsca, czy jedziemy z partyzanta ?

Ja bym z checia pojechala, bardzo chetnie. Ale niestety odpadam:( Moj motocykl ciagle nie zrobiony. Ciagle jakies problemy z dostaniem tego regulatora:( Chyba, ze jako pasazerka, to wtedy jade, hehe.

Ostatnio z przyczyn technicznych w ogole nie jezdze, przeciez na Bojanowo wyjade moim, to juz mam problemy z odpaleniem.

A wiecie co, tak sie ostatnio zastanawialam. A moze rok temu na nietoperku, co mi tak prady uciekaly w czasie jazdy - moze to juz była wina regulatora. Wtedy wszystko byłoby juz jasne.

A to linki do zdjec ze zjazdy w Boajnowie: http://picasaweb.google.com/B.M.Adamczak

Edytowane przez Beti

Beti jak by wyjazd wypalił to mogę ciebie wziąć na plecaka. Tylko kwestia , co z nocką, ktoś musiał by wziąć jakiś namiot. My jakoś w moim tank padzie się pomieścimy z ciuchami, ale nic więcej do mojej kawy już się nie przyczepi. Pozdro

kurde dupa :icon_twisted:

troche mi glupio ale okazalo sie ze w nocy z sboty na niedziele musze zawiesc mame z kolezankami do berlina na samolot... Niby mial je ktos inny zawiesc ale cos mu wypaadlo i nie moze :/

A naprawde chcalem jechac, mam nadzieje ze szybko bedzie inna okazja. Albo w ciagu tygodnia nad morze? :crossy:

No nie bo padnę :icon_twisted: Dobrze, że humor mi poprawiło to, że dostałem właśnie pocztą bilet na Iron Maiden bo inaczej bym padł :crossy:

Ja jadę w sobotę rano z 3 kolesiami z Rawicza, Pozdro i do zobaczyska