Joey69 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) wywalilem te torowe gazniki, wstawilem stare membranowe i wiecie co? motor chodzi jak zloto :) zbiera sie juz od dolu, nie muli nie zrywa, az chce sie jezdzic :)Pewnie tamte byly by tez dobre, gdeyby wstawic inne dysze i krucce chyba byly troche za duze... zbyt wiele zabawy jak dla mnie bez warsztaty :/Teraz zostalo sprzeglo do wymiany i okazalo sie ze kranik nie trzyma przez co z gaznikow paliwo sie leje O_o i skonczyly mi sie klocki hamulcowe... ech jedna wielka skarbonka ten motor, szkoda ze na koniec nie da sie wyciagnac tej kasy spowrotem. ja dałem do regulacji luzów zaworowych lecz dalej cos mi stuka ...chodzi motorek duzo ciszej ale przed regulacja chyba sie lepiej zbierał tak mi sie zdaje :)ale za przyjemnosc trzeba placic :) EDIT! Panowie i Panie mam wielką prośbe do was!!Czy mial by ktoś pożyczyć kufer ze stelarzem do Bandita na 3 dni?Albo chociaż TANKBAGA?To jest dość pilna sprawa dla mnie Na 3 dni 1-2-3 sierpienBęde naprawde wdzięczny Edytowane 19 Lipca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ja dałem do regulacji luzów zaworowych lecz dalej cos mi stuka ... przeciez olejaki to grzechotki, tam zawsze cos stuka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 przeciez olejaki to grzechotki, tam zawsze cos stuka :D mi sie zdaje ze wczesniej tak nei bylo ale moze sie nie przysluchalemale jak np mam 3 bieg i z 3 sie rozpedzam po zakrecie np lub cos i taki muł jest to takie stuaknie jest Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ale jak np mam 3 bieg i z 3 sie rozpedzam po zakrecie np lub cos i taki muł jest to takie stuaknie jest no coz Ciezko z tego wywnioskowac cokolwiek, tak naprawde, bo jesli sie rozpedzasz od 40km/h to moze troche mulic :) A teraz tak sie spytam, kto jedzie na Opalenice? bo ja bym sie przejechal :)Tylko niech sie zbierze jeszcze chociaz paru chetnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Kuba odpisywałem Ci SMS, ale mołeś go nie odebraeć, ja jak najbardziej jestem za jazdą. Tym bardziej, że wg prognozy pogody od soboty ma być upał. Tylko musimy się jakoś zorganizować. Pozdro i czekam na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 ja też odpisałem, że nie mogę (znowu! :-( ). musimy się zgadać na jakąś trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No Irek wyszlo na to ze tylko w dwojke mozemy jechac :/Wiec znowu kiepsko to widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To co się Witas przejmujesz, będziemy tak myśleć to nigdzie w tym roku nie pojedziemy :crossy: Może Beti pojedzie też, nie odzywała się narazie. Witas, masz jakiś namiot, bo ja nie a gdzieś musimy zalegnąć :biggrin: ?Rezerwujemy miejsca, czy jedziemy z partyzanta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Ja bym z checia pojechala, bardzo chetnie. Ale niestety odpadam:( Moj motocykl ciagle nie zrobiony. Ciagle jakies problemy z dostaniem tego regulatora:( Chyba, ze jako pasazerka, to wtedy jade, hehe. Ostatnio z przyczyn technicznych w ogole nie jezdze, przeciez na Bojanowo wyjade moim, to juz mam problemy z odpaleniem. A wiecie co, tak sie ostatnio zastanawialam. A moze rok temu na nietoperku, co mi tak prady uciekaly w czasie jazdy - moze to juz była wina regulatora. Wtedy wszystko byłoby juz jasne. A to linki do zdjec ze zjazdy w Boajnowie: http://picasaweb.google.com/B.M.Adamczak Edytowane 21 Lipca 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Beti jak by wyjazd wypalił to mogę ciebie wziąć na plecaka. Tylko kwestia , co z nocką, ktoś musiał by wziąć jakiś namiot. My jakoś w moim tank padzie się pomieścimy z ciuchami, ale nic więcej do mojej kawy już się nie przyczepi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 kurde dupa :icon_twisted:troche mi glupio ale okazalo sie ze w nocy z sboty na niedziele musze zawiesc mame z kolezankami do berlina na samolot... Niby mial je ktos inny zawiesc ale cos mu wypaadlo i nie moze :/A naprawde chcalem jechac, mam nadzieje ze szybko bedzie inna okazja. Albo w ciagu tygodnia nad morze? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No nie bo padnę :icon_twisted: Dobrze, że humor mi poprawiło to, że dostałem właśnie pocztą bilet na Iron Maiden bo inaczej bym padł :crossy: Ja jadę w sobotę rano z 3 kolesiami z Rawicza, Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 a co powiecie na trasę w następną sobotę, jakąś od rana? umówmy się wcześniej żeby nie było załatwiania na ostatnią chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Ario ja odpadam, w następną sobotę będę już na wczasach nad morzem. No i co jedzie w końcu jeszcze ktoś poza mną w sobotę do Opalenicy ? Pozdro Edytowane 24 Lipca 2008 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Sobota pracuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi