pilot Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ok. Pisze się Lecicie przez Śrem i Środe Wlkp ?Jakie maszyny i predkośc przelotowa Czekam na info :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Ok. Pisze się Lecicie przez Śrem i Środe Wlkp ?Jakie maszyny i predkośc przelotowa Czekam na info :icon_mrgreen: o 10 zbiorka pod leszczyńskim Mamutem w sobote (wiesz gdzie to)?maszyny kazde przelotowa 90 najprawdopodobniej tak bo to najkrotsza i najprostrza droga Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartow1000 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 o 10 zbiorka pod leszczyńskim Mamutem w sobote (wiesz gdzie to)?maszyny kazde przelotowa 90 najprawdopodobniej tak bo to najkrotsza i najprostrza droga A dla jadących 58 km/h wyjazd o 6.30 hehe :icon_evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wiecie juz moze cos o rajdzie slepego nietoperza? Kiedy bedzie tego lata, no i czy sa jacys chetni? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wiecie juz moze cos o rajdzie slepego nietoperza? Kiedy bedzie tego lata, no i czy sa jacys chetni? :)a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No tak Ario nie było się poprzednim razem to się nie wie :notworthy: Ale tak bez żartów to rajd nocny, fajna była zabawa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 gdzie? kiedy? za ile? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 za ile nie pamietam, a reszte tez bym sie chcial dowiedziec ;-)To jest tosamo co pyrka tylko ze edycja nocna, fajne wrazenia naprawde :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Sprawdzilem i ostatnio ten rajd zdechlej myszy byl 17 sierpnia dopiero... a mialem nadzieje ze jakos wczesniej :/ no trudno poczekamy, mam nadzieje ze wczesniej tez cos sie znajdzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A mi sie pomylilo, bo ja czytalam o tym: 2. Spotkania Motocyklowe z cyklu " Śladami jazdy testowej pierwszego polskiego motocykla ".A z tego co pamietam, to przy okazji tej imprezy byl rajd slepego nietoperza. No ale tym razem nic nie jest napisane o tym:( Wiec bede dalej sledzic i czytac, az w koncu sie cos pojawi na ten temat:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ale chyba beda tez maile w tym roku wysylac? Tak jak ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 jak co to jutro latamy z asmo w terenie ale po poludniu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 byłem dzisiaj w boszkowiepowiem jedno główna ulica jechałem przeszło 30 minut :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 też tyle jechałem z głównej do Dominic Podajcie szczegóły spotkania w Bojanowo city :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Szczegoly sa w temacie III zjazd motocyklowy w Bojanowie;):biggrin: Ale dalej to sie ugadajcie sami...ale najlepiej jak po 15 bedziecie u mnie w domku:):) Jejku, juz sie nie moge doczekac was zobaczyc:D:D:D Mam tylko nadzieje, ze bede miala moto sprawne :P Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi