Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To super im wiecej osob tym lepiej, chlopakowi trzba zrobic parade z prawdziwego wrazenia ;)

pogadam z znajomymi ilu mi sie uda zebrac to wezme ze soba i przyjedziemy :)

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

bry :) ale dawno tu nie pisalem...

zastanawiam sie nad zlotem BTR we wrzesni, zeby sie tak przejechac na 2 albo 3 dni... zlot jest od 27.06 do 29.06

ktos chetny? jakis browarek by sie wypilo no i do wrzesni ladna traska

http://borntoride.pl/main.php?s=zlot

Edytowane przez Pierun

bry :D ale dawno tu nie pisalem...

zastanawiam sie nad zlotem BTR we wrzesni, zeby sie tak przejechac na 2 albo 3 dni... zlot jest od 27.06 do 29.06

ktos chetny? jakis browarek by sie wypilo no i do wrzesni ladna traska

http://borntoride.pl/main.php?s=zlot

Ja o tym ze znajomymi myślałem i jak fundusze pozwola i nie bede mial w tym czasie pracy..co narazie malo realne ale kto wie wszystko sie moze zdarzyc... to jade na bank :D

Ponoć jst jeden z najlepszych zlotów w ookolicy :D

Edytowane przez Joey69

Witam witam. Właśnie się wbiłem na to forum. Jestem z okjolic Góry ( do niedawna z Leszna). znowu zacząłem jeździć i chętnie się przyłączę na jakąś traskę. Jakieś popołudniowe wypady, albo niedzielne. Preferuję jazdy rekraacyjne, bo chopkiem powyzej 100km/h robi się nieprzyjemnie, więc za sportami nie pognam. Jak coś się będzie kroiło to dajcie znak. Pozdrawiam

Witam wita. Wjadę tam napewno. mam blisko (niestety), tylko przypomnij kilka dni pwcześniej, zeby z głowy nie uleciało. Aaa ! Są jakieś preferencje co do maszyn?

Pozdrawiam

UUu coś mi nie poszło jak chciąłem. To info tyczy się tego weselicha w rydzynie.

Witam.

Czy jest ktos chetny na obstawe wesela mojego dobrego kolegi, ktore odbedzie sie 21 czerwca w Rydzynie?

Zbiorka odbedzie sie o godz. 15 na Rynku w Rydzynie- potem przejazd od domu panny mlodej do kosciola.

serdecznie zapraszam!!!i pozdrawiam:)

p.s. przewidywany suwenir, dla kazdego motocykla;) :banghead: :banghead: :banghead:

ja jednak nie dam rady ;/ ide do roboty ;/

bartow1000 maszyna kazda od 250 pojemnosci:) Skad dokladnie jestes?

O, no to się łapię bo mam kawasaki el 250 eliminatorkę. Teraz jestem z Kruszyńca - 5km od Góry w stronę na Rydzynę. Czasem widzę motocyklistów w Górz, ale nigdy jakoś nie ma sposobności poznać. Ale sezon się dopiero zaczyna. Jeśli jest ktoś z okolic, to zapraszam na trasy.

Pozdrawiam