Joey69 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak nie bede w pracy moge sie przejechac:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) To super im wiecej osob tym lepiej, chlopakowi trzba zrobic parade z prawdziwego wrazenia ;) Edytowane 10 Czerwca 2008 przez ilek15 Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak zdążę wrócić z uczelni to chętnie się przejadę.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 To super im wiecej osob tym lepiej, chlopakowi trzba zrobic parade z prawdziwego wrazenia ;) pogadam z znajomymi ilu mi sie uda zebrac to wezme ze soba i przyjedziemy :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 jak czas pozwoli to też bym był. podaj szczegóły odnośnie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wstepnie o 15ej na rynku w Rydzynie, ale jeszcze napisze dokladnie... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) bry :) ale dawno tu nie pisalem...zastanawiam sie nad zlotem BTR we wrzesni, zeby sie tak przejechac na 2 albo 3 dni... zlot jest od 27.06 do 29.06ktos chetny? jakis browarek by sie wypilo no i do wrzesni ladna traskahttp://borntoride.pl/main.php?s=zlot Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) bry :D ale dawno tu nie pisalem...zastanawiam sie nad zlotem BTR we wrzesni, zeby sie tak przejechac na 2 albo 3 dni... zlot jest od 27.06 do 29.06ktos chetny? jakis browarek by sie wypilo no i do wrzesni ladna traskahttp://borntoride.pl/main.php?s=zlot Ja o tym ze znajomymi myślałem i jak fundusze pozwola i nie bede mial w tym czasie pracy..co narazie malo realne ale kto wie wszystko sie moze zdarzyc... to jade na bank :D Ponoć jst jeden z najlepszych zlotów w ookolicy :D Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartow1000 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam witam. Właśnie się wbiłem na to forum. Jestem z okjolic Góry ( do niedawna z Leszna). znowu zacząłem jeździć i chętnie się przyłączę na jakąś traskę. Jakieś popołudniowe wypady, albo niedzielne. Preferuję jazdy rekraacyjne, bo chopkiem powyzej 100km/h robi się nieprzyjemnie, więc za sportami nie pognam. Jak coś się będzie kroiło to dajcie znak. Pozdrawiam http://elka.fm//content/view/27517/80/ http://elka.fm//content/view/27519/80/Witam wita. Wjadę tam napewno. mam blisko (niestety), tylko przypomnij kilka dni pwcześniej, zeby z głowy nie uleciało. Aaa ! Są jakieś preferencje co do maszyn?Pozdrawiam UUu coś mi nie poszło jak chciąłem. To info tyczy się tego weselicha w rydzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 bartow1000 maszyna kazda od 250 pojemnosci:) Skad dokladnie jestes? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. Czy jest ktos chetny na obstawe wesela mojego dobrego kolegi, ktore odbedzie sie 21 czerwca w Rydzynie?Zbiorka odbedzie sie o godz. 15 na Rynku w Rydzynie- potem przejazd od domu panny mlodej do kosciola.serdecznie zapraszam!!!i pozdrawiam:)p.s. przewidywany suwenir, dla kazdego motocykla;) :banghead: :banghead: :banghead: ja jednak nie dam rady ;/ ide do roboty ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksky Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witajcie, czytam to forum kawał czasu, prawie ukończyłem maszynę, zarejestrowałem i nagle patrzę LESZNO! :buttrock: tyle Was mi zawsze śmiga z przeciwka a teraz będzie okazja żeby się poznać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Niestety ja w sobote na parade slubna nie moge :biggrin: Mam wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja mam moto "otwarte" więc odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartow1000 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 bartow1000 maszyna kazda od 250 pojemnosci:) Skad dokladnie jestes?O, no to się łapię bo mam kawasaki el 250 eliminatorkę. Teraz jestem z Kruszyńca - 5km od Góry w stronę na Rydzynę. Czasem widzę motocyklistów w Górz, ale nigdy jakoś nie ma sposobności poznać. Ale sezon się dopiero zaczyna. Jeśli jest ktoś z okolic, to zapraszam na trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi