Joey69 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 tak popatrzałęm na to LBM i kurde faktycznie wiek to jest srogi tam u nich i nawet jeden skuterowiec odkurzowiec xD kurde a mze załozymy LMBMleszczynskie młode bractwo ,mtocyklowe xD kurde jetsem zadowolony dzis z siebie kupiłem boczny dekiel na silnik za 80zl nówke nie śmiganą:biggrin:i klameczke sprzęgiełka za skromne 15 zł tak samo nowiuteńka:D teraz lakiernika za free znalazłem tylko farbe dać musze ..w końcu kumpel no i kogoś kto mi zespawa to dziadostwo to moze w sobote bede miał tez znjaomego :buttrock: no i pozostaje mi tylko lustereczko i migacz :buttrock: i dziękujemy znowu an road mozna wyskoczyc :crossy: 3-4 jest bajzel w poznaniu wybiera sie ktos oczywiscie 3-4 kwiecien :buttrock: musze znalesc sobie tam jakis kask a w rydzynie chyba wezme te rekawy srogie sa tanie i fajne:Dtylko czy sa czarne :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam wszystkich, ja wam dam wapniaki ;)24.02 jest motobajzel w wrockuPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam wszystkich, ja wam dam wapniaki :wink:24.02 jest motobajzel w wrockuPozdro ale Irek jak to sie mówi stary ale jary :D stary ciałem młody duchem :D nie boj zayb damy rade:D :clap: ;) słyszałem ze ponoc na tym bajzlu nic ciekawego ein ma 3-4 kwietnia bajzel w poznaniu ponoc tam cos mozna wyniuchac :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Różnie jest z tym towarem, w zeszłym sezonie byłem 2 razy w Poznaniu i 3 razy we wrocku i chyba jednak więcej wszystkiego było we wrocku. w ogóle obszarowo też więcej tego wszystkiego było. Zresztą można i tu i tu pojechać. Ja na 99% jadę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja tez sie wybieram... :biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja tez sie wybieram... ;) ja niestety nie bo nie mam jak Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Różnie jest z tym towarem, w zeszłym sezonie byłem 2 razy w Poznaniu i 3 razy we wrocku i chyba jednak więcej wszystkiego było we wrocku. w ogóle obszarowo też więcej tego wszystkiego było. Zresztą można i tu i tu pojechać. Ja na 99% jadę. PozdroRównież słyszałem, że we Wrocku jest więcej towaru, tym razem chcę się sam przekonać czy tak jest, wybieram się na 100%. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Również słyszałem, że we Wrocku jest więcej towaru, tym razem chcę się sam przekonać czy tak jest, wybieram się na 100%. :icon_biggrin: a czym jedziesz? :bigrazz: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 polecam sie przejechac na bajzel do lodzi tam jest najwiecej :icon_biggrin:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 a czym jedziesz? :crossy:wybieram się samochodem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Na pewno wbijam do Wrocka na bajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 wybieram się samochodem :icon_mrgreen: kurde a moze bym sie z Toba zabral kumpel mi mowi ze nie warto wo wrocka jechac bo nie ma za ciekawego tam sprzetuale jak tom sie mowi jak nie zobaczysz to sie ie przekonasz Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 kurde a moze bym sie z Toba zabral kumpel mi mowi ze nie warto wo wrocka jechac bo nie ma za ciekawego tam sprzetuale jak tom sie mowi jak nie zobaczysz to sie ie przekonaszSpoko, miejsce powinno być, odezwij się przed samym wyjazdem to się zgadamy. Pewne jest to, że im bliżej wiosny tym więcej będzie na bajzlu, co prawda luty to jeszcze nie wiosna lecz myślę że warto się kopsnąć zobaczyć czego można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Spoko, miejsce powinno być, odezwij się przed samym wyjazdem to się zgadamy. Pewne jest to, że im bliżej wiosny tym więcej będzie na bajzlu, co prawda luty to jeszcze nie wiosna lecz myślę że warto się kopsnąć zobaczyć czego można się spodziewać. spoko dziekie wielkie:)dam zanc na bank:) wczoraj ogladałem rekawiczki swoje po slizgu ktry mnie spotkał i powiem jedno ze gdyby nie one tonie iwem czy teraz bym mógl to napisac xD :crossy: zwykłe szmaciaki a ile daly tylko dziwi mnie to ze nie sa postrzepione tylko pociete jak by nozem je pochlastac :flesje: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Z okazji 14 Lutego i dnia walentynek zycze wam wsyzstkiego dobrego is pełnienia swych pragnien z ukochana :flesje: http://img101.imageshack.us/img101/6315/walentynkiwd4.jpg Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi