Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No musze przyznac ze robicie coraz bardziej profesjonalne filmiki :smile:

I calkiem niezle idzie wam jazda na tych skoterkach, az milo popatrzec :)

Taa dzienks, a montaż to tylko movie maker ;), ale i tak poziom w Polsce baaaardddddzzzooo idzie do góry:

http://www.stuntnews.eu/

Pasio, niedawno szokował na Aeroxie a teraz skubany kręci HC cyrkle, chyba jako jedyny[b/] w kraju!! :crossy: i ma 15 lat!!!!

Jaki wnioske? Czas zbierać kasę i przesiadać się na większą maszynę :crossy:

Juz zdarzyl ktos zapodac na forum tego newsa :icon_mrgreen:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1047309

A lepsza maszyne to oczywiscie kupowac ale nie tylko do stunta ale zeby mozna bylo sobie tez posmigac w dluzsze trasy :wink:

Pogoda do kitu i tak ma być podobno cały weekend, tak, że chyba nici z latania, a co imprezy to jeszcze nie wiem co i jak. Ale raczej nic z tego nie bedzie, mamy gdzieś chyba iść na jakąś rodzinną impreze czy coś tam takiego. Zobaczymy, dam jeszcze znać.

matys a z Kamą to jeszcze nie raz podylamy nie martw się o to, my sobie poradzimy :icon_mrgreen:

A tak w ogóle to czy czasem Witas nie jechał dzisiaj rano do wrocka ?

Idę do tyrki ok. 6:50 przed rondem, pada, zimno, ciemno, nieprzyjemnie, nagle słyszę z tyłu znajomy dźwięk.

Patrze, a tutaj jedzie jakiś kamikadze na czerwonym bandit 600 , w czarnej kurtce i w kolorowym kasku, pomyślałem sobie "co za gość". Przejechał rondo i pojechał w kierunku Wrocka.

I tak sobie pomyślałem "nie możliwe co by to był Kuba", aż tak zdesperowany to on nie jest :)

Pale: ciężkie zajęcia i nudne (patrz: spanie itd.) to np. filozofia, socjologia i takie tam, ale damy radę.

Przyświeca mi szczytny cel, nawrócić niewierną siostrę zakonną na dobrą drogę. Mam na to 3 lata :)

Pozdro i do zobaczyska. Jak by co to bawcie się dobrze.

czyściłem, wysunęły mi się tłoczki i mam problem z odpowietrzeniem, chociaż płyn nie leci z zacisków. na razie nie mam czasu żeby to zrobić, może jutro do południa popracuję. no i przy okazji wymieniłem klocki, bo stare nie były jare :flesje:

czyściłem, wysunęły mi się tłoczki i mam problem z odpowietrzeniem, chociaż płyn nie leci z zacisków. na razie nie mam czasu żeby to zrobić, może jutro do południa popracuję. no i przy okazji wymieniłem klocki, bo stare nie były jare :D

musisz odpowietrzyc jeszcze pompe! wez jakas szmatke, zeby wszystkiego nie zachlapac plynem, klucz i trzymajac hamulec poluznij srube ktora trzyma przewody w pompie hamulcowej, klamka zmiekknie to przykrec srube, powtorz pare razy i powinno byc gut :)

musisz odpowietrzyc jeszcze pompe! wez jakas szmatke, zeby wszystkiego nie zachlapac plynem, klucz i trzymajac hamulec poluznij srube ktora trzyma przewody w pompie hamulcowej, klamka zmiekknie to przykrec srube, powtorz pare razy i powinno byc gut :wink:

właśnie chwilkę pogibałem i jest dużo lepiej,klama twardsza. to co, robimy jakąś choćby krótszą traskę? jakby co to do mnie na mobile, bo netu w domu nie mam (piszę od rodziców).

puzdro

co do imprezy:

wszyscy voode pija? ;P bo ja bym sobie pare browarkow obalil ale nie bede sie chyba wylamywal ;P

co do TT:

uzgodnilismy z Ario ze w poniedzialek o 16:15 wyjazd spod McD i lecimy najprawdopodobniej do Kisielina (Zielona Gora) na tor, moze nas wpuszcza :notworthy: jak na razie jedzie Ario, moj brat i ja :notworthy: tempo tak jak poprzednio - TTursytyczne :notworthy:

uzgodnilismy z Ario ze w poniedzialek o 16:15 wyjazd spod McD i lecimy najprawdopodobniej do Kisielina (Zielona Gora) na tor, moze nas wpuszcza :) jak na razie jedzie Ario, moj brat i ja :) tempo tak jak poprzednio - TTursytyczne :P

odzyskałem neta i potwierdzam! niestety wcześniej jak 16:15 ni hoooya nie dam rady, no może 16:00 ale to maks - praca :-/

walimy w kierunku Kisielina i się zobaczy czy wlecimy na tor a jak nie to powrót przez ISLE OF GŁOGÓW TT :flesje: :lapad:

To ekipa jak sie spotykamy. Jak w ogole dostajecie sie do B3stii? Ktos jedzie autem i chce zabrac mnie i Ewke? :icon_evil: Bo ja nawet nie wiem gdzie B3stia mieszka :crossy:

Wodeczka rozumiem ze Sobieski. A co z grillem itp? Bo mial chyba byc tak? Dajcie znac bo nie wiem czy walowke kupowac.

Pozdro

Konik

Od moderatora: Asmodan

Wszystko co z impreza czyli alkohole oraz jadlo bylo napisane na tej oraz poprzedniej stronie wiec prosze o nie robienie zamieszania bo inaczej poleca ostrzezenia.

Pozdrawiam

No dobrze to sie chyba pierwszty wpisze, krotko ale tresciwie :biggrin:

Bestia wielkie dzieki za impreze, bylo bardzo fajnie, az boje sie myslec co bylo po naszym wyjsciu :crossy:

szkoda tylko ze na zatorze tak daleko, ale dalismy rade :bigrazz:

Irek: to nie ja bylem tym kamikadze, moj B6 od tygodnia stoi nie ruszony w garazu:(