--maras-- Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No musze przyznac ze robicie coraz bardziej profesjonalne filmiki :smile:I calkiem niezle idzie wam jazda na tych skoterkach, az milo popatrzec :) Taa dzienks, a montaż to tylko movie maker ;), ale i tak poziom w Polsce baaaardddddzzzooo idzie do góry: http://www.stuntnews.eu/ Pasio, niedawno szokował na Aeroxie a teraz skubany kręci HC cyrkle, chyba jako jedyny[b/] w kraju!! :crossy: i ma 15 lat!!!! Jaki wnioske? Czas zbierać kasę i przesiadać się na większą maszynę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Juz zdarzyl ktos zapodac na forum tego newsa :icon_mrgreen:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1047309 A lepsza maszyne to oczywiscie kupowac ale nie tylko do stunta ale zeby mozna bylo sobie tez posmigac w dluzsze trasy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Pogoda do kitu i tak ma być podobno cały weekend, tak, że chyba nici z latania, a co imprezy to jeszcze nie wiem co i jak. Ale raczej nic z tego nie bedzie, mamy gdzieś chyba iść na jakąś rodzinną impreze czy coś tam takiego. Zobaczymy, dam jeszcze znać. matys a z Kamą to jeszcze nie raz podylamy nie martw się o to, my sobie poradzimy :icon_mrgreen: A tak w ogóle to czy czasem Witas nie jechał dzisiaj rano do wrocka ? Idę do tyrki ok. 6:50 przed rondem, pada, zimno, ciemno, nieprzyjemnie, nagle słyszę z tyłu znajomy dźwięk.Patrze, a tutaj jedzie jakiś kamikadze na czerwonym bandit 600 , w czarnej kurtce i w kolorowym kasku, pomyślałem sobie "co za gość". Przejechał rondo i pojechał w kierunku Wrocka. I tak sobie pomyślałem "nie możliwe co by to był Kuba", aż tak zdesperowany to on nie jest :) Pale: ciężkie zajęcia i nudne (patrz: spanie itd.) to np. filozofia, socjologia i takie tam, ale damy radę.Przyświeca mi szczytny cel, nawrócić niewierną siostrę zakonną na dobrą drogę. Mam na to 3 lata :) Pozdro i do zobaczyska. Jak by co to bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dzisiaj na TVN 24 widziałem na jutro ok 10 st. i bez deszczu... jest zatem szansa. minus jest taki, że klama od hebla jest u mnie miękka więc jeszcze nie jest na 100% ale postaram się to zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To co ty grzebałeś Ario, że masz kłopot z hamulcami, miałeś podobno tylko wyczyścić tłoczki i na tym koniec.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 czyściłem, wysunęły mi się tłoczki i mam problem z odpowietrzeniem, chociaż płyn nie leci z zacisków. na razie nie mam czasu żeby to zrobić, może jutro do południa popracuję. no i przy okazji wymieniłem klocki, bo stare nie były jare :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Bestia a o ktorej jutro jest planowany poczatek imprezy? Oczywiscie dla Witasa podaj godzine wczesniej zeby sie nie spoznil :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 czyściłem, wysunęły mi się tłoczki i mam problem z odpowietrzeniem, chociaż płyn nie leci z zacisków. na razie nie mam czasu żeby to zrobić, może jutro do południa popracuję. no i przy okazji wymieniłem klocki, bo stare nie były jare :Dmusisz odpowietrzyc jeszcze pompe! wez jakas szmatke, zeby wszystkiego nie zachlapac plynem, klucz i trzymajac hamulec poluznij srube ktora trzyma przewody w pompie hamulcowej, klamka zmiekknie to przykrec srube, powtorz pare razy i powinno byc gut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zaczynamy o 19:00 , dozo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 musisz odpowietrzyc jeszcze pompe! wez jakas szmatke, zeby wszystkiego nie zachlapac plynem, klucz i trzymajac hamulec poluznij srube ktora trzyma przewody w pompie hamulcowej, klamka zmiekknie to przykrec srube, powtorz pare razy i powinno byc gut :wink: właśnie chwilkę pogibałem i jest dużo lepiej,klama twardsza. to co, robimy jakąś choćby krótszą traskę? jakby co to do mnie na mobile, bo netu w domu nie mam (piszę od rodziców). puzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 co do imprezy:wszyscy voode pija? ;P bo ja bym sobie pare browarkow obalil ale nie bede sie chyba wylamywal ;P co do TT:uzgodnilismy z Ario ze w poniedzialek o 16:15 wyjazd spod McD i lecimy najprawdopodobniej do Kisielina (Zielona Gora) na tor, moze nas wpuszcza :notworthy: jak na razie jedzie Ario, moj brat i ja :notworthy: tempo tak jak poprzednio - TTursytyczne :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Pierun no raczej wszyscy pija wode i to nadodatek odgornie ustalona na Sobiekiego zeby nie mieszac :P Ja na poniedzialek odpadam bo na 90 % jade do poznania. BTW. I pomyslec ze tera mielismy smigac na Rybol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 uzgodnilismy z Ario ze w poniedzialek o 16:15 wyjazd spod McD i lecimy najprawdopodobniej do Kisielina (Zielona Gora) na tor, moze nas wpuszcza :) jak na razie jedzie Ario, moj brat i ja :) tempo tak jak poprzednio - TTursytyczne :Podzyskałem neta i potwierdzam! niestety wcześniej jak 16:15 ni hoooya nie dam rady, no może 16:00 ale to maks - praca :-/ walimy w kierunku Kisielina i się zobaczy czy wlecimy na tor a jak nie to powrót przez ISLE OF GŁOGÓW TT :flesje: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 To ekipa jak sie spotykamy. Jak w ogole dostajecie sie do B3stii? Ktos jedzie autem i chce zabrac mnie i Ewke? :icon_evil: Bo ja nawet nie wiem gdzie B3stia mieszka :crossy:Wodeczka rozumiem ze Sobieski. A co z grillem itp? Bo mial chyba byc tak? Dajcie znac bo nie wiem czy walowke kupowac. PozdroKonik Od moderatora: AsmodanWszystko co z impreza czyli alkohole oraz jadlo bylo napisane na tej oraz poprzedniej stronie wiec prosze o nie robienie zamieszania bo inaczej poleca ostrzezenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 No dobrze to sie chyba pierwszty wpisze, krotko ale tresciwie :biggrin:Bestia wielkie dzieki za impreze, bylo bardzo fajnie, az boje sie myslec co bylo po naszym wyjsciu :crossy:szkoda tylko ze na zatorze tak daleko, ale dalismy rade :bigrazz: Irek: to nie ja bylem tym kamikadze, moj B6 od tygodnia stoi nie ruszony w garazu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi