matys Z750 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 tak jak mowisz bestia,koniec pieprzenia!!!!!!!!!po 1. ja z kamcia jedziemy do rybolapo 2. z gory dziekujemy za zaproszeniepo 3. milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) po pierwsze bede ja z Ania :icon_mrgreen:po drugie mysle ze kielbaski i wodka kazdy we wlasnym zakresie, bo nie kazdy wypije po 0,5 na glowe ;) podobnie z kielbaskami/karkowka czy co tam na grilla, nie chce sie czyc niezrecznie jedzac 4 razy tyle co Beti na przyklad :P A soki mozesz Bestia kupic, nie zapomnij o syropie malinowym i Tabasco :D No ja juz sie nie moge doczekac :flesje: Ps. Wiem ze Beti niestety nie bedzie, ale byla wygodnym przykladem ;) Ps2. Dec mowi ze tez bedzie "i generalnie ku*wa i moze byc z gory a moze byc z dolu i moze nie byc" <= tak powiedzial czyli w wolnym tlumaczeniu chce tak jak ja :P i martwi sie ze go zle zrozumiecie bo go nie znacie :evil:ale to nie tak bo mu wcale nie wisi! :) Edytowane 10 Października 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 acha!!!!i po 4. zbila mietka katechetka za totalny brak.....napletka.eheheheh a tak powaznie!!!!my z kamula tyz bydziem.i moze rzezcywiscie lepiej jak kazdy sam sobioe przyniesie towar,np.ja zjem 2 kielbaski a irek 9.....wiec niech kazdy przyniesie tyle alkoholu(pamietajcie o dlugim wieczorze!!!!!!!!!!!) i tyle jedzenia ile bedzie potrzebowal dla siebie.mozemy jedynie uzgodnic jaka wodeczke kupujemy tak aby na zajutrz nie bylo niepotrzebnych ekscesow zoladkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dec Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 NNoo to ja może sie w końcu po długim spoczynku sam odezwę/wypowiem cobyśmy mogli zapomnieć o Witasowym cytowaniu mojego bełkotu...hahah Uno - chętnie sie zjawie Quattro - kupujmy dla siebie jako ze każdy zna swoje możliwości a Bestia uniknie portfela pełnego drobniaków po rozliczeniu imprezy ... hah Seven wrrruuuuć six - proponujemy z Witasem luksusowa lub smirnoffa co by z jednej strony z tym unikaniem problemów żołądkowych nie wpaść z deszczu pod absolwenta noo i z drugiej żeby tez zbytnio nie obciążać naszych skromnych portfeli. aaaa....no i popieram pomysł z tabasco i sokiem malinkowym dla urozmaicenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No to tera ja :wink:uno: bede :Pduo: Kielbaski niech kazdy se kupi wg potrzeb gastrologicznych. Bestia ale jak Ci sie chce to mozesz zapenic jakies dodatki konsumpcyjne do grilla :smile: tri (czy jak to tam idzie :P ) Kazdy sie tankuje wg uznania Ja tam nie lubie tylko Bolsa. Tabasko i sok malinowy mile widziane.... ja se chyba jeszcze jakies wino przyniese :wink: bo z wodka to tylko psy bede pil. Quatro -> Moze sie jakis sponsor znajdzie i obstawi mi whisky z cola. Tez nie jestem jakis wybredny "wystarczy" Johnnie Walker Red Label :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 kto się pisze na TT w sobotę? będzie pochmurno i jakieś 11 st. ale wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ;p No musze przyznac ze robicie coraz bardziej profesjonalne filmiki :biggrin:I calkiem niezle idzie wam jazda na tych skoterkach, az milo popatrzec :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ario jak będzie w miarę pogoda to może polatam też troszkę w sobote.Dzisiaj jadę do Szklarskiej Poręby i wracam wieczorem (niestety autem) :biggrin: nie uśmiecha mi się to, ale cóż , jak trzeba to trzeba.A co do imprezy to do końca nie wiem czy będę, a jak już to sam, coś tam Renia (moja żona) przebąkiwała o jakiś planach na weekend, no ale zobaczymy.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no ja myślę o trasie w granicach 200 km (+50km ewentualnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A jaka traska (skąd - dokąd) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Pare postwo wczesniej proponowalem do Rogalina i Mosiny ale to jest jakies 120-150 km. Ja i tak na wiecej kasy miec nie bede. Ario a ty sie u Bestii pojawiasz na imprezie czy juz twoja rodzinka Ci zajela sobotni wieczor :wink: ? A ty Irek powiedz zonie ze juz masz plany na weekend w lesznie :notworthy:A wogole to co takiego meczacego masz na studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 co do traski to warto zahaczyć o Głogów (Pale i Pierun potwierdzą :cool: ) sobota? niestety nie mogę, tym razem "wypadł" mi kumpel, którego długi czas nie widziałem :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 wódki to raczej finlandia, sobieski i luxusowa a że finlandia za droga a luxusowej nie lubie to zostaje sobieski SOBIESKI króluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 okto w takim razie niech kazdy przyniesie sobieskiego wedle wlasnej potrzeby(wowczas nie bedziemy mieszac i przezyujemy jakos te noc)a ty irek sie nie wymiguj bo kama czeka na ten taniec ktory obiecales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi