IrekS Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 matys nie daj się asmodanowi :) wal na gume i niech wącha twoje spaliny :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wy tu gadu gadu a nikt nie potwierdza godziny odjazdu.Wiec co tak ja pisal Bestia? O 9 odjazd spod MakSZita!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 w takim ukladzie ja bede o 9 napewno,postaram sie podjechac na jednym kole...eheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ja też zgadzam się na 9:00, muszę tylko pokonać przeciwności natury rodzinnej, które próbują mi stanąć na drodze tego wyjazdu :icon_mrgreen: acha będę bez błotnika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ja też zgadzam się na 9:00, muszę tylko pokonać przeciwności natury rodzinnej, które próbują mi stanąć na drodze tego wyjazdu :biggrin: acha będę bez błotnika :icon_eek: Ario walcz :notworthy: :icon_mrgreen: A poztym brak blotnika bedzie Ci szczegolnie przeszkadzal w lansie :biggrin: Ja od kupna moto nie mam blotnika i chyba dlatego mi lanserka nie wychodzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 To jak dajcie te filmy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie ma co ogladac :P mi tam szkoda sprzeta na takie latanie... btw. nie chce ktos kupic R6? ;)o 9 chcecie z leszna wyjechac, to ja musze o 8:30 z domu, czyli przed 8 musze wstac!! OMG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 o której pyra się kończy, bo ja muszę wrócić na 18:00 na żużel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) nie ma co ogladac mi tam szkoda sprzeta na takie latanie... btw. nie chce ktos kupic R6? o 9 chcecie z leszna wyjechac, to ja musze o 8:30 z domu, czyli przed 8 musze wstac!! OMG Jak nie :buttrock:, ale szczerze to aż żal się przyznać ale nie widziałem takiego dzidowania na żywo na jakieś miejscówce :banghead: , ale panowie propozycja aktualna :biggrin:, choć w moim przypadku po małym lataniu trochę gorzej chodzi mi po pokazie kolanko się rozwaliło i założyłem gorszy tłumik i nie ma takiej mocy :/, już tu powoli się za cyrkle a tu dupa :/;/;/ Edytowane 5 Października 2007 przez --maras-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Pozdro ze prawie srodka impezy u Wicia i Anii. Az mi zal bylo sie na forum nie zalogowac :clap: Do Pyrki wszystkim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 COZ TAM SIE STALO PIERUN?OSTATNIO BYLES Z MOTORU BARDZO ZADOWOLONY I NIE CHCIALES ZMIENIAC...jakby co mozemy zrobic zamianke z mala doplata dla mnie(nie bedzie wiele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 news flash. nie zdążyłem poskładać moto i nie jadę. coś chyba przedobrzyłem przy tych zaciskach... :icon_question: w poniedziałek będę walczył dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szkoda Ario ze odpadasz :crossy: Pamietajcie jutro 9 wyjazd :icon_eek: BTW. Bierze ktos aparat/kamere ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szkoda Ario ze odpadasz :eek: Pamietajcie jutro 9 wyjazd :P BTW. Bierze ktos aparat/kamere ?Ario nie gadaj... jedz bez hamulcow :Pja biore aparat, tylko ze wlasnie skonczylem robote a musze wstac ok 7:30... to bedzie trudne ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 szkoda gadać, załamka na maksa... już wczoraj myślałem żeby sprzęta pognać w pizdu, bo ten sezon to totalny niewypał, tak mało pojeździłem...w poniedziałek wracam go robić i może jakieś TT uda się jeszcze zaliczyć. Wam wszystkim życzę miłej zabawy i czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi