Ario Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 to mi załatw czyszczenie zacisków, bo nie mam czasu, btw Asmo musze sobie kupić jakąś dobrą "12" klucz do odkręcenia śrub co polecasz i w jakiej kasie to jest? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A opony masz juz kupione? Jak wrocisz wczesnie w piatek i zawieziesz do zmienienia opony to na sobote bedziesz mial a wyjazd jest przeciez w niedziele.A po co przeglad skoro bedziemy jechac grupa? Zobacz ile czasu Wiciu jezdzil bez tablic :P @ArioNie jedzie i nie skreca :P .... taki maly zarcik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 W sumie ciesze sie ze mnie namawiacie. Czyli wychodzi na to ze jednak raczej sie przejade :clap:A w pt niestety nie przyjade tylko w sob wiec nie wiem czy zdarze :/ Zreszta bede potrzebowac malej pomocy przy zdjeciu kol. Nie chcecie sie zjechac na moj garaz i porozkrecac? :icon_eek: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyid Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 hej hej ja mam taka szybka prosbe, jest moze ktos, kto by wzial moja siostre na plecaczka na pyre? wiekszosc z Was ja juz poznala, mila dziewczyna, to u nas rodzinne, nie sprawia podobno wiekszych problemow na moto :) wiec jesli ktos nie ma oporow i ma miejsce pasazera wolne, to prosze sie odzywac :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Juz z Wiciem o tym gadalem a w sumie to sie juz Asmo pytal wczesniej. (bo slyszalem ze ostro razem dawaliscie w poznaniu ;)).Wiec miejsce wolne mam a i oporow raczej nie mam chociaz dlugodystansowo to plecaczka jeszcze nie wozilem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tez moge wziac plecaka, szczegolnie plci zenskiej :D Tylko nie jestem pewien czy nie zostane pozniej zlinczowany z powodu powszechnie znanej wygody podrozowania jako pasazer na R6 :biggrin: (wygoda w skali 0-10 jakies -5 :bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Patrz jak sie odezwali... mnie to nikt wziac nie chcial :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Bo masz jechac swoim a kamere dasz w kobiece rece :icon_rolleyes: Edytowane 1 Października 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Widzę, że szykuje się niezła Pyrka, szkoda , że mnie tam nie może być, bawcie się dobrze. Acha , tylko Kasi mi nie uszkodzcie :). Ma do domu wrócić cała i zdrowa :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko Smigiel Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mam pytanko czy ktoś na tym forum ma skutera czy same ścigacze bo ja mam skutera :biggrin::D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 W dziale Leszno wypowiada sie czasem dwoch wlascicieli skuterow. Linki do profili:http://forum.motocyklistow.pl/-maras--m20832.htmlhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showuser=19245 Irek no szkoda ze sie nie zjawisz ale pamietaj studentki czekaja ;)A i wypisz sie z Rybola. Dyskretnie jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Mam pytanko czy ktoś na tym forum ma skutera czy same ścigacze bo ja mam skutera :buttrock::D :crossy: samych ścigaczy nie ma są też enduromens Edytowane 2 Października 2007 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 samych ścigaczy nie ma są też enduromensNie zapominaj B3stia o bulgotnikach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 samych ścigaczy nie ma są też enduromens Nie zapominaj B3stia o bulgotnikach :notworthy: A zaraz jeszcze przylezie Witas i powie ze o nakedach zapomnieli :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 jeszcze o nakedach zapomnieliscie :) witas to pisal :) Ps. a Konik to w sumie prawie jakby skuterka mial :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi