IrekS Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A to link do moich zdjęć.Pozdro. http://rapidshare.com/files/54870456/Radzy..._08_09_2007.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedyK Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam, Przeglądam czasami to forum i widzę ze dużo fotek z Radzynia tutaj jest. Miałem przyjemność być na tym zlocie więc dołączam moje fotki: http://rapidshare.com/files/54954970/DSC00050.zip Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 dzięki Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Fajne fotki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Tez se sciaglem zdjecia i obejrzalem :buttrock: Szkoda ze mnie nie bylo ale przeciez rybol juz nie dlugo.A wogole to sie zapisujcie na rybol bo im wicej wiary bedzie tym mniejsza skladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja odpadam, z Rybola. Szkoda, że nie mogłem zostać . Też bym chciał zasypać Matysa moto piaskiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja odpadam, z Rybola. Szkoda, że nie mogłem zostać . Też bym chciał zasypać Matysa moto piaskiem :wink:wowczas smierc znalazlaby cie szybciej niz myslisz bestia....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Albo pośmigać KLX między drzewami :banghead: kopać dołki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Podaje linka do zdjęć Matysahttp://b3stia.transalpclub.pl/dl/Radzyn_2007_Matys.exepierwsze zdjecie najladniejsze :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 nom pierwsze najlepsze bo sie zalapalem :D A pozatym nie wierze ze Beti sie dala namowic na zakopywanie moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Pale dużo straciłeś. Oj działo się, nawet mnie głowa rano bolała, a to już coś znaczy ;) Najzabawniejsze jest to, że dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że Kamila to nie Aga, ale popelina :icon_biggrin: Ale już teraz na pewno sie nie będę mylił. Zresztą najważniejsze, że dobrze się bawiliśmy zarówno z Kamą jak i z Beti przy dźwiękach kapeli blusowej Pozdro.P.S. na Rybol pojedzie z nami z Rawicza mój koleś. Edytowane 14 Września 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Wiem ze szkoda Ale ty Irek parada nie jechales :crossy: A ten koles co ma jechac to chyba nie ten od wozenia zony cruiserem na pizze :biggrin: Edytowane 14 Września 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 UWAGA! zapowiada się ładna pogoda na weekend... może jakieś TT w niedzielę? (jutro muszę wyczyścić zaciski) jeszcze jedno, jestem bez błotnika więc nie spodziewam się komplikacji w czasie jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Jak odpadam bo na weekend jade w gory. W tygodniu tez nie bardzo bo do srody musze zrobic projekt, a sroda czwartek jestem w poznaniu wiec pasuje mi dopiero przyszly weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nie Pale co ty, tamten to zwykły burak i tyle. Ten co chce jechać to jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi