RudyXJ Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ja sie moge ustawiać za jakis czas, pierw musze "espeka" ogarnąć ale pierw musze skończyć szykować XR`kę do zmiany właściciela więc daje sobie jeszcze troszkę czasu :DP.S. dziś jadąc do pracy widziałem jakiegoś gościunia na "Zecie", zielonej , oczojebnej jak wpadał do Głogowa od str. Polkowic w deszczu, chyba na glosnym kominie, aż mi się humor poprawił :) Pzdr. Leszczyniaki !! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ja dzis mojej ER wlozylam akumulator, nowe zarowki niektore:)a dzwiek silnika- odrazu lepszy humor:)za tydzien na serwis daje i po 10 mozna jezdzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 a niektóre to wymień na żarniki zenonowe, będą dobrze świecić i zajebiście wyglądać... I jak już wymienisz to to odkręc odblask z błotnika bo i tak dowód poleci jak zatrzyma Cie ten słynny leszczyński "Super Pies Odblaskowy" :D Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Wczoraj przywołałem do życia mojego Vitka. Jeszcze parę dni i będę miał wszystko zrobione :buttrock: Podobno od 10'tego ma być ciepełko, więc można by się spotkać i uroczyście otworzyć sezon 2012 :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Kolezanki i koledzyChce kupic kurtke i spodnie na motor i chcialbym poznac Wasze opinie na ten temat :)Mysle nad RST material tekstylny, moze polecicie mi jakis sklep w Lesznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 A co myślicie o OZONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Może lepiej zainwestować w jakieś choćby Hein Gericke lub FLM, osobiście po doświadczeniach z tanimi textami od Ret Bike powiedziałem nigdy więcej, mam skóre Spyke i jestem b. zadowolony, kombiak przeżył 3 niegroźne szlify i poza otarciami nic mu nie jest, służy dalej, wygląda jedynie bardziej hm... stylowo ;) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 UWAGA UWAGA!! piszę o czymś o czym wszyscy myślicie a jak widzę nikt nie odważył się napisać :D jutro tj. niedziela 04.03.2012 wszyscy chętni zjeżdżają się na MC na małe spotkanko (oczywiście na sprzetach) proponuję o godzinie 14:00. mam nadzieję ze zjawicie się :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 spoko:) stawie sie:) pogoda nie zachecana jutro no ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 powiem tak, pogody nie będzie bo mnie nie będzie :-)))) ...niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 wczoraj tzn. sobote 03.03.12 na drodze krajowej 92 poznan-pniewy okolice bytynia jadąc tym odcinkiem widziałem straszną miazgę, a mianowicie koleś na jakimś nakedzie/streecie ciężko stwierdzić bo to mogł byc nawet jakiś sport tylko owiewki od uderzenia pofruneły gdzieś daleko od miejsca zderzenia. Motocykla zidentyfikowac na pierwszy i ostatni rzut oka sie nie udało bo był stasznie zmiażdżony i zmasakrowany. Motocykl uderzył w bok tylnej części samochodu osobowego. Prawdopodobnie auto wyjeżdżało z posesji a motocykl z ogromną predkością w nie uderzył. Kilka sekund świerzo po zderzeniu mijałem to nieszczęsne miejsce. Tyle co z daleka zobaczyłem po ominięciu rozsypanych cząstek pojazdów to kierowca motocykla leżał pod płotem nie w ludzkiej formie/sylwetce bardziej jak w worku z kombinezonu w kształcie kulki. Pasażerka widziała więcej, powiedziała tylko że ludzie nad nim stali odwroceni i płakali. pewnie nie mogli nawet się spojrzeć na zmasakrowane ciało.Pierwsze dni jak wyjechali na motorach a takie straszne wypadki mają miejsce. Tak wogole sporo maszyn różnej maści wczoraj po drogach śmigało odrazu lepiej się robi na ich widok :buttrock: tzn cieplej na żołądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Trzeba uważać, tym bardziej teraz. Ja dziś i wczoraj jeździłem i na razie nie można pozwolić sobie na zbyt wiele, asfalt jest zimny i zasyfiony, mam ciągłe uślizgi chociaż mam świetne opony, także uważajcie, bo nawet jeśli się wydaje, że asfalt jest suchy, to przyczepność jest tylko złudzeniem. Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Lepiej darować sobię jazdę w marcu - takie moje zdanie. Niby słonko już wychodzi a droga dalej zdradliwa... Szkoda zdrowia. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 i oczywiście tak to z Wami jest... nikt nie przyjechał MIĘCZAKI jestescie... a było całkiem fajnie... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja dzisiaj jeździłem ale nie przyjechałem bo GSX jeszcze nie zrobiony, a ETZ 250 nie dał bym za wami rady :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi