Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

najwiekszy debil bedzie lepszy od tuska, sorry Panowie ale donalda nienawidze (za całokształt, za obojętność, znieczulice,fałszywy wyraz ryja i specyficzną wymowe), jak wygra to moze z wami wyemigruje bo ch*j posprzedaje albo pozamyka reszte zakładów w tym m.in mój i pójde szukać chleba na zmywaku w uk... Pzdr.

Napieralski coraz bardziej wzbudza moje zaufanie ...

W dniu 13.08.2011 o 15:59, RudyXJ napisał:

najwiekszy debil bedzie lepszy od tuska, sorry Panowie ale donalda nienawidze (za całokształt, za obojętność, znieczulice,fałszywy wyraz ryja i specyficzną wymowe), jak wygra to moze z wami wyemigruje bo ch*j posprzedaje albo pozamyka reszte zakładów w tym m.in mój i pójde szukać chleba na zmywaku w uk... Pzdr.

+1000

Cytat

Napieralski coraz bardziej wzbudza moje zaufanie ...

-999

widzę,że koledzy lizneli trochę polityki :biggrin:

aż się boję pomyśleć co będzie dalej :clap:

rudy- zakamuflowana opcja niemiecka?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

a Maćko 24 się przywita,czy będzie z partyzanta nas podglądał?? :bigrazz:

Edytowane przez kuba wojewodzki

z waszych postów wynika, że należy się zastanawiać czy dalej wiązać przyszłość z naszą kanalizą czyt. krajem.

Ja od 2004 roku nie wiążę przyszłośći z naszą kanalizą buuuuuaaaaaaa..... aaaaaa....haaahaaaaaaa !!

Jak dla mnie to kraj czysto turystyczny od maja do października..

Tylko gdzie pojechać tym razem ?? Opcje były 3 jak: hiszpania, belgia ostatecznie holandia ale i południe francji by spasowało..

też portugalia może okazać się wygodnym miejscem..

wyjazd napewno będzie nagły i nieprzemyślany czyli typowy spontan, tak najlepiej :lalag:

Witam!

a oto jedno z kilkudziesięciu zdjęć z dzisiejszego wypadu na tor:D zabawa była oczywiście przednia!

oczywiście zbierało się kilka osób ale niektórzy woleli wypić a inny to pojechał ale tylko samochodem :D hehe

na foto w kolejności ja Krzychu i Michał dzieki chłopaki za świetną zabawę!! THE BEST fotograf oczywiście Ada :D

Edytowane przez carroll

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

pięknie SV-a się prezentuje na torze.

Jeżeli ktoś interesuje się SV-kami to polecam moją:

http://allegro.pl/sv-1000-sz-limitowana-tl-vtr-rsv-cbr-zx-fz-ducati-i1770126455.html

SUZUKI SV 1000 SZ 2005 *SPECJALNA EDYCJA* na uwiecznienie 20 letniej produkcji GSXR-a.

Motocykl jest zatem w malowaniu GSXR-a w pełnej owiewce z poprawionymi osiągami względem tradycyjnej SV-ki ze 120 koni na 135 koni.

Jeśli chodzi o silnik fabrycznie zaszło

parę istotnych zmian. Średnica przepustnic została powiększona o 2 mm, dolot filtra powietrza (snork)

został skrócony, dokonano redukcji bezwładności wału korbowego o 20% oraz współczynnik kompresji

zmieniono z 11,3:1 na 11,6:1. Wszystkie te zmiany spowodowały zmianę mocy motocykla w tym modelu do 135 koni.

- Akrapy są zamontowane,

- filtr powietrza K&N,

- NGK IRYDOWE

teraz brakuje założyć POWER COMMANDER lub wgrać mapy w ECU i z SV-ki robi się agresywny odblokowany V-TWIN. Gdzieś na forum czytałem, że po założeniu PC do tego modelu 300km/h to tylko formalność. Kiedyś był na allegro PC za 500zl ale przegapiłem aukcje niestety.

Cena mojej naprawdę nie jest wygórowana względem cen np. w UK gdzie kosztuje kliknij w link:

http://www.ebay.co.uk/itm/2005-Suzuki-SV-1000-SV1000-SZ-K5-Sports-Touring-996cc-/180704866274?pt=UK_Motorcycles&hash=item2a12d96fe2

macie więcej zdjęć z toru ??

tylko znowu nie wypierdol gdzieś, ponoć biały plastik lepiej sie łamie :P

Sprawdzałem terminy kisielina i do końca sierpnia tor w weekendy wydaje sie być zapchany gokartami, co to jest "mini cup" i czego dotyczy, kartów czy SM`ów ?? 28.08 jest Jiczyn który polecam bardzo, u pepików jest fajnie :) http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 może co we wrześniu ? Hęę , ja byłem 1 raz w niedziele i jestem nakręcony na to jak Joey na tabliczke czekolady ;)

W dniu 17.08.2011 o 19:53, RudyXJ napisał:

tylko znowu nie wypierdol gdzieś, ponoć biały plastik lepiej sie łamie :P

Sprawdzałem terminy kisielina i do końca sierpnia tor w weekendy wydaje sie być zapchany gokartami, co to jest "mini cup" i czego dotyczy, kartów czy SM`ów ?? 28.08 jest Jiczyn który polecam bardzo, u pepików jest fajnie :) http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 może co we wrześniu ? Hęę , ja byłem 1 raz w niedziele i jestem nakręcony na to jak Joey na tabliczke czekolady ;)

28.08?