Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Tak kojarzę :) Dziś robiliście testy? Mój Vitek, to ma prawie tyle Vmax, co Wy na 2gim biegu ....nasze testy skonczyły sie pomyslniechoc dzisiejszy wyjazd przyniosl wiele niespodzianek i napewno nie był to dobry dzien na jazde :P Oczywiście na zloty też nie jezdził :) EDITE cyce a na weekend ktos cos planuje? Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: powrót 22?? :icon_eek: a po co wracać??? :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: złocista, średnio wypieczona sola, piękne słońce przez cały dzień i pewnie okropnie zimna woda :D to na początek...a później?zupełna dzicz - gwieździste niebo, ognisko na dzikiej plaży i piffko :D :D :D wersja extreme pełną parą brzmi lepiej :buttrock: ps. (...) zamoczymy jajka (...) :icon_eek: a to opcja tylko na gey party?? :laugh: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: a moze w niedziele ja np w sobote nie dam rady? gdzies blizej i pózniej? bo ja odpadam jakby co... Edytowane 24 Maja 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) ognisko na dzikiej plaży ... No to bardzo duza i długa jest ta plaza :icon_eek: ...i piffko A kto pojedzie na drugi dzien? xDMi to tam może nie przeszkadzać ale jak restza? xD Ja odpadam na dluzsze wypady do konca miesiaca ..w oczekiwaniu na święto maski boskiej pieniężnej :P Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A kto pojedzie na drugi dzien? xDMi to tam może nie przeszkadzać ale jak restza? xD od kiedy pijaczyno mały martwisz się o stan %% we krwi na drugi dzień?? xD poza tym... noc jest długa, a piffko to piffko (nie Joey, nie od razu opcja error) - więc do rana wyparuje :D Ja odpadam na dluzsze wypady do konca miesiaca ..w oczekiwaniu na święto maski boskiej pieniężnej :P masz rację - czerwiec! :D...no bo i noce teraz jeszcze zimne :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) ATTENTIONLudzie mam na sprzedaż whisky KING ABEL 2,5 litrowa butelka za 125zł dostepne od reki piszcie kto chce bo zaraz moze nie byc ::PPolecam sam pijam :D Prosto z Hiszpani z banderolka żadna lewizna :)Kumpel sie rozmyslił i mi teraz lezy jak by co pisac na PW noc jest długa, a piffko to piffko (nie Joey, nie od razu opcja error) - więc do rana wyparuje :D masz rację - czerwiec! :D...no bo i noce teraz jeszcze zimne :PJaki tam ERROR xDCO najwyej zwieszka hihi xD Bo sie bierze koce grzewcze i w tedy jest ciepło :DAlbo pijesz by nie czuc xD Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jaki tam ERROR xDCO najwyej zwieszka hihi xDBo sie bierze koce grzewcze i w tedy jest ciepło :D Albo pijesz by nie czuc xD dobra dobra :notworthy: tylko od kiedy po zawieszce się nie pamięta połowy imprezy xD koce grzewcze? :icon_eek: ja tam wolę się dogrzewać w inny sposób, lecz przy nocnych +6 raczej nic nie pomoże... ;/ taaa.... teraz pijesz, by ni9e czuć, a przed chwilą uwagę zwróciłeś, że piffko proponowałam :P a podobno to tylko kobiety są zmienne... :icon_rolleyes: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Joey przed deszczem uciekłeś wracając z mojego piknego Starego Strącza, czy dopadł Cie gdzieś po drodze jak mój kot muchę ?? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 brooooodak ! ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Do Bielawy nie jadę... byliśmy w tych okolicach 2 tygodnie temuA Stuntera13 i Raptownego naoglądałem się w Poznaniu na BP Co do wyjazdu nad morze... to też ostatnio o tym myślę, ale zdecydowanie wersja, którą Mania proponuję - z noclegiem na plaży. Termin tylko inny bo w ten weekend mi nie pasuje! A propos jeśli macie sprawne rowery to zachęcam do wzięcia udziału w VI Leszczyńskim Maratonie Rowerowym. Dostępne 3 trasy to 80/160/240km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Oczywiście na zloty też nie jezdził :) Tak się bawią na Le Mans - bylem, widziałem najlepsze motocykle z Francji :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (...) Co do wyjazdu nad morze... to też ostatnio o tym myślę, ale zdecydowanie wersja, którą Mania proponuję - z noclegiem na plaży. :buttrock: ...i piffkiem??!! <wersja dla extreme'owców> :laugh: Termin tylko inny bo w ten weekend mi nie pasuje! czerwiec :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) A do Rudnej leci ktoś ?http://www.sekcja-iskra.c0.pl/plakat.jpg ja juz tam jestem :D Powiem Ci tak na rudna wiem ze sie kreci dosc duza ekipa w zeszłym roku bylo nas parunastu Pryzpuszczam ze blizej terminu Grzester cos jakis temat reaktywuje i bedzie cos wiecej wiadomo a teraz wiem ze Ario sie pisal odemnie kilku no i wschowa to jest na bank wiec sam nie zostaniesz z tryplem :)Bedzie wino bedzie impreza:DMarecki cos beblotał tez ze bedzie:P Edytowane 25 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja już sam nie wiem co robić bo tematów jest sporo. Teraz jeszcze Barteck mi nadał że w niedzielę są jazdy w HD i będzie XR1200 i VRood Muscle. Też mnie korci bo te sprzęty są wyjątkowe i mają powerA gdzie? Ja bielawe odpuszczam za daleko, niestety w tym miesiacu zrobilem 1300 km :oNie wiem gdzie i kiedy ale licznik nie kłamie przez tos ie troche spłukalemA mam dosc dobry zakup na przyszły miesiac jeszcze Rudna jest genialna i choćbym miał jechac rowerem jade tam ! ale te jazdy w HD normalnie az mnie kusza:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi