Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie woziu jak byłem u Asma w weekend to Ci podebrałem troche xD

A tak w ogole to wcale Ci się nie wydaje V pochłania kapcie jak ja żelki :D

musisz sie pogodzic że litrowe V nie dość że pali dużo to i kapcie mieli jak głupie :D

U Asma raczej Witasa SV-ka stała przez weekend więc pomyłka ;D

Zamuliłem sprawe a mogłem zanim wyjechałem dzisiaj zajrzeć na forum przecież było pewne że ktoś wyjedzie.

Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y?

A To witas ma tą padline a Ty w malowaniu gixa hmm ku*wa pojebałem xD

Bardziej chodzi mi o moment obrotowy i sposób oddawania mocy. Fazi miał 106Nm i od samego dołu płynnie wchodził na obroty. Po prostu VFR jedzie a Fazer zapierd*lał :icon_mrgreen:

moja ma 102 momentu a mowilem bierz moją :D teraz mnei w zada mozesz juz pocałowac :D

hmm co jeszcze chcialem powiedziec?

to w takim razie SV tez nei bierz bojak to ktoś mądry powiedizał SV stoi w miejscu xD

No nic to teraz albo zzr 1400 albo inny kaban w stylu rsv4 lub lub yy nie wiem nie chce mis ie myslec po takim okresie przesiedzianym w pracy :P

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

...

Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y?

Widzisz jaki świat jest mały :) Teraz już wiem kto siedział mi na ogonie od włoszakowic na leszno. A jako plecaczek była Manuela :bigrazz:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Własnie dostałem sms od Mareckiego dzięki :D

Ale dzis już raczej nie będe xD

...

Widzisz jaki świat jest mały :) Teraz już wiem kto siedział mi na ogonie od włoszakowic na leszno. A jako plecaczek była Manuela :bigrazz:

Widzisz a myslałes że się ukryje :D

EDIT post bo zona bedzie sie pluc xD

Mania neich kupuje sprzeta i niech sie zgrywa w teamie :D

26 czerwca czeka nas solidny zlot i marecki szykuj się na niszczycielskiego Samogona wytworu z szatańskiej kiszki :D

Marecki a jak tam nasz rowerzysta z Golinki? Ciekawe czy zyje heh :) Ladnie polecial przez ta kierownice i fajnie go nakryla ta riksza :)

Cos podobnego bylo :buttrock:

http://www.wrower.pl/humor/zdjecia/pijak.jpg

Edytowane przez Bocian1992

Ja na sobotę lub niedziele jestem jak najbardziej na tak, na ten 26 też się piszę byle była pogoda.

Szkoda że w tygodniu mi nie pasuje bo pracuje do 17 dzisiaj wyjechałem na chwile to już z lekka piździło.

,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA "

Proszę proszę silna grupa pod wezwaniem czyli nie będę mógł was owieczki zawieść i pasterz Joey tez przybędzie na swym psie :D

Ty Ario patrzysz jak sroka w gnat i mówisz ku*wa a tuono stoi :P

Ja na niedzielę też się zgłaszam, jeśli pogoda będzie taka, jak prognozy mówią. I na 26 też się postaram

do mnie dziś nawet doleciało, że w niedzielę 14 ma być :D :D :D

więc nie ma innej opcji, bo już się napaliłam :icon_mrgreen:

...and adrenaline starts to flow!