natara Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie bardzo rozumiem stwierdzenia "POZOSTAWIENIE WSZYSTKICH MOTOCYKLI NA PARKINGU STRZEŻONYM" przy konkurencjachmam przez to rozumiec że organizatorzy dostarczają motocykli do katowania? -to jest nawet dobre -po co mam palić kapcia przy swoim :-D Enooo przeciesz to jest po konkurencjach a przed kolacją :)------ etam wydziwiasz i czepiasz się nieistotnych szczegółów ;) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Z parkingiem to jeszcze wielka nie wiadoma!!! :? Z tego co ja wiem!!!! :!: Możliwe ze na parking będą wszyscy kierowani od razu… :) Ale jak na mnie to wtedy zlot jest zamknięty nawet dla motocyklistów to mnie się nie podoba… ;) po prostu kto się boi że jego maszyna może być uszkodzona przez innych uczestników zlotu stawia moto na parkingu strzeżonym i idzie na piwo:) ;) moto nie są dostarczane na palenie gumy przecie to by nie miało sensu trzeba się nauczyć swoim i pokazać co się potrafi… :P Co do noclegów to lepiej sobie zrobić rezerwacje na domki jeśli się wybiera domek… :!: Za noclegi tak trzeba dodatkowo zapłacić :P (w Polsce niema nic za darmo) :-) A co do pola namiotowego to nie będzie raczej potrzebna rezerwacja jest duże i dobrze zrobione (sanitarka)… :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ceny i niektóre punkty programu łudząco podobne do Łagowa. WitamW Łagowie wjazd dla dziewczyn na własnych motocyklach wynosił 70 zł. Na inny zlotach często motocyklistki mają wstęp wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natara Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Czy ktoś się jednek wybiera na ten zlot???Pytam z czystej ciekawości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Tak ja będę na pewno hihih wiesz przecie… hihih ale czy ktoś jeszcze będzie to ja się zastanawiam hihihi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Czy ktoś się jednek wybiera na ten zlot???Pytam z czystej ciekawości...... i nastała cisza :-D tak serio to gdybym mógł wpadłbym ale raczej tylko jako obserwator -niestety także to nie będzie mi danepozdrawiam i życzę dużej frekfencji Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 tak sie zastanawiam,jaka wziac opcje z zarciem czy bez :-D ,a moze ktos wie co bedzie w jadłospisie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi