bartek20 BSA A65 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 witam! Wiem o sr 500 tyle że ma 1 garnek... jak dla mnie lux bo single świetnie brzmią;) ale pozostaje jeszcze jedna sprawa: czy tym da sie jeździć?? bo nie mam zamiaru sprawdzać charkterystyki silnika podczas granicznych obrotów jak kumpel na bandziorze 3 zapnie...Czy to nie jest taki większy junak? i czy jej osiągi są chociaż zbliżone do pierwowzoru czyli BSA Goldstar 500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 witam! Wiem o sr 500 tyle że ma 1 garnek... jak dla mnie lux bo single świetnie brzmią:) ale pozostaje jeszcze jedna sprawa: czy tym da sie jeździć?? bo nie mam zamiaru sprawdzać charkterystyki silnika podczas granicznych obrotów jak kumpel na bandziorze 3 zapnie...Czy to nie jest taki większy junak? i czy jej osiągi są chociaż zbliżone do pierwowzoru czyli BSA Goldstar 500... Eserka to typowy motocykl użytkowy. Singiel chłodzony powietrzem, 2 zawory. Jeździć się da, nawet w 2 osoby, ale raczej rekreacyjnie. Jak kumpel na bandziorze zapnie "3" to już go nie będziesz widział. A co do BSA - to nie znam pierwowzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 co do Bsa goldstar to singiel 500ccm 40 koni i 145km/h na 2 biegu nawet... dobrze przygotowana to v-mzx 175 jesli wierzyc encyklopedii motocykli..;) chodzi mi głównie o to czy sr500 to sprzęt dla mojego taty czy maszyna którą można trochę pogonić. czy można porównywać jej osiągi z np. starszymi endurasami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi